Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoexcitarea femeii in fa

din 3 sep 2006 22:03 de Pasaroi_Cuminte

Pai o sa ma fac Poseidon =)) Daca sufletul unei femei este picatura de apa intr-un ocean numai el o gaseste

Re: Re: Am orgasm mult mult prea repede!!!AJUTATI-

din 3 sep 2006 21:55 de valentine

Esti sigura? Eu stiam ca daca preludiul e mai lung...termini mai rpd:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 sep 2006 21:54 de ExoticDream

De unde stii tu cat de profunda este suferinta unui barbat si cum o poti compara cu ceea ce simte o femeie aflata in aceeasi situatie? De unde atata siguranta in afirmatia ta??? Ai cunoscut un barbat care a suferit mult si este suficient? Exista, ...

din 3 sep 2006 21:40 de ExoticDream

Mai draga domnisorule valentine-seducatorul, intelege si tu ca dezbracatii si dezbracatele de care vorbesti (a se citi "persoane care nu isi permit haine luxoase si masini scumpe") sunt de doua categorii: aia care rontaie seminte pe datorie in ...

din 3 sep 2006 21:07 de Pasaroi_Cuminte

CORECT

Re: Re: Autoexcitarea femeii in fata barbatului

din 3 sep 2006 20:32 de Pasaroi_Cuminte

hmm ...tu surjectiva si el injectiv sau invers oricum merge :ok: LOL =)) E na. Ce spui tu acolo ? Poate unii barbati nu se considera obiecte.Poate unii barbati chiar vor sa fie iubiti. Nu toate "instrumentele " canta pe aceiasi gama sau ...

Re: Am orgasm mult mult prea repede!!!AJUTATI-MA!!

din 3 sep 2006 20:29 de Dysdera

problema ta e mult mai delicata si nu o sa se rezolve prin schimbare de pozitii si preludiu mai lung..trebuie sa invezi sa iti controlezi reactiile si senzatiile..daca ai orgasm atat de repede e probabil pentru ca te concentrezi numai la senzatiile ...

din 3 sep 2006 20:20 de Dysdera

pe dracu..un barbat cand se indragosteste cu adevarat uita mai greu o iubire pierduta decat o femeie..si daca sta cu alta ce te face pe tine sa crezi ca a uitat de suferinta provocata si ca iubeste din nou?..un barbat care a suferit din dragoste o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre servic

din 3 sep 2006 18:22 de mya

nu-ti mai da atata cu parerea privitor la persoana mea ca s-ar putea sa te arzi :ok: am o satisfactzie mai mare atunci cand obtin pe cineva prin calitatzile mele, prin felul meu de a fi, gandi. ideal sa existe si reciprocitate insa (atunci ar ...

Re: Re: Ce stiti despre serviciile unei prostituat

din 3 sep 2006 15:35 de anonim

nu pot sa zic ca sunt mister univers, dar nici ultimul hidos ):( dar imi surade ideea de a face sex pe bani si 2 dragostea e pt cei slabi :devil: + ca atunci cand vine acel moment al despartiri simti ca ti se termina viata :`

Re: Re: Autoexcitarea femeii in fata barbatului

din 3 sep 2006 14:47 de valentine

Iti zic eu ca te-ar deranja...:x pentru ca dupa cum zicea dazza...asa mai vede barbatul unde te exciti tu mai bine...dar la barbat nu prea ai ce sa vezi unde se excita mai bine...pentru ca el nu are nevoie de preludiu,romantism,tandrete bla ...

din 3 sep 2006 14:42 de valentine

Mai draga domnisoara Exotica...intelege ca oricand,oriunde,orice persoana care are in proprietate lucrurile care se pot obtine doar daca ai o situatie materiala buna,o sa fie pusa intr-o lumina mai buna decat cel care e vai de mama lui. Nu ...

din 3 sep 2006 03:30 de ExoticDream

Discutabil! I-ai numarat tu? La prima vedere, as zice ca avem cel putin.... 1, 2, 3, 4, 5, 6 fete cuminti, iar baieti.... 1, 2, 3, 4.... ?!? Da, cred ca barbatii isi revin [b]mai[/b] repede decat femeile dupa o despartire in iubire. Da, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: So

din 3 sep 2006 03:18 de valentine

In primul rand nu lua exemplu de aici de pe site,pentru ca daca ar fii sa ne orientam numai dupa site,iti aduc la cunostiinta ca pe aici sunt mai multi baieti cuminti decat fete... In al doilea rand,vad ca si tu sustii afirmatia ca barbatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj

din 3 sep 2006 03:11 de ExoticDream

Hai sa vedem... sa luam ca exemplu comunitatea virtuala de pe acest site, OK? S-au depanat aici povesti triste de iubiri cu sfarsit nefericit, aproape fiecare dintre noi si-a spus la un moment dat oful si in acest fel am fost martori ai unor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - a

din 3 sep 2006 02:52 de valentine

Pai hai sa vedem...tu esti ceea care sustine ca femeia dupa ce este inselata sau parasita sta in casa si sufera bla bla,iar ca barbatul daca este inselat isi gaseste consolarea in altele... Opa...ma insel eu,s-au de aici se deduce ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici

din 3 sep 2006 02:45 de ExoticDream

Aha, uite ca vii si de-acasa acum! Exact ce spuneam....! Neeeeee....., acum nu joci corect: iar acuzi femeile! Noi am putea spune acelasi lucru despre voi! Daca ar fi sa ne intoarcem in timp, sa vedem cine a inselat mai intai, tare ma tem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj

din 3 sep 2006 02:43 de ExoticDream

Puteti sa faceti mii de aliante/coalitii, va inselati daca va imaginati ca am o parere proasta despre barbati si ca ridic in slavi femeile! Am mai spus si o repet: uscaturi sunt in ambele tabere! Ceea ce scriu se bazeaza pe propria experienta, pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici

din 3 sep 2006 02:38 de Dysdera

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici rasp

din 3 sep 2006 02:31 de valentine

Exceptiile sunt extrem de putine in ambele cazuri...adica la cat de multi barbati "buni" exista,tot atatea femei "bune" exista...:rolleyes: Si probabil ca daca ar fii mai multe specimene de femei "bune",s-ar inmultii vizibil si numar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2475 din 3732
«   1 ... 2472   2473   2474   2475   2476   2477   2478 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare