Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 16 sep 2006 03:14 de ExoticDream

Valentine, ma refeream la faptul ca a uitat semnificatia cuvantului "ghiozdan" inca de acum 8 ani! Liceenii obisnuiesc sa poarte acel ghiozdan-rucsac aruncat neglijent pe umar sau.... nimic, mapa este ceva rar intalnit, ea asortandu-se mai bine ...

Re: Re: Re: Nu il mai atrag

din 16 sep 2006 02:57 de ExoticDream

Daca se simte mai bine in absenta ta, daca se ingrijeste sa arate sexy tot atunci, am si eu o intrebare: da' cu iubirea ce-ati facut?!? :unsure::wacko::ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Cand sa-i spui

din 16 sep 2006 02:52 de ExoticDream

Nu depinde. Aici vorbim despre relatii de iubire, ce cauta rautatea si lipsa de respect in aceasta ecuatie?!? Cam asa ceva, numai ca nu as numi [i]dragoste[/i] atractia de la inceputul inceputului, poate cel mult [i]indragosteala[/i], un ...

Re: Nu reusesc sa ejaculez cand fac sex!

din 16 sep 2006 02:37 de ExoticDream

[i]Vezi ca maine iti mut subiectul la sectiunea [b]"Sanatate/Probleme[/b]"!!![/i] In alta ordine de idei, spune-ne de cat timp faci sex, daca ti se intampla necazul de fiecare data si cu ce fel de partenere, OK? (!)(!)(!)

The IQ issue...

din 16 sep 2006 01:36 de the nemesis

Barbatii au un coeficient de inteligenta cu 4 puncte mai mare. Un studiu care se anunta a fi extrem de controversat conchide ca barbatii sunt mai inteligenti decat femeile, cu o medie a coeficientului de inteligenta superioara cu aproape patru ...

Re: Re: Nu il mai atrag

din 16 sep 2006 00:55 de valentine

Vezi ca aceasta practica e cu doua taisuri pentru ca poate observa ca se simte mai bine fara tine si.......................

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nume de alint

din 16 sep 2006 00:39 de dazza

Vezi ca ti`ai luat tzeapa :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nume de alint

din 16 sep 2006 00:13 de Dysdera

pasaroiule..ne faci curioase:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nume de alint

din 15 sep 2006 23:47 de Pasaroi_Cuminte

NU mi-a zis nimeni.Am aflat.(Tehnologia informatiei este un domeniu in care activez) Chiar vrei sa dem LIVE cele afirmate de tine cu privire la barbati, pe acel site ? Nu de alta dar eu valentine bozgoru sorin darkangel si altii suntem barbati ...

Re: Nu il mai atrag

din 15 sep 2006 21:35 de ExoticDream

Explicatia pare sa fie monotonia.... Dupa doi ani, se stinge partial pasiunea inceputului, sunt deja rezolvate multe "ecuatii" (numeroase necunoscute devin cunoscute), astfel incat se mai pierde din farmecul necunoscutului... Inteleg perfect ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea

din 15 sep 2006 17:34 de dazza

Eu zic sa beti un pahar de vin inainte...asa ca introducere...ca preludiu :~* prinzi si tu curaj,se ameteste si ea putin... Daca va invat la prostii ...considerati ca nu am scris :D

Re: Re: Re: nume de alint

din 15 sep 2006 17:31 de dazza

Despre ce vorbeai tu aici ? :huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu.

din 15 sep 2006 16:57 de

nu se duce mirosind a bodega..am zis cateva in caz ca nu e un om deo bere.dar te amorteste putin si dureaza mai mult..cel putin din experienta mea asta am observat.. acuma daca e un pusti care se face muci dintro bere pe urma nu mai nimereste nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 15 sep 2006 15:00 de Pasaroi_Cuminte

Am fost cu mapa inca din liceu .vb serios. Multumim. Dar colege sexy si inteligente vrem :D neah nu e imposibil. E strigator la cer. Stiu sa las si de la mine dar las numai cand vreau eu. In viata am lasat foarte mult de la mine si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oare c

din 15 sep 2006 13:57 de

pai de masturbat te masturbezi cu 1-2 ore inainte ca doar nu opresti preludiu si te pui pe frecat ca sperii fata.iarasi nu poti in timpul intalnirii sa te incui in baie si sa te masturbezi....adica ai putea..ma rog. cel mai bine bea niste beri ...

Re: Re: Se poate afla la medic cand te-ai dezvirgi

din 15 sep 2006 08:27 de Pasaroi_Cuminte

Hmm ma uitam pe Discovery la Forensic Detectives. Era un caz cand s-a stabilit ca "victima" a facut sex acum 32 de ore si 24 de minute . Metoda n-au vrut s-o spuna nici cei de la Discovery nici cei din documentar dar exista :D Si atunci ...

Re: Re: Re: Nu il mai atrag

din 15 sep 2006 08:13 de valentine

Mai sunt sunt si dastia...care ne fac specia de ras,dar n-ai ce sa le faci. Eu personal ma ingrijesc mai mult dupa ce am stabilit o relatie decat in perioada precedenta formarii relatiei...:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Cand sa-i spui

din 15 sep 2006 07:02 de Pasaroi_Cuminte

si cand ipocrizia devine un principiu de existenta in viata deja ai coborat cu treapta spre involutie Asta asa e. Dar depinde. Teama asta poate fi aparare. Totul vine din neincredere. Depinde si cum iti spune.Daca te repede cu sfaturi ...

Re: Re: Re: Cand sa-i spui

din 15 sep 2006 03:39 de ExoticDream

Cum adica "daca stii cu siguranta ca si sentimentele lui/ei sunt la fel de puternice precum ale tale, atunci..."?!? Ce legatura are faptul ca celalalt iti raspunde la sentimente cu faptul ca in sufletul tau s-a nascut iubirea? Este adevarat ca, ...

Re: Re: Femei si barbati moderni, turism sexual et

din 15 sep 2006 00:43 de DarkAngel

Mda ii adevarat ca societatea a tins sa cenzureze femia si sa nu o lase sa se afirme si barbatul mai ales din cauza unei educatzii tampite si din cauza bisericii a ajuns sa plafoneze femeia apoi modernizarea si comunismu. desi era in teorie o utopie ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2461 din 3732
«   1 ... 2458   2459   2460   2461   2462   2463   2464 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare