Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase din 7 sep 2006 20:01 de
nu doar ca nu are incredere in ea.nu are incredere nici in el.din moment ce fata aia sta cu tine inseamna ca a vazut ea ceva la tine.ce daca e mai frumoasa.asta nu inseamna ca trebuie sa stai cu frica ca o pierzi pt ca nu te crezi destul de bun
Re: Re: Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea? din 7 sep 2006 19:59 de
nu sunt imposibile...
am fost acum 2 zile pe plaja..3 persoane cu 3 caini...vreo 4 cupluri se plimbau peacolo,putin mai incolo vreo 10 tipi inarmati cu bere la 2 litri se distrau,urlau,cantau etc.
are multi kilometri litoralul...dar avand in ...
Re: Re: Re: A doua zi dupa sex din 7 sep 2006 19:47 de ExoticDream
Ma mir ca mai exista baieti in Romania care nu au trecut pe la sala si nici nu au practicat ceva sport, chiar si pe cont propriu (fotbal sau baschet in curtea scolii, mers pe bicicleta, urcat pe munte, mers pe jos, jogging, un pic de patinaj sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2006 19:42 de valentine
"ce treaba are genul muzical cu prefectura?":unsure:
Problema este ca acei manelisti pe care ii urasti atat de mult,in loc de jesus,ei au un asa zis tic verbal cu barosane,smechere,etc.Deci pe cat de mult iti place tie cand ii auzi pe aia cu ...
Re: Re: din 7 sep 2006 19:37 de ExoticDream
Gata, baieti, calmati-va, aici nu ne razboim unii cu altii, ci discutam chestii incitante, adica despre masturbare, ne-am inteles?
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2006 19:33 de ExoticDream
Nope, nu creste, se pare ca IQ este un dat genetic.
Attention......, abia ti-am dat un 10! :devil::devil::devil:
Re: din 7 sep 2006 19:23 de omu_negru
Hai inceteaza...vezi ca eu nu te-am jignit, desi daca continui pot apela si eu la aceeasi metoda.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2006 19:23 de Dysdera
daca zic "jesus" inseamna ca is manelista?wow..ce logica:ok:
Re: Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea? din 7 sep 2006 19:21 de ExoticDream
Din cate stiu eu, litoralul romanesc are o lungime de mai multi kilometri, nu cred ca 15 metalisti beti si cateva javre de apartament se pot raspandi pe o distanta atat de mare incat sa nu va lase si voua cativa metri patrati (cat sa fie ...
Are sens institutia casatoriei? din 7 sep 2006 19:12 de ExoticDream
Avand in vedere tendinta poligama a oamenilor in general, numeroasele frustrari, probleme (atat interpersonale, cat si legale) aparute datorita incercarii societatii de a stavili manifestarea acestei tendinte, credeti ca institutia casatoriei isi mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase din 7 sep 2006 18:56 de ExoticDream
Asta-i gelozie retroactiva si se intalneste chiar daca nu ai "o gajica frumoasa".
Ba chiar nu ai increderee in ea! Daca te temi ca o zi de cearta iti poate fi fatala, atunci fie relatia e subreda rau, fie "gajica" e frumoasa, dar cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2006 18:12 de Pasaroi_Cuminte
Si totusi lumea este condusa de o femeie .De ce zic asta ?
Pai deocamdata lumea nu este in conflict (este o stare de echilibru tinand cont de toti teroristii , etc etc)
Daca lumea era condusa de barbati pai pana acum era World War 5. :D
Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea? din 7 sep 2006 16:50 de
am luat vacanta mai demult.acum a intervenit problema.de plecat nu putem pleca pt ca unul din noi are niste pb in familie.pe plaja...daca te tenteaza compania a 15 metalisti beti,a oamenilor caresi plimba cainii peacolo la orele cele mai ...
Re: Unde sa fac sex cu prietena mea? din 7 sep 2006 16:02 de ExoticDream
Esti un student mai ciudat daca abia acum ai luat vacanta, cam toti mai au un pic si merg la cursuri! In fine, ar mai fi 2-3 saptamani.... Nu ne-ai spus cat de activi dpdv sexual sunteti, daca vreti sa faceti sex in fiecare zi, este mai ...
Re: Re: Femeile frumoase din 7 sep 2006 13:09 de
or fi si asa femei dar eu nu am intalnit.adica si prietena mea este spre mandria,norocul/ghinionul meu este o astfel de fata.e frumoasa,are pretendenti multi.nu ma deranjeaza ca se uita lumea dupa ea pe strada..lasai sa se uite...sa vada ce nu pot ...
Re: Re: Misogin, granita dintre misogin si bune ma din 7 sep 2006 13:02 de
manierele nu au nici o legatura cu look-ul si felul cum se imbraca.poti sa ai bune maniere chiar daca esti imbracat ca scos din canal.bunele maniere se refera la comportament..ca ai vrea tu ca cei cu bune maniere sa aiba si un look si sa se imbrace ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam... din 7 sep 2006 05:23 de Pasaroi_Cuminte
Vezi ca te contrazici.
Ori iti place ori nu-ti place.
:huh:
Webcam-ul s-a inventat pt legaturi video pt distante kilometrice ( dooh ) pt ca semnalul video circula aproape cu viteza luminii ( teoretic in vid) si transferul este instantaneu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 7 sep 2006 05:14 de Pasaroi_Cuminte
Urla melodic si cu talent :D
Re: Re: Re: Re: Re: din 7 sep 2006 02:02 de levi82
Mersi foarte mult pentru sustinere.
Azi am fost la Time si nu era muzica de la radio. Dar nici oldies-urile cu care m-am obisnuit. Am mai trecut pe la Cafe Corso si mi-a placut atmosfera. Se asculta Eric Clapton. O sa ma uit maine, daca nu e ...
Re: Re: Re: Re: Potenta sau impotenta? din 7 sep 2006 01:51 de ExoticDream
Eu cred in asta, de altfel chestiunea are si explicatie medicala, dar nu stiu pe cati ar interesa [b]de ce[/b] se intampla ceva cand e mai simplu sa stie doar [b]daca[/b] se intampla sau nu. Cei care termina repede cu oricine sau cu nici una sunt ...
Pagina 2469 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||