Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Autoexcitarea femeii in fata barbatului din 3 sep 2006 02:10 de ExoticDream
Este o "chestie" OK, o treapta superioara a striptease-ului, foarte sexy, si nu vad nici un motiv pentru a nu o practica la un moment dat.... Mmmmm, cum eu sunt pentru bijectivitate, cred ca nu m-ar deranja prea tare daca ar face si el "chestia" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauz din 2 sep 2006 22:43 de ExoticDream
De acord.
Da, in principiu, asa este, dar in cazul persoanelor cu personalitate slaba anturajul isi face simtita influenta (chestie valabila si in cazul fetelor, si al baietilor), spiritul de "turma" inlocuieste propria gandire, persoana ...
Re: Autoexcitarea femeii in fata barbatului din 2 sep 2006 19:56 de Dysdera
ce idee dragutza:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2006 19:54 de Dysdera
eu zic sa il lasam pe bozgoru cu opiniile lui limitate si batute-n cap..barbatii ca tine determina femeile sa zica replica "all men are jerks"):(
Re: Re: Lo-femenal din 2 sep 2006 19:17 de dazza
Nu apare nici o problema.In a 3`a zi era protejata,daca nu a uitat nici una si le`a luat la aceiasi ora.
Multi zic:Anticonceptionalele actioneaza dupa o luna,dar nu este adevarat.Doar uitarea unei pastile si neluarea ei in termen de 12 ore ...
Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale....laxative. din 2 sep 2006 19:14 de dazza
M`ati zapacit... :wacko:
Daca a fost unul...atunci nici o grija :ok:
Re: Re: Timid...solutii impotriva din 2 sep 2006 17:48 de omu_negru
Este adevarat ce spui.
Dar de exemplu cum sa vb cu o fata pe messenger, ce discutii sa port : in afara de tradionalul:
"sal/sal; ce faci/bine; tu?/bine si eu" despre ce sa mai vorbim...??? Poate ce filme a vazut nu????
Ar mai fi o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici rasp din 2 sep 2006 17:05 de SORIN28
Oare sa te contrzic?! :ermm: Mai bine ...tac:ok:
Re: Ma simt frustrata din cauza virginitatii din 2 sep 2006 16:56 de SORIN28
Eu nu inteleg ce te f..reaca pe tine grija despre ce vorbeste lumea?!:blink: Oricum ar fi, gura lumii nu o astupi nici o raba de rahat. Cand va fi sa se intample, se va intampla fara sa-ti mai faci atatea probleme:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauz din 2 sep 2006 14:02 de tomcat
mda....au raspuns numai fete...
Re: Re: Potrivire de caracter intre 2 useri din 2 sep 2006 13:59 de adieu
Este nevoie, sa vedem argumentele.... :-`
Re: Autoexcitarea femeii in fata barbatului din 2 sep 2006 13:40 de dazza
Mi se pare o idee super :rolleyes: Am facut si o sa mai fac.:D
La inceputul unei relatii,cred ca ..partenerul trebuie sa vada unde anume te excita,cum sa faca...cat ....
O fata ii poate arata toate astea...masturbandu`se in fata lui.
Si nu ...
Re: Re: Re: anticonceptionale....laxative.. din 2 sep 2006 13:38 de dazza
Ups....daca mai mult de 4 scaune in acea zi ...adio pastila :D
Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza vi din 2 sep 2006 13:00 de carrie
virginitatea nu este o virtute. virginitatea nu este un handicap. virginitatea este o stare(temporara). cata vreme nu te deranjeaza si corpul tau nu "striga" dupa sex, nu vad o problema. anturajul nu este esential, fiecare avem minte sa gandim ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza vi din 2 sep 2006 12:55 de jannis07
oops ....am uitat citatul...era vb despre postul lui tomcat:p:,
Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virgin din 2 sep 2006 12:54 de jannis07
chiar nu sunt de acord cu ceea ce zici tu...si oricum stiu foarte bine ca daca vreau sa-mi incep viata sexuala numai asa, ca sa trec si eu peste pasul acesta voi gasi intotdeauna baieti dispusi pentru asa ceva:P.....din pacate vor numai asta si ...
Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: In din 2 sep 2006 11:31 de mya
dar nu te-ai gandit ca poate barbatzii nu stiu cum sa le determine pe femei sa-si doreasca intr-adevar sa faca oral, anal ? daca te legi intr-o casatorie, asta nu inseamna ca ele vin implicit din semnarea unor hartzoage, trebuie sa fie sentimente ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2006 11:12 de mya
dar de unde stie ca sunt toate enervante :huh: ? imi suna ca toate femeile sunt enervante aici :huh: poate le-a intalnit el numai pe-alea enervante :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2006 10:48 de Bozgoru
ce intrebare idioata..cum sa-si caute alta..daca stie ca toate sunt la fel enervante... de ce sa piarda o fata care il enerveaza dar se simte bine langa ea ca e ceva timp..si sa caute alta care e doar enervanta?;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund din 2 sep 2006 03:11 de ExoticDream
Nu cred ca te referi la un barbat "indragostit cu adevarat", ci la unul care "iubeste cu adevarat", indragosteala este faza incipienta, care nu are, de obicei, prea multa profunzime, iubirea este altceva. Eu am spus ca, in general, femeia se ...
Pagina 2476 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||