Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Nu am facut sex inca !!!! din 17 sep 2006 17:52 de agrisanul
Imi pare rau sa "te combat" frumoasa necunoscuta, dar daca penisul nu se decaloteaza frenul (ata) nu se poate rupe, deoarece aceasta se rupe atunci cand preputul este tras spre baza penisului, deci dupa ce penisul e decalotat.
Da,e fimoza si ...
Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe din 17 sep 2006 16:26 de vali2jan
Intrebare la Radio Erevan: Pot sa raman gravida daca facem sex de la distanta?
Raspuns: Da, cu conditia ca lungimea penisului sa fie mai mare decat distanta care va desparte.
Fiti seriosi oameni buni. Nu poate sa ramana. Mai ales ca si chilotii ei ...
Re: Fetele . din 17 sep 2006 15:49 de vali2jan
Sper sa fiu iertat ca intervin putin offtopic, dar vreau sa inlatur o confuzie care se face in aceasta postare privind interactiunea intre telepatie si aperceptie.
Nu, telepatia nu se poate observa la persoanele care sunt foarte apropiate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de v din 17 sep 2006 13:38 de levi82
Chestia asta nu vreau sa-mi aduca aminte de Virinel si Hormonica. :x
Daca chiar exista iubire nu vad nimic impotriva unei asemenea relatii. Dar de viitorul unei asemenea relatii, daca e sa fim realisti, nu cred ca se aleg multe.
Cunosc caz complet: ...
Re: Re: Re: Se poate afla la medic cand te-ai dezv din 17 sep 2006 13:37 de valentine
Dau si eu niste materie cenusie pentru asa ceva...pentru ca ar fi de fooooaaarrrtttteeee MARE folosinta...:cat:
Re: Re: Re: Sex anal din 17 sep 2006 11:54 de carrie
eu nu am incercat niciodata sexul anal, nici nu stiu daca voi incerca, si nici treaba cu degetul (am unghii lungi si zgarie :)). nu e nimic homosexual in a iti placea, ca barbat, sa ti se introduca degetul in anus. si asa cum la femei exista ...
Ce vor fetele??????!!!!! din 17 sep 2006 03:12 de Amadeus
Mi-e sila de intrebarea asta: "Ce vor fetele?". Chiar nu stiti ce vor? raspunsul e "Size does matter" si se refera si la cont, si la muschi (si ala, si ceilalti) si la restul. O recomandare pe care v-o dau e sa nu schimbati prea tare partenerii si sa ...
Re: Re: Sex anal din 17 sep 2006 03:00 de Bozgoru
le place pe dracu la baieti sa li se bage destiu-n cur... poate doar daca sunt homosexuali... e totala diferita chestia cu sexul anal la femei... pt ca in timpul sexului anal.. femeia poate simti placere..deoarece esti o legatura intre vagin si ...
Re: Varsta potrivita...... din 17 sep 2006 00:34 de vali2jan
Eu am facut sex la 10 ani :devil:. M-a luat o vecina si mi-a zis sa bag puta in gaura ei si sa o frec ca o mananca :D Ca asa mi-a zis si prietena mea cand a venit la mine: daca nu fac sex cu ea pasarica o mananca. Doar dupa ce am terminat treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita din 16 sep 2006 23:54 de bebe
Eu vreau sa va spun ca din pacat ne tragem si pacatosi suntem. In pacat cadem adesea, ca numai Dumnezeu e singurul care e fara de pacat (deci singurul). Apoi pacat e sa faci sex, sa gandesti la sex, sa doresti sex inafara casatoriei. Orice sex se ...
Re: Nu mi s-a rupt ata din 16 sep 2006 23:17 de valy2jan
Lasa natura sa-si faca treaba. Sa stii ca e mai excitant pentru tine daca ai ata si cand pielea se trage spre baza trage si de cap, ceea ce e o placere in plus. Si apoi cand partenera "ciupeste struna" simti ca te urci in nori. Iar durere nu e, ...
Re: Nu reusesc sa ejaculez cand fac sex! din 16 sep 2006 23:04 de Ionel
Trebuie sa ne dai mai multe date: cati ani ai, daca ai ejaculat vreodata: prin masturbare, facand sex.
eu virgin. din 16 sep 2006 22:56 de Ionel
Omule, asculta si din experienta mea. Eu am facut sex prima data cu o femeie de 40 de ani; aveam aceiasi varsta ca tine. Primul lucru care mi l-a facut, a fost sa ma masturbeze. Desi bausem un pahar de lichior, ceea ce m-a ametit putin. Dupa care m-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: The IQ issue... din 16 sep 2006 17:15 de Dysdera
vezi ca sunt mai multe surate pe forumul asta valentine..sa nu te trezesti luat peste picior de "suratele" lor
Re: Re: Re: Re: Nu il mai atrag din 16 sep 2006 14:58 de valentine
Aici deja nu mai e problema mea.
Era doar o idee...:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: The IQ issue... din 16 sep 2006 14:54 de valentine
Felicitari nemesis pt postul asta:flowers:
Cat despt tine carrie...daca tu esti inteligenta (lucru care nu il afirm nici nu il infirm),nu inseamna ca toate suratele tale sunt la fel,precum nici daca Exotica e fata buna inseamna ca toate suratele ...
Re: STOP! din 16 sep 2006 11:18 de Pasaroi_Cuminte
dar nu invadez nici o intimitate.tot ce se spune ESTE PUBLIC PE INTERNET.Pagina se poate accesa de oricine.Nu trebuie parola sau
sa-ti faci cont pt a citi ce scrie acolo.E un sait public deschis.
Facultatea tehnica are menirea sa ne invete ce ...
Re: Re: The IQ issue... din 16 sep 2006 10:47 de Pasaroi_Cuminte
Daca punem la socoteala si IQ-ul unor fotbalisti "maidanezi" media scade cu 20 de puncte.:-`
STOP! din 16 sep 2006 03:34 de ExoticDream
Pentru linistea noastra sufleteasca, va sugerez sa incetati acest conflict acum si aici. Sunteti offtopic si am senzatia ca discutiile pot deveni nu foarte elegante, nu doresc sa inchid acest subiect pentru ca el nu este vinovat de alunecarile spre ...
Re: The IQ issue... din 16 sep 2006 03:19 de Dysdera
degeaba esti mai inteligent daca nu iti folosesti inteligentza..stai sa vezi cum baietii or sa inceapa acum sa o faca pe desteptii..la ce folos ca au mai multi neuroni daca mai toti is adormiti uneori?
Pagina 2460 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||