Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Eu virgin...ea nu..., oare ce-o sa iasa ?

din 13 sep 2006 01:18 de ingandurat

am 17 ani si ink sunt virgin...am preferat sa astept decat sa merg la prostituate...vreau sa-mi amintesc cu placere...am o iubita cu care sunt f aproape sa facem dragoste. ea stie ca eu sunt virgin. ea a mai facut-o o data. imi este teama, daca nu ...

Re: Re: Femeile frumoase

din 12 sep 2006 21:57 de valentine

Nu am stat sa citesc ce s-a scris mai devreme...dar [b]femei cu adevarat frumoase[/b] si cu adevarat inteligente nu exista pe pamant. Sa fim seriosi...femeie frumoasa si inteligenta e deja pleonasm...pentru ca automat,si eu daca as fii femeie si as ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 sep 2006 18:34 de levi82

Adica? :) Noutati...Situatia nu s-a schimbat mult. Vorbim mult pe messenger, cea ce nu-mi place deloc, ca avem niste convorbiri robotice, reci. as vrea sa vorbim face to face. Am ajuns sa evit sa ma conectez pe messenger. I-am pregatit un fel ...

Re: Nu il mai atrag

din 12 sep 2006 15:33 de Pasaroi_Cuminte

Varstele domniilor voastre daca se poate :D

din 12 sep 2006 15:11 de DarkAngel

Ok aici ai mai multe optiuni.... poate multe chestii din relatia voasta au devenit rutina... poate este el intr-o perioada mai nasoala si atunci nu ai ce sa-i faci decat sa astepti sa-i treaca..... Ai putea incerca sa faci o pauza mica .... de cateva ...

Re: Re: Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp

din 12 sep 2006 14:49 de ExoticDream

Asa este, insa, oricat de asemanatori am fi sau am putea deveni in cadrul unei relatii serioase, nu "functionam" la fel, de multe ori ratiunea si sentimentele o iau pe cai diferite, se poate intampla sa vrei si sa lupti ca relatia sa dureze ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trecerea de la adolescenta

din 12 sep 2006 14:27 de ExoticDream

Dysdera are dreptate, esti o exceptie! Bravo! :flowers::flowers::flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Trecerea de la adolescenta la

din 12 sep 2006 14:26 de ExoticDream

Atingeti maturitatea si daca va mai jucati din cand in cand (in fine, unii dintre voi!), totul este sa nu lasati jocul sa va invadeze viata, sa inlocuiasca sau sa diminueze drastic timpul alocat unor ocupatii mult mai instructive, cum ar fi ...

Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul copiilor nost

din 12 sep 2006 11:30 de LonelyGirl

Glumeai, nu??

din 12 sep 2006 10:51 de Bozgoru

se pare ca la varste fragede relatiile nu dureaza prea mult... 2 ani la voi e fff mult... stii devine o chestie dasta de sictirire din partea unuia dinre parteneri... care vrea nu altceva de la tine.. ci pe altcineva... tu sa incerci sa te porti cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens insti

din 12 sep 2006 09:00 de carrie

poftim?? am impresia ca dati vremurilor trecute o imagine total idealista si lipsita de corespondent in realitate. daca in istorie nu s-a scris prea multe despre violuri sau daca pe vremea impuscatului nu s-a vorbit despre asta, nu inseamna ca nu ...

Re: Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cu

din 12 sep 2006 06:55 de Pasaroi_Cuminte

Ba da.Totul depinde de ei . chestia deja devine paranoie.Frica de ceva posibil care nu se stie daca are sanse sa se materializeze Dupa ce ai un fost un timp cu el/ea e imposibil dintr-o data sa-i spui "nu te mai iubesc".Ori daca se ...

Re: Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul copiilor

din 12 sep 2006 06:31 de Pasaroi_Cuminte

Pai fetele vor suferii in viata ? De ce fata ? Pai da . Pana si uindăuz a fost luat :)) Ce spui de Trotineta ? Daca vei avea baiat si fata : Trotinetu si Trotineta =)) :lol: :lol: Oracol cu pene.Ce creatura ciudata mai sunt si ...

Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cuplul

din 12 sep 2006 02:41 de ExoticDream

Stiu ca tu vorbesti din experienta, dar... chiar sa nu existe o sansa pentru ca o relatie care are toate ingredientele OK sa dureze??? Mie mi se pare infiorator de trist ca astazi sa fii impreuna cu cineva, sa iubesti la nebunie, sa te simti in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens insti

din 12 sep 2006 02:27 de ExoticDream

Pe vremuri, pedepsele erau mai dure, nu-ti dadea mana sa risti sa mori pentru cateva clipe de pasiune salbatica, astazi violezi, incerci sa scapi la mica intelegere cu familia victimei sau primesti 7 ani de inchisoare, faci recurs cu martori ...

Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul copiilor nost

din 12 sep 2006 02:03 de ExoticDream

Ba conteaza, eu vreau... fata! :devil::devil::devil: La cati manelisti sunt, ar fi greu sa nimeresc un nume care sa nu fi fost.... pangarit! "Clotilda" suna.... "jenibil"!!! In plus, nu ma omor dupa numele de sfinti (Ion, Marian, Gheorghe, ...

Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe ea?

din 12 sep 2006 01:54 de DarkAngel

Un sfat din partea doctorului.... probabil d data asta ai avut noroc nu te mai juca cu focul..... foloseste prezervativul renunta la chiloti ii mult mai fain asa si riscurile dispar...

Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abordez?

din 11 sep 2006 21:57 de Dysdera

sa stii ca daca-i beat o sa traga de ea...dar o sa o traga de mana si de hainele ei ca sa se tina sa nu cada jos sau cand se impiedica in drumul spre casa!!:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trecerea de la adolescenta

din 11 sep 2006 21:48 de Dysdera

spre fericirea si implinirea sufleteasca a fetelor sunt baieti care se maturizeaza mai repede decat anticipat..cred ca esti una din acele exceptii

Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abordez?

din 11 sep 2006 21:22 de neutru

daca a ajuns la 26 de ani virgin, sigur are o problema, ori e prea timid, ori ceva e ciudat cu el, cel mai bine, ia-l la un party, baga-i pe gat citeva ginuri ( eventual amestecate cu ceva suc) si gata, vezi cum reactioneaza, decit sa tragi tu de el, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2464 din 3732
«   1 ... 2461   2462   2463   2464   2465   2466   2467 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare