Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Potenta sau impotenta? din 7 sep 2006 01:10 de dazza
Faza cu prezervativul : Adevarata !
Masturbarea: Adevarata!
Cu excitatul :Prietenul meu se excita f usor,dar din cauza cauciucului de vreo 3 ori a terminat mai greu.
Faza cu sentimentele: Nu cred in asta.Alfel nu`mi explic cum unii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam... din 7 sep 2006 01:05 de dazza
Eu am facut cu El ! Si numai cu El !
Mi se pare normal atata timp cat este prietenul meu,avem o viata sexuala implinita si nu avem false pudori.
Eu zic ca...rusinea in asemenea caz nu are ce cauta.Daca partenerul te vede goala in realitate ...
Re: A doua zi dupa sex din 6 sep 2006 22:35 de Nekunoskuta
O prima solutie ar fi sa te lasi de sex. :D Stiu ca nu o vei aproba asa ca trecem la alta solutie: apuca-te de abstinenta :D
Acum serios, eu nu am auzit de asa ceva deci nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ia niste vitamine.
Re: Femeile frumoase din 6 sep 2006 22:31 de mya
ai intalnit tu numai cazuri de-astea, nu inseamna ca toate sunt la fel, daca tu cunosti 5 exemple :ok:
depinde de cum e tipa, ce persoalitate are, cum gandeste, ce urmareste de la o relatzie. poate ea vrea o relatzie de lunga durata, se poarta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam... din 6 sep 2006 22:19 de mya
nu e nici o problema ... evident, e vb de vietzile lor, de "sexul" lor :ok:
Re: A doua zi dupa sex din 6 sep 2006 22:13 de mya
nu esti singurul care trece prin acest proces destul de obositor. barbatul munceste destul de mult in pat (unii) si daca actul dureaza si mult, e normal sa existe oboseala. sau daca sunt mai multe acte sexuale, se schimba vreo 2-3 prezervative, ...
A doua zi dupa sex din 6 sep 2006 22:03 de pumpkin_
A doua zi dupa sex ma simt foarte obosit, mai obosit ca in ziua respectiva - nu mai am aceiasi capacitate de concentrare pe care o aveam inainte daca nu s-ar fi intamplat nimic de cateva zile.
Ce se poate face pentru a recapata energia ?
Exista ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam... din 6 sep 2006 21:57 de Necunoscut
Bai daca partenerii sunt de acord de ce nu ? E intimitatea lor, nu dau la nimeni in cap, nu fura.. care e problema? Toata treaba e sa fie ceva personal.. nu sa vada/stie tot internetul.. ca atunci e o problema.
Re: Re: Femeile frumoase din 6 sep 2006 21:18 de BeyondGirl
O femeie frumoasa - motiv de fala in cartier? E cumva exponat plimbat in lesa?
Si ce daca ceilalti saliveaza, fii mandru ca e doar a ta :ok:
Re: Potenta sau impotenta? din 6 sep 2006 19:47 de Nekunoskuta
Nu exista o durata standard pentru un contact sexual. Cred ca de vina au fost "sentimentele" tale pentru persoana cu care ai facut-o, daca existau e posibil sa fi fost mai excitat si sa termini mai repede. In rest...nu vad o problema in faptul ca ...
Re: Re: din 6 sep 2006 19:17 de ExoticDream
Pe un site, nu mai stiu adresa, dar incerc sa o gasesc si-ti spun.
Mi-am pus in miscare doua antene timisorene, sa vedem daca pana diseara sau maine dimineata reusesc sa aflu ceva interesant pentru evenimentul-cheie! M-as bucura din tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 sep 2006 17:10 de Nekunoskuta
Daci...ce facem? Mai sunt amatori sau nu? Astazi suntem in 6, sambata suntem in 9 (scuze, in alt post incurcasem datele). Pe ajung si eu la Bucuresti si stau pana pe 11. Nu stiu daca voi avea timp sa intru pe net sa vad ce ati mai scris asa ca daca ...
Re: din 6 sep 2006 17:07 de levi82
Vai! Mersi mult. parca am simtit :(
Trebuie sa caut niste alternative.
Dar unde se discuta despre tema asta?
Daca stie cineva ce coltisoare de locauri romantice au mai ramas/ s-au mai deschis in timisoara il rog sa ne impartaseasca. Mersi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revin cu o problem din 6 sep 2006 17:01 de ExoticDream
Fii atent ce scria cineva acum 2 saptamani referitor la acel local:
"S-a stricat locul, se asculta parazitii, radio 21 si kiss fm, cele mai proasta idee sa asculti radio si mai ales astea intr-un local ca asta, e mare pacat, era super cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revin cu o problema din 6 sep 2006 16:41 de levi82
Deci trandafir va fi!
Time caffe. Diseara dau o tarcoale pe acolo sa vad daca a ramas atmosfera neschimbata. N-am mai fost de peste un an. Pe atunci era si o formatie care canta live in fiecare seara.
Acuma ramane doar sa ma adun si sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 sep 2006 16:38 de ExoticDream
Nu este nevoie, s-au gandit deja altii la acest subiect, iar eu am obosit sa-ti explic ca daca as milita pentru astfel de pedepse, ar fi pentru [b]orice[/b] fiinta care raneste [b]orice[/b] alta fiinta! (Am fost destul de clara?)
Asa.... acum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: revin cu o problema din 6 sep 2006 16:19 de ExoticDream
Eclipsa de luna in orasul acela superb intr-o noapte calda de vara-toamna??? Ce moment mai romantic astepti? Go for it! Grabeste-te si spune-i ce simti! Da, un trandafir ar fi un semn delicat al sentimentelor tale fata de ea, il va aprecia cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 sep 2006 16:09 de ExoticDream
Asta incercam sa explic si eu!
Good for you! Putini sunt capabili sa faca asta, majoritatea asteapta in continuare sa li se dea, sa li se spuna, macar "indicatii pretioase" sa primeasca, daca nu posmagii deja muiati! Cuvantul "munca" este ...
Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam... din 6 sep 2006 16:07 de dazza
Asa ziceam si eu ExoticDream :~*:~*:~*
Re: Re: Re: Sex pe webcam... din 6 sep 2006 15:52 de ExoticDream
Nimeni! :devil::devil::devil:
Daca este vorba de un cuplu, cu sentimente si distanta, atunci uneori...., daca arde, de ce nu?
:~*:~*:~*
Pagina 2470 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||