Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fe din 20 sep 2006 14:32 de carrie
chiar iti faci false probleme, "regula stricta" auzi! in primul rand ca nu exista reguli stricte cu caracter de generalitate in ceea ce priveste oamenii! fiecare om are personalitatea sa si modul sau de gandire, reguli stricte nu exista. oamenii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor fetele????? din 20 sep 2006 14:19 de carrie
nu iti dau dreptate, dar fiecare gandeste in felul sau. si nu cred ca o facem in primul rand pentru partener si apoi pentru noi, dupa parerea mea asta e o ipocrizie. cel mult in procente egale (desi slabe sanse de egalitate, pentru ca orice om se ...
Re: Re: Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 20 sep 2006 13:09 de ExoticDream
Eu ma refeream la diplomatie in felul in care el o sfatuieste in legatura cu anturajul ei, nu trebuie sa ajunga sa ia decizii in locul ei, ci doar sa ii arate cum stau lucrurile atunci cand ea nu are inca maturitatea sa faca asta. Totusi nu este ...
Re: Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 20 sep 2006 09:05 de Pasaroi_Cuminte
depinde. Daca in cercul de influente sunt persoane nesimitite la diplomatie atunci se lasa diplomatia si se trece la atacarea problemei direct (verbal bineinteles la inceput)
Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 20 sep 2006 08:50 de Pasaroi_Cuminte
Off-topic:
Imi place cum ai inceput subiectul :D
On-topic:
exista un ceas si acela este celebrul ceas intern (biologic).Chestia e ca ceasul asta nu merge de fiecare data dupa "calendar".Functionarea sa se bazeaza pe o multitudinea de ...
Ciclul menstrual nu este ceas! din 20 sep 2006 04:24 de ExoticDream
Am primit o intrebare legata de acest subiect de la o fata de 20 de ani (inca virgina) si marturisesc ca problema (daca este una, intr-adevar) ma intereseaza si pe mine. Asadar.... cat de normal este ca o fata sa aiba ciclu menstrual ba de 30 de ...
Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 20 sep 2006 04:18 de ExoticDream
Stai linistit, fetele de 17-18 ani nu sunt un aluat moale caruia orice smecher/smechera ii poate schimba forma dupa plac. Anturajul are influenta lui, insa esentiala este educatia primita acasa. O fata "tinuta in lesa" de parinti nu cred sa fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am facut sex inca !!!! din 20 sep 2006 02:59 de ExoticDream
Exact, numai ca de acolo o sa pleci rezolvat si asta plateste toata "rusinea"! A propos, doctorul ala vede zeci de penisuri pe zi, chiar crezi ca al tau i se va parea mai cu mot? Du-te si rezolva-ti problema, te vei simti OK dupa!
Tot aici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu am facut sex inca !!!! din 20 sep 2006 00:15 de Level_pc
Ptr Agrisanul
Da frate si daca ma duc la doctor o sa ma intrebe ptr ce am venit ce o sa ii zic acolo cand ma duc ca am venit sa ne uitam la penisul meu :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor fetele??????!!! din 19 sep 2006 21:24 de ExoticDream
Daca suntem normali la cap si ne iubim partenerul, o facem in primul rand pentru el si abia apoi pentru noi. Stii cum este, de fapt? Prima "chestie" o induce pe a doua, nu trebuie sa-ti planifici sa o faci pentru tine, pur si simplu rezulta!!! De ...
Re: Re: Este normala curbura penisului? din 19 sep 2006 20:59 de ExoticDream
Da, daca stam drept, noua ne plac chestiile strambe, suntem capabile sa le admiram ore in sir, mai ceva ca pe catedrala neamului!
Eh, poate exista si femei cu deviatie de trahee, singura problema este sa fie pe aceeasi lungime de unda, ...
Re: Este normala curbura penisului? din 19 sep 2006 20:57 de agrisanul
Fii linistit, sunt unii care au o curbura accentuata si tot o duc bine. E rau cand e la 90 de grade. De ce? Inchipuieti cum se face acupularea. Si tot fac sex si scestia.
Re: Este normala curbura penisului? din 19 sep 2006 20:44 de sexologul
Nu e nici o problema ca penisul e curbat.
Da e mai excitant un penis curbat (spus de mai multe femei) atat la vedere, cat si pe timpul actului sexual. De ce? Pai depinde de curbura: daca e la stanga sau dreapta, datorita atingerii si frecarii mai ...
Re: Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 19 sep 2006 18:31 de webstar
:-`:-`:-`
Din pacate ai dreptate...multe fete tinute "in lesa" se schimba ffff mult.
Dar, (exista si un dar) dak in perioada aceea de schimbare au un baiat dragut, amabil, si cu intentii bune (adica sa nu ii dea iluzii la inceput ca o ...
Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 19 sep 2006 16:42 de Bozgoru
:( .. frate te inteleg perfect.. gandesti exact ca mine... problema e ca... fetele se schimba.. mai ales la varsta asta 17-18-19 ani... pt ca ele au nevoie de o schimbare..inauntrul psihicului lor.. nu o fac intentionat..asa sunt ele... plus ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor fetele??????!!!!! din 19 sep 2006 16:10 de carrie
macar putin egoisti suntem tot timpul, chiar si in dragoste. asta este clar. si o facem si pentru noi, si pentru a darui placere si partenerului (asta daca suntem normali la cap), fie pentru ca ne este drag (nu neaparat suntem indragostiti), fie ...
Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 19 sep 2006 15:46 de Adam
Am si eu o problema ce-mi da o mica bataie de cap, daca pot sa ii zic asa. Este vorba de prietena mea..eu am 20 ani ea 17.Si ma intreb daca nu cumva la varsta asta se poate schimba in ceva rau..Ea este o tipa frumoasa, cuminte..iubitoare..A cam fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor fetele??????!!!!! din 19 sep 2006 13:09 de ExoticDream
Da, eu am zis "in primul rand pentru a-i darui placere partenerului". Efectul este reciproc pentru ca si celalalt, daca totul e asa cum trebuie sa fie, se gandeste in primul rand la tine, asa ca..... rezultanta este... un maximum de placere de ...
Re: Re: Re: Re: Ce vor fetele??????!!!!! din 19 sep 2006 07:27 de Pasaroi_Cuminte
Si partenerului dar si lui. (oricum efectul actiuni e reciproc sau ar trbui sa fie)
Pai aici depinde de om in general.
Daca din fire nu este tolerant apoi sunt slabe sanse sa lase de la el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea din 18 sep 2006 21:43 de levi82
Cel mai bun truc: il rogi pe tip ca in timpul penetrarii sa te muste de ureche. Tandru, dar totdata cu suficienta forta de a provoca o durere care iti atrage atentia. Nu stiu daca va avea acelasi efect daca te astepti dar crede-ma daca ar face asta ...
Pagina 2458 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||