Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Trecerea de la adolescenta la

din 11 sep 2006 21:13 de vorteics

(?) hmm stai sa analizez am 17 ani - nu mai are pe unde sa-mi creasca par pe corp -necunoscuti imi zic domnule -cei care afla ca am 17 ani raman cu gura cascata -nu ma mai excit cand vad o dansatoare imbracata obscene la tv -doresc sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de an

din 11 sep 2006 19:39 de Pasaroi_Cuminte

lol Deageaba vrea el daca tu nu vrei tu. Chestia asta iti spune ceva ? Ca doar nu te seduce cu forta :lol: :lol: :lol: Head-lines for you: Atunci cand te aranjezi ca sa arati bine de fapt te aranjezi astfel incat sa pici intr-o lumina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 sep 2006 19:37 de mya

si daca nu canta rock nu ai mai iesi cu el, nu :lol::lol::lol: ? fa-ma si pe mine sa inteleg principiul pe care ai gandit

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens instituti

din 11 sep 2006 19:25 de mya

sunt de aceeasi parere, plus ca pe vremuri nu exista riscul ca orice ticalos sa-ti nenoroceasca viata, violandu-te, cand te intorceai noaptea de la munca, erau alte principii, era teama de justitie, credintza mai mare. insa acum, toate au ...

Re: Re: Numele, numarul si sexul copiilor nostri

din 11 sep 2006 18:03 de Pasaroi_Cuminte

Parafrazand: "-De ce doi ? -A zis domnu' sa nu punem trei ca e fatal " :lol: Lasa mai bine sa fie sanatos inainte de toate.Baiat sau fata nu conteaza.Conteaza sa fie sanatos :D Mai tu ii vrei manelisti. :lol: ce spui de Clotilda ? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cum il

din 11 sep 2006 17:47 de Pasaroi_Cuminte

fermeia se poate respecta si la pat :P. Nu trebuie neaparat sa fi virgin daca vrei sa respecti o femeie casatoria e o prostie ? :blink: erm... pai si tu te-ai nascut in cadrul unei prostii. 1.Femeile nu sunt cucerite de barbati.Se lasa ...

Re: Re: Re: Re: Trecerea de la adolescenta la matu

din 11 sep 2006 17:44 de Pasaroi_Cuminte

hmm...pai noi si la varsta asta ne jucam pe calculator deci ne vom maturiza niciodata iar daca o vom face odata si odata atunci va fi temporar so... never :-`

Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita......

din 11 sep 2006 15:50 de Roberta

eu am 14 ani ea e o vecina de a mea care mia devenit o foarte buna prietena desi e mai mica decat mine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens institutia ca

din 11 sep 2006 12:59 de ExoticDream

Eu cred ca traim vremuri mai destrabalate decat cele mai destrabalate vremuri de altadata. De vina sunt multi factori.... mass media, metodele contraceptive bla bla bla. Si totusi.... lipsa unei familii este resimtita acut de fiecare in ...

din 11 sep 2006 12:50 de Pasaroi_Cuminte

Dar niciodata nu le gandesc si nu l-am gandit asa.De altfel matematica o folosesc numai la scoala si in situatii sa-i zicem "extreme" Niciodata nu o sa judec un fenomen social /sentimental prin prisma unei abstractizari.Ca fac reducere la modele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens institutia casato

din 11 sep 2006 12:48 de ExoticDream

Mai exista si alte laturi ale vietii in care se pot obtine realizari marete, nu stiu daca este bine sa punem in aceeasi oala, de exemplu, casatoria si cariera. [b]Dupa ce[/b] se iubesc?!? Eu ma gandeam la varianta [b]in timp ce[/b] se ...

Re: Numele, numarul si sexul copiilor nostri

din 11 sep 2006 12:27 de ExoticDream

Unul, maximum doi (si numai dupa ce avem, ca familie, o oarecare stabilitate financiara, locativa). Da, daca e unul singur, as vrea sa fie fata, daca ar fi vorba de doi, atunci baiat si fata, de preferinta gemeni (model dizigot, adica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Credet

din 11 sep 2006 12:12 de ExoticDream

Tu nu realizezi ce semnificatie are notiunea de suflet-pereche, altfel nu ai crede ca ea se modeleaza pe sufletul tau cu fiecare indragosteala care iti traverseaza orizontul atat de frecvent. Sufletul-pereche este un model pe care ti-l creezi in ...

Re:

din 11 sep 2006 11:41 de ExoticDream

Eu am zis-o cu o unda de ironie... In fine, explica-ne cum anume percepi transformarea daca spui ca nu e "numai de fite" si cum de a fost "nevoie acuta de sex" doar o singura data si gata! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Varsta potrivita......

din 11 sep 2006 11:29 de Dysdera

"pai nu sunt eu prietena aia ci e chiar o prietena de a mea care are 12 ani iar cainele este caniche cu carnet de sanatate si pe caine il spala de fiecare data cand vine de afara " asta e un post de-al tau roberta..daca prietena ta cea mai buna ...

din 11 sep 2006 11:09 de Roberta

Pai..... Depeche Mode canta rock sau electronic-pop? Daca canta rock asi vrea sa ies cu Dave Gahan (solistul) :~*:love:

Re: Re: Varsta potrivita......

din 11 sep 2006 07:26 de Roberta

nu am 12 ani si am vrut sa aflu doar varsta potrivita dupa parerile voastre si nu inteleg cine tia zis tie ca am 12 ani

din 11 sep 2006 00:26 de Razvan79

Lol doar nu era o urata :lol: Era chiar foarte bine, dati-va seama ca am studiat problema ceva timp inainte, nu m-am dus cu prima de pe marginea drumului :x Exotic dream are dreptate. O transformare s-a produs, insa nu e numai de fitze, daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Potenta sau im

din 10 sep 2006 23:51 de Dysdera

auzi acum:D

Re: Re: Re: Sex pe webcam...

din 10 sep 2006 23:48 de Dysdera

tin mult la o relatie bazata pe sentimente si dragoste..m-am simtit datoare sa precizez asta in caz ca sar putea interpreeta altceva:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2465 din 3732
«   1 ... 2462   2463   2464   2465   2466   2467   2468 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare