Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Potenta sau impote din 10 sep 2006 21:59 de dazza
Eu zic ca are !! Cum poate un om sa se culce cu cineva,daca nici macar fizic nu il atrage??? Eu n`am auzit pana acum asa ceva ...sa mor :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2006 21:27 de ExoticDream
Relatiile sentimentale nu sunt ca matematica, nu le poti prevedea evolutia pe baza ipotezelor pe care le ai la un moment dat, comportamentul uman nu se incadreaza 100% in pattern-uri. Ai dreptate, iluziile spulberate conduc adesea la depresii, ...
Re: Sarcina cu ciclu??? din 10 sep 2006 21:00 de ExoticDream
[i]Vezi ca-ti mut subiectul la sectiunea "Familia", unde se discuta si aspecte privind sarcina.[/i] Cauta acolo si vei gasi si alte informatii in legatura cu subiectul care te intereseaza (de exemplu, la pagina 2).
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Potenta sau impotenta? din 10 sep 2006 20:55 de ExoticDream
Cum de ce??? Ca sa scapi de povara virginitatii si sa intri in randul lumii, ca sa te simti barbat, ca sa ai ce povesti amicilor, ca sa vezi si tu cum e chestia aia nemaipomenita de care se vorbeste non stop in filme si in expresiile alea ...
Re: Re: Sex pe webcam... din 10 sep 2006 20:48 de ExoticDream
De acord ca jocul sexual virtual poate fi o latura interesanta a vietii intime daca este practicat relativ rar, accidental (in special atunci cand distanta devine aproape imposibil de suportat), insa nu cred ca o persoana obisnuita poate ajunge ...
Re: Re: Varsta potrivita...... din 10 sep 2006 17:51 de isa
:
sincer mi se pare cam putin 15 ani nu crezi??desi daca stau bine si ma gandesc ...majoritatea fetelor deja de la 12-13 ani incep sa aiba intrebari despre cand ar trebui sa isi inceapa ele viata sexuala.Eu cred ca fac asta pentru ca e foarte ...
Sarcina cu ciclu??? din 10 sep 2006 17:38 de isa
:~*as avea si eu o intrebare...am auzit ca exista posibilitatea ca sarcina sa se instaleze desi menstruatia vine in mod regulat....adica ar fi posibil ca ...daca s-a rupt prezervativul,partenerul a ejaculat in tine si la 10 min dupa s-a luat un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens institutia casato din 10 sep 2006 16:33 de carrie
nu se intampla nimic, in afara de faptul ca vom fi dezamagiti. de fapt fiecare are dreptul sa creada ce vrea.
si ce te face sa crezi ca totul e roz in aceste cupluri? si eu ma uit la cuplurile din jurul meu, la multi totul pare ok, insa nu ...
Re: Re: cum ma dreg dupa o betie crunta? din 10 sep 2006 12:02 de mya
nu vad "sinonimie" intre problema ta si ce se discuta pe-aici :p
insa mergand pe principiu sfatuire, ajutor acordat celor in necesitate (desi nu in "domeniul" tau) nu pot sta nepasatoare stiind ca semenii mei sufera :(( (excludem motivele pentru ...
Re: cum ma dreg dupa o betie crunta? din 10 sep 2006 10:33 de tot io
Tot io sant, am revenit sa zic ca-mi cer scuze daca subiectul meu nu se potriveste cu forumul asta... da nu mi-l stergeti, plssssssss tre sa stie cineva cum as putea sa ma dreg...:((
Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile unei pr din 10 sep 2006 01:30 de Razvan79
Din experienta de 1 data si din ce m-am informat mult intainte sa ma duc:
Cauta pe net, e plin de ele.
Exclus parasute de pe strada sau parcari.
Ce vrei: sa fie la locatia ei, sa fie singura sau cu o prietena, sa ceara in anunt varsta ...
Re: Varsta potrivita...... din 10 sep 2006 00:41 de Dysdera
cati ani ai tu roberta? 12?
daca da..la 12 ani pe tine asta te preocupa?daca poti sa-ti incepi viatza sexuala acum?doamne lumea asta se duce de rapa..parca au creierul spalat copilitzele astea:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Masturbare din 10 sep 2006 00:27 de Razvan79
Ce ai citit e o prostie.
Daca o faci singur nu e nici o problema, doar 0.0001% din baieti nu o fac, cei care au vre-o disfunctie sau le lipsesc mainile :rolleyes:
Vezi sa nu te prinda parintii, fratii sau prietenii, nu am avut experienta dar ...
Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abo din 10 sep 2006 00:11 de Razvan79
Daca e sanatos si in regula pun pariu ca atat asteapta :p
Dar daca la 26 de ani inca nimic, probabil ca e prea timid, sau are o cantitate nesanatoasa de respect pentru femei, adica s-ar putea sa creada ca vrei dupa casatorie sau alte prostii. Sau ...
Re: Re: Re: Varsta potrivita...... din 9 sep 2006 23:30 de Dysdera
o face cu tot liceul daca e limitata din punct de vedere intelectual si sentimental:ok::ok::ok:
Re: Sex pe webcam... din 9 sep 2006 23:28 de Dysdera
e sex..e virtual sex..si e un joc al naibii de interesant daca stii cum sa-l joci..nu am incercat pana acum dar e o perspectiva interesanta...:ok:cat mai multe jocuri..cat mai interesante..cat mai multa imaginatie..secretul unei vieti sexuale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Are sens institutia casatoriei din 9 sep 2006 23:22 de mya
ca se intampla ce anume, ma rog :ermm:?
nu cred ca vb de aceleasi vremuri de mult apuse. de exemplu: ma uit la toate cuplurile din neamul meu, si ii vad inca impreuna, fericitzi, cu copii, luatzi din dragoste. nu ma refer la anii ...
Re: CE ADMIRATI FETELOR? din 9 sep 2006 23:12 de Dysdera
depinde ce barbat..daca ar fi sa vad un barbat oarecare dezbracat in fatza mea m-ar lasa total indiferenta..daca ar fi vorba de prietenul meu..atunci nu m-as limita doar la privit:love:
Re: Cum sa o conving sa facem sex? din 9 sep 2006 22:52 de Dysdera
nu te-ai gandit ca poate ea e doar speriata?ca nu se simte pregatita sa faca sex si ii e frica si foloseste faza cu ramas virgina pana la casatorie doar ca sa nu mai insisti?nu stiu..e o opinie...e pacat ca nu aveti deloc comunicare ..din cate ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2006 20:48 de Dysdera
daca nu ma insel termenul care te-ar descrie acum ar fi "ipocrit":unsure:
una gandesti si alta ii arati ei ca gandesti..nu faci altceva decat sa o minti...
Pagina 2466 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||