Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Se poate afla la medic cand te-ai dezvirginat?

din 15 sep 2006 00:14 de Nekunoskuta

Medicul nu poate afla cand te-ai dezvirginat decat daca trece putin timp si resturile himenului inca nu s-au cicatrizat, existand astfel o "rana" care poate da o idee despre perioada de timp trecuta de la dezvirginare. Dupa o perioada mult mai mare ...

Re:

din 14 sep 2006 19:17 de Pasaroi_Cuminte

E Na. Daca te place tipa respectiva fi tu sanatos. :D Oho mult si bine :ok:

din 14 sep 2006 19:06 de Razvan79

Inainte de prima data exista o anumita...disperare. Dupa esti mult mai relaxat in tot ce faci. E o relaxare de moment cand termini, dar si una pe teremen lung. Poate e o chestie care te apasa fara sa iti dai seama. Si poate e numai o chestie la ...

Re: Re: nume de alint

din 14 sep 2006 17:26 de Pasaroi_Cuminte

putzica ? :blink: ca sa vezi ce timpane am :D nu te lasa ca nimeni sa-ti conduca viata. Stai aici in Romania si termina-ti studiile Fi independenta finaniciar de oricine Fi libera.Daca simti ca ai corvoada pune piciorul in prag inainte ...

Re: Femei si barbati moderni, turism sexual etc. (

din 14 sep 2006 17:04 de carrie

o, multumesc, multumesc. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sincer nici nu stiu cu ce sa incep, ar fi atatea de comentat la treburile astea. in primul rand as vrea sa ma refer la altceva: la faptul ca e un lucru cert ca emanciparea femeii a dus la ...

Re: Femei si barbati moderni, turism sexual etc. (

din 14 sep 2006 16:09 de DarkAngel

OK soctietatea de astazi a schimbat mult oamenii si cum da intradevar multi se axeaza pe interese materiale (deci apar casatorii din interes) iar pe de o parte dragostea tinde sa dispara si apare sexul (sau masturbarea ) ca o necesitatea fizica care ...

Re: Cand sa-i spui

din 14 sep 2006 15:44 de DarkAngel

Hmm pai in cea mai mare parte ai zis tu cand sa zicem partenerului/parteneri ca il/o iubim... si cand suntem singuri...asta cred ca depinde de fiecare si nu cred ca fiecare simte la fel cand isi da seama ca iubeste...dar in orice caz este un ...

Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oare ce-o

din 14 sep 2006 15:32 de DarkAngel

Atunci fa-o dar nu cu putin inainte de actul sexual ci cu ceva vreme inainte.... (1 ora 2) si dupa aceea asigura-te ca aveti parte de un preludiu lung (atunci nu prea cred ca iti mai piere chefu) si daca ii prima oara nici nu trebe sa fi armasar pt ...

Cand sa-i spui "TE IUBESC" partenerului tau?

din 14 sep 2006 13:32 de ExoticDream

Zilele trecute pe prima pagina a site-ului s-a aflat articolul cu titlul de mai sus. M-am gandit ca n-ar fi rau sa-l discutam, avand in vedere un post recent in care se amintea superficialitatea dovedita de multi care fac partenerilor lor declaratii ...

Femei si barbati moderni, turism sexual etc. (I)

din 14 sep 2006 13:18 de ExoticDream

Va supun atentiei cateva fragmente care mi s-au parut interesante dintr-o carte de Michel Houellebecq, pe care le putem discuta. Ele se refera la relatiile dintre femei si barbati in societatea moderna (occidentala, dar o sa vedeti ca multe se ...

Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu...oare ce-o sa i

din 14 sep 2006 08:17 de ingandurat

chestia cu masturbatul inainte de actul sexual am mai auzit-o ! daca eu dupa ce ma masturbez..simt ca imi piere orice chef de sex. ce spui de asta ???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 sep 2006 05:45 de Pasaroi_Cuminte

Vezi Rome serialul de pe HBO. A rulat sin la noi si inca ma ruleaza . O sa-ti schimbi parerea http://www.hbo.com/rome/ Daca e opinia ta atunci automat e subiectiva.Exprimi ceea ce gandesti.Si n-ai cum sa gandesti neutru. :ermm:

din 14 sep 2006 04:32 de Dysdera

ti-am spus ca opinia mea e neutra...nu am de gand sa fac o comparatie intre cele 2 epoci avand in vedere ca nu am trait decat una..nu am zis ca una e mai buna decat cealalta..am zis ca nu noi suntem in masura sa determinam asta..fiindca fiecare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam...

din 13 sep 2006 23:41 de carrie

mie nu imi place. mi se pare sec. nimic nu se compara cu atingerea, cu sexul. daca am chef, ma masturbez (suna urat cuvantul asta!) si gata, fara webcam, fara artificii.

din 13 sep 2006 23:34 de carrie

hmmm...nu cred ca neaparat trebuie sa simti totul pe propria piele, mai invatam si din carti, din greselile sau realizarile altora... si depinde ce fel de batran intrebi. normal ca o babuta care a avut un singur barbat si cu ala ascunsi sub ...

Re: Re: Nu il mai atrag

din 13 sep 2006 20:23 de Dysdera

ba e posibil..e o stare prin care a trecut si prietenul meu..si NU a simtit nevoia sa fie tandru cu altcineva..a fost o perioada intr-adevar dureroasa si a trebuit sa am rabdare sa ii treaca..dar ce lipsuri avea el am compensat eu..relatia mea are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ar

din 13 sep 2006 20:16 de Dysdera

din anumite puncte de vedere lumea din trecut era mai buna..din alte puncte de vedere lumea de astazi e mai buna..dar asta e doar la o analiza superficiala a situatiilor de azi si de "ieri" ca sa zic asa..cel mai in masura sa faca o comparatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvi

din 13 sep 2006 17:59 de dazza

Duamni ce mai citesc...auzi sa o penetreze repede cu forta...vai barbatii astia is prosti :huh: Penetrarea se face incet,baiatul are obligatie sa se opreasca din cand in cand. Asa ii trebuie daca a vrut virgina!! Un lubrefiant ar ajuta si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numele, numarul si sex

din 13 sep 2006 17:21 de carrie

DACA va exista un copil,pe la 40 de ani asa, o sa fie adoptat si fetita. fetita pentru ca fetele se cresc si se educa mai usor.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are se

din 13 sep 2006 17:11 de carrie

te indoiesti degeaba. scuze daca par rea, dar: orgiile din roma antica. incest in egiptul antic. casatoriile aranjate intre fete-copile, de 12-13 ani, cu barbati maturi, chiar trecuti. homosexualitatea vazuta ca o virtute in grecia antica. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2462 din 3732
«   1 ... 2459   2460   2461   2462   2463   2464   2465 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare