Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Virgina sau nevirgina? din 5 sep 2006 15:15 de carrie
ba da, este destul de aseamanatoare cu situatiile descrise mai sus, pentru ca ai un sentiment de "reusita". si daca totul a fost ok, ai si un minunat sentiment de eliberare, de "the world is mine", mergi pe strada si te simti plina de energie, de ...
Re: Re: un lichid ciudat...si mancarimi din 5 sep 2006 15:01 de carrie
nu ma pricep eu prea tare la bts-uri dar, din cate am auzit, la majoritatea acestora simptomele nu cumva apar cam la 7-10-20 de zile de la contactul infectant? nu imediat... cel putin la candida si cele mai frecvente... in fine, ma gandesc ca asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustr din 5 sep 2006 14:44 de carrie
ok, in anumite privinte avem pareri ireconciliabile. :rolleyes: as mai avea una-alta de adaugat la ceea ce ai scris tu mai sus, dar nu am prea mult timp si nici rabdare sa ma joc cu quote-ul acum :rolleyes:. o singura chestie: virgina fiind, in lipsa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 14:43 de Pasaroi_Cuminte
Ma refeream la asa ceva :
Pescar de suflete eu sunt
si hoinarind pe marea intreaga
Vazui o fata ca-n povesti
Cum numai in vise mi s-arata
Iubito as vrea sa ma atingi cu un sarut
Sa-mi dai viata si speranta
Iubito As vrea sa-ti fiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 13:59 de ExoticDream
Nu este nevoie sa fie neaparat versuri...., ci pur si simplu o exprimare mai... deosebita care pot face ca cele mai banale lucruri din lume sa aiba farmec!
Nu stiu daca in valtoarea pasiunii sta cineva sa compuna versuri si nici nu prea ...
Re: Re: Pofta de mancare enorma de la anticoncepti din 5 sep 2006 13:34 de Pasaroi_Cuminte
Fa sport.
Re: Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatzie din 5 sep 2006 13:08 de Dysdera
ce frumos..esti de-al meu pasaroiule..iubire neconditionata:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 13:05 de Pasaroi_Cuminte
50% din cupluri-numai barbatul calca stramb (pt ca avem dupa cine copia .Noi maimutzele vedem la femei comportamentul si apoi il copiem.Asa ca n-avem discernamant)
10%- numai femeia( asta este dovada ca noi barbatii nu suntem egoisti mai lasam si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 12:26 de bombonika
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 11:01 de carrie
stiu ca intrebarea nu mi se adreseaza dar aproximativ din ce cunosc:
50% din cupluri-numai barbatul calca stramb
10%- numai femeia
20%- amandoi
20%- nici unul
cat despre suferinta , intre multe argumente in favoarea conceptiei conform cu ...
Re: Re: Re: Re: orgoliul intr-o relatzie din 5 sep 2006 10:21 de Pasaroi_Cuminte
orgoliu face parte din personalitate.
Intr-o relatie acest orgoliu ar trebui diminuat cat mai mult ( am zis diminuat nu stins).
Acolo unde exista sentimente puternice de iubire mandria impinsa la extrem n-ar trebui sa existe.Acum depinde si de om ...
Alunita pe penis din 5 sep 2006 03:51 de eu..
salut ... am si eu o intrebare ... am pe penis o "alunita" in termeni populari ... pana acum nu mi-am inceput viata sexuala deci nu a vazut nici o fata chestia asta ... cum credeti ca ar putea reactio o fata ... ma gandesc sa nu cumva sa se gandesca ...
Re: Este normala curbura penisului? din 5 sep 2006 03:01 de ExoticDream
[b][i]Vezi ca-ti mut subiectul la sectiunea "Sanatate/probleme".[/i][/b]
Esti inregistrat, asa ca iti recomand sa folosesti optiunea de cautare de pe site, problema ta s-a mai discutat, uite un exemplu de link tot de la "Sanatate/probleme", ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 02:54 de ExoticDream
NU am spus ca baietii care sufera din dragoste sunt in numar mai mic decat fetele datorita faptului ca pe acest site "s-au plans" mai mult fete! Am afirmat doar ca ceea ce am comentat in privinta [b]acelor[/b] baieti este in concordanta cu ...
Este normala curbura penisului? din 5 sep 2006 02:48 de alexpert
este normal sa se curbeze usor penisul???plzz cine poate raspunde si daca e o problema in asta.ast rasp :rolleyes:
Re: Pofta de mancare enorma de la anticonceptional din 5 sep 2006 02:37 de dazza
Si eu am avut o pofta de mancare nebuna vreo 3 saptamani.Pe urma a scazut treptat.Nu m`am ingrasat deloc.
Anticonceptionalele nu ingrasa...mancarea ingrasa.Daca observi ca ai crescut putin in greutate...nu mai manca seara...sau mananca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 02:35 de Dysdera
daca nu au fost pana acum cazuri de baieti care isi expuneau suferinta pe site ce te face sa crezi ca ei sunt intr-un nr mai mic?nu te-ai gandit ca poate ei nu vor sa isi posteze situatia din simplu fapt ca nu vor sa se arate vulnerabili?am citit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 01:59 de ExoticDream
Nu, nu rezulta!!! Stii care este chestia? Despartirea [b]nu[/b] se produce intotdeauna din eternul (pentru tine) motiv ca "fata l-a ranit pe baiat"! Desi exista mii de motive care pot determina un cuplu (sau doar pe unul din parteneri) sa ia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 00:24 de valentine
Nu sustii ca barbatii sunt de 2 lei,dar tot timpul precizezi ce jigodii sunt si cat de mult poate sa sufere o femeie...
Ai spus de mii de ori ca exista femei care nu merita nici o privire?Eu sincer nu am observat nici macar 100 de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2006 00:17 de valentine
Aha....mi se pare mie sau de aici rezulta ca daca o fata nu l-ar fii ranit pe acel baiat nu ar fii existat aceasta minirazbunare?
Pagina 2473 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||