Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirgin

din 13 sep 2006 17:08 de emilia

pai in primul rand dezvirginarea trebuie tratata cu multa seriozitate si trebuie facuta cu persona potrivita!mai conteeza daca fata cu pricina este indeajuns de matura da faca pasul asta si sa aiba cateva cunostinte legate de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens i

din 13 sep 2006 16:45 de Dysdera

in comparatie cu ziua de azi ma indoiesc ca in trecut erau copii de 12 ani care faceau sex oral cu cainii sau orgii:wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam...

din 13 sep 2006 16:03 de dazza

Eiii ia uite ca mai postez.Si DA,sunt de acord cu sexul pe webcam.Nu mi se pare nici o prostie. N`ar trebui sa negi cu vehementa ceva ce n`ai facut :ok: Daca ai facut si nu ti`a placut,astept opiniile tale...:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul copii

din 13 sep 2006 15:57 de ExoticDream

Opaaaa, recunosti?!? :unsure::unsure::unsure: Si ce daca? Crezi ca s-ar opune? Mi se pare normal sa-l rasfat daca il iubesc! Aaaaa... si sa nu uit.... vreau bijectivitate!!! :~*:~*:~*

Re: Re: Re: varsta optima

din 13 sep 2006 15:48 de ExoticDream

...., 'oare peste cat timp o sa fie ca in filmele XXX?', 'vecinul de la 2 o fi la fel de dotat ca asta cu care am inceput?', 'oi fi luat vreo boala de-aia rusinoasa?', 'daca se prinde mama?', 'sa o fac cu toti colegii sau numai cu ...

Re: Re: Cum ma dreg dupa o betie crunta?

din 13 sep 2006 15:30 de ExoticDream

H2O + C6H4(OCOCH3)CO2H + .....OH -> ??? Cine stie formulele chimice ale coctailurilor?!? Au omis sa ne invete la scoala! Pentru a preveni sindromul Reye, folositi aspirina tamponata (in acest caz, la reactia de mai sus trebuie adaugate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 sep 2006 15:23 de ExoticDream

Inteleg ca v-ati vazut, nebunaticilor! Detaliati! ;):D:lol: P.S. Daca veneam si eu, ai fi vazut dublu, asa ca.... am avut o retinere!

Re: Re: Are sens institutia casatoriei?

din 13 sep 2006 14:54 de Pasaroi_Cuminte

Institutia are sens.De asemenea casatoria pune la test cu ADEVARAT iubirea celor doi si nu iubirea declarata.Casatoria este mai mult decat o foaie de hartie ( cum zic unii) este o responsabilitate fatza de tine insuti si fata de cel de langa tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul c

din 13 sep 2006 14:21 de Nekunoskuta

DACA (un mare "DACA") voi vrea copii va fi doar unul si l-as vrea baiat. La nume ma mai gandesc, dintre Marius si Cristian. Daca insa baiatul meu va iesi fata ca nume m-am gandit la Delia sau Denisa.

Re: Sex pe webcam...

din 13 sep 2006 05:32 de andras

si ceva mai frumos sa isi bage ceva in vagin si anus ar fi mai ingitant

Re: Cum ma dreg dupa o betie crunta?

din 13 sep 2006 05:22 de DarkAngel

Jumate de litru d apa sa mai diluezi cantiatea de alcool + o aspirina.. (face vaso dilatatie si o sa si transpiri o parte din alcool) si nu uita atunci cnd bei te dezhidratezi.... apa nu strica desi unii ar zice ca ajungi si mai rau daca bei apa....

Re: Re: Nu il mai atrag

din 13 sep 2006 05:12 de DarkAngel

bhehe ma intreb daca si baietzii dupa ce is sigur d o relatie isi lasa burta >? ;)) si barba si chelie ? :P

Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 13 sep 2006 03:13 de ExoticDream

Foarte rau, esti penalizat cu 5% luna asta! :devil::devil::devil: Parerea ta! Va faceti ca nu le vedeti pentru ca nu va simtiti cu adevarat inteligenti si cu adevarat frumosi, asa-i? Lasa sexu' si ia DEXu', domnu'! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oa

din 13 sep 2006 02:37 de dazza

Sa speram :p Sa ne anunti cum a fost...ok ? :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oare c

din 13 sep 2006 02:22 de DarkAngel

Pai tocmai ai mentionat tu ca o sa se masturbeze inainte de actul sexual... si eu am zis ca asta ar merge... si atunci daca numa ce a ejaculat nu crd ca e posibil sa ejaculeze intr-un minut..... :-`

Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oare ce-o

din 13 sep 2006 02:17 de dazza

DarkAngel si daca ejaculeaza dupa 1 min dupa ce o introduce :(( ce face saraca fata...ca abia apuca sa se dumireasca :((

Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oare ce-o sa i

din 13 sep 2006 02:13 de DarkAngel

Nah asa pare mai realizabil pt prima oara.... ar fi prea stresant sa se puna sa o masturbeze mai ales pt ca si ea ii prima oara sigur nu o facut din astea.... si nah ejaculatu inafara nu mi se pare prea frumos... mai ales daca zice ca ii prietena si ...

Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oare ce-o sa iasa

din 13 sep 2006 02:04 de dazza

DarkAngel...iti dai seama ca...o sa fie atat de excitat si o sa ii moara la intrare..:wacko: si pe urma vine si ne spune ca sufera de ejaculare precoce...:wacko: Uite o idee mai ok ...daca ti s`a parut ca am scris prea mult pt prima ...

Re: Re: eu virgin...ea nu...oare ce-o sa iasa ?

din 13 sep 2006 02:02 de DarkAngel

Ermmm nu crezi ca iai spus sa faca cam multe pt prima oara ?? adik wow... de unde atata abundenta de idei..... nu crezi ca ar fi cam stresant sa faca toate astea din prima... si sa nu uitam ca nici nu stie sa le faca deci se poate pierde foarte usor ...

Re: eu virgin...ea nu...oare ce-o sa iasa ?

din 13 sep 2006 01:36 de dazza

Faptul ca tu esti virgin si ea nu ...nu coreleaza cu sfarsitul unei relatii frumoase. Ca sa iasa bine si pt tine si pt ea,eu zic sa nu uiti de preludiu.Sa fie unul lung...si incitant...:~* Probabil tu o sa ejaculezi mai repede,asa ca eu zic ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2463 din 3732
«   1 ... 2460   2461   2462   2463   2464   2465   2466 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare