Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multe

din 31 aug 2006 02:15 de ExoticDream

A fi pe aceeasi unda si a comunica sunt doua lucruri diferite care, daca exista in cadrul unui cuplu, armonia este aproape perfecta! A fi pe aceeasi lungime de unda cu partenerul inseamna a te potrivi cu el in punctele cheie (a nu se intelege o ...

Re: Cum sa ma bag in seama cu o fata?

din 31 aug 2006 01:56 de ExoticDream

Depinde ce fel de fata vrei. Pe una usurica o poti agata si pe strada sau in discoteca/club/bar, cu metodele de dupa blocurile gri pe care le gasesti in "cultura" oricarui smecheras de cartier, in timp ce pentru una mai de Doamne-ajuta este bine ...

Re: Re: Re: Cum aflati?...

din 31 aug 2006 01:33 de DarkAngel

BIne ca esti tu destept..daca tot aplicam metode de tortura... bine ca nu ai zis sa-i traga si o mama de bataie ca poate-i zice de frica....Hai scutestene cu idei din astea pastreaza-le pt tine ca e mai bine (STOOOOPID IDEEEAA) (rectific foarte ...

Re: Re: Cum aflati?...

din 30 aug 2006 23:05 de corps

Iti zic eu cum faci......o iei pe fata si o legi cu mainile in sus si picioarele, iar cu o pana gadil-o sub brat , de sani si in talpi minute in sir pana iti spune ceea ce vrei. daca nu ai pana poti si cu degetele, insa foarte fin si lent sa simta ...

Re: Cum aflati?...

din 30 aug 2006 22:58 de DarkAngel

Deci daca nu vrea sa-ti zica acel secret probabil ca are motivele ei... ca sa afli iti sugerez sa-i castigi incredera si atunci nu vor mai fi secrete (sa-i devi prieten in adevaratul sens al cuvantului si din toate punctele de vedere) in momentul ala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietilo

din 30 aug 2006 21:35 de ExoticDream

Daca si ea, si el sunt virgini si vor sa faca dragoste, nu cred ca temerile de care vorbesti isi au rostul, fiecare doreste inainte orice sa-i ofere placere celuilalt, astfel incat micile sau marile dificultati nu reprezinta obstacole de ...

Placerea suprema

din 30 aug 2006 21:16 de Mihai

Fetelor as vrea sa stiu ce va place in materie de sex~! Ce ati dori (pe pasi daca se poate si in ordinea preferintelor)sa vi se faca sau sa faceti. Ce anume va aduce in al 9-lea cer? Mai multe pareri din partea fetelor ar fi binevenite. Poate ne ...

Re: Re: Ma simt atat de singura...

din 30 aug 2006 20:17 de mya

:lol::lol::lol::lol: este ca si cum ti-ai baga singura capul in gura lupului ... hai, motanel, fugi, vezi k nu ti-ai terminat norma de "sedus" azi :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: sugestii plzz

din 30 aug 2006 19:42 de ExoticDream

Probabil pentru ca iar te-a lasat nemancat si ai halucinatii! P.S. Eu mi-s incapatanata si chiar imi place sa merg pe jos atat timp cat tipul imi povesteste cate in soare si in luna! Vi-l las voua pe mutul ala cu 1000 de cai putere, ...

Re: Re: Re: sugestii plzz

din 30 aug 2006 19:36 de ExoticDream

Ba nu se schimba deloc, daca tipa e c****, se duce oricum cu respectivul, daca nu e, poate ala sa aiba si ultimul racnet de Ferrari ca mai mult de un zambet dispretuitor nu primeste de la fata aia! Ce simplist priviti problema! Daca madame ...

Re: De azi iau Logest, dar am indigestie

din 30 aug 2006 19:26 de ExoticDream

Daca nu le vomiti, nu, dar cu indigestia asta crezi ca mai ai chef de sex? :cat::cat::cat:

Re: Ma simt atat de singura...

din 30 aug 2006 17:37 de tomcat

daca vrei sa nu mai simti aceste lucruri...singuratatea si faptul ca vrei sa fii ca celelalte prietene ale tale care au iubiti si relatii de lunga durata....te rog spune-mi aest lucru si iti promit ca voi avea io grija sa nu mai fie asa....

Re: Re: Re: nush ce sa fac

din 30 aug 2006 16:55 de mya

:blink::wacko::blink::wacko::blink: sigur iti lipseste o doaga (cel putin). daca vomita sau are indigestie, nu-si fac efectul :ok: plus k nu sunt bomboane, deci nu se iau in nestire. se iau dupa un program, dupa niste calcule, nu oricum :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: sugestii plzz

din 30 aug 2006 15:16 de mya

tot trebuie sa stie ce lege cuvintele :ok: ... daca nu, la fel de bine cum s-a deschis portiera, se poate si inchide :D

Re: Re: Cum sa uiti pe cineva?

din 30 aug 2006 15:11 de mya

despartzirea intr-o relatzie nu se produce intotdeuna pt ca dispar sentimenetele, dragostea. poate se diminueaza comunicarea, apar neintelegerile majore, certuri, necorcondantze. o relatzie, un cuplu, nu inseamna numai iubire, implica mult mai ...

Re: Re: Baiat 19, fata 16

din 30 aug 2006 14:59 de mya

sa-l supuna unui test psihologic :devil: dar si senzual in acelasi timp :~* si sa-l ... determine sa spuna tot :~* (ce vrea, ce simte...) sa-l scuture pana afla tot ce vrea de la el B) bafta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 aug 2006 14:56 de mya

corect, ca doar dupa niste criterii a fost alesul nostru :ok:

Re: Re: Re: Re: Ce le place la barbati...

din 30 aug 2006 14:54 de mya

:x:x:x:x:x:x:x noroc ca mai sunt si exceptzii ... un "simultan" cu 2 gagici din care una sa fie iubita este cea mai mare porcarie si lipsa de respect in relatzie. daca tipele sunt X si Y ar deveni putin mai "morala" situatzia (nefiind cu una din ...

Re: nush ce sa fac

din 30 aug 2006 14:43 de mya

ma gandeam sa te duci pana la farmacie s-o intrebi pe tanti de acolo. trebuie sa stie sigur ce ai de facut :ok:

De azi iau Logest, dar am indigestie

din 30 aug 2006 14:11 de fetitza

nush ce sa fac,...vreau sa incep sa iau de azi anticonceptionale logest( prima zi de menstruatie) dar de ieri am facut indigestie (diaree) si ma gandeam ca daca incep sa iau antibebe acestea o sa isi piarda efectul. voi ce ziceti? e ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2479 din 3732
«   1 ... 2476   2477   2478   2479   2480   2481   2482 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare