Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt prima data anticonc din 29 aug 2006 18:17 de webstar
Corect...
:ok::ok::ok:
Re: Re: Parerea psihologilor privind durata iubiri din 29 aug 2006 15:47 de DarkAngel
:) Stai calma nu inseamna ca este si la tine ceea ce sustin ei.... dar sa nu uitam ca is multe persoane care procedeaza asa mai ales dincolo.... si asta nu inseamna ca nu exista iubire adevarata..... si daca susti ca exista la tine nu ai de ce sa-ti ...
Re: Parerea psihologilor privind durata iubirii din 29 aug 2006 15:12 de Dysdera
preferam sa nu citesc procariile astea azi..refuz cu indarjire sa cred ca eu si iubitul meu mai avem doar cateva luni impreuna doar pentru ca niste doctori impopotzonatzi cu diplome nu au intalnit niciodata dragostea adevarata si trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati ie din 29 aug 2006 15:04 de Dysdera
d&b.downtempo.breakbeat.house sunt genuri de muzica la care sound-ul e cel mai important..si daca le am in lista e de la sine inteles ca stiu sa apreciez si compozitia instrumentala a unei melodii..cat despre invidie fatza de manele..nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multe din 29 aug 2006 14:59 de Dysdera
comunicarea nu e de vina in cazul asta..comunicam foarte bine..nu avem probleme din punctul asta de vedere..dar pur si simplu suntem al naibii de certareti amandoi..valentine..nu cred ca exista o solutie la chestia asta..dar nu stiu d c intuiesc ca ...
Re: Re: ata din 29 aug 2006 12:27 de q
ma refeream daca doare daca ai merge la doctor sa ti-o taie.
Re: ata din 29 aug 2006 12:24 de SORIN28
La viata ta sexuala inceputa [b]"de mult"[/b] trebuia sa stii daca doare sau nu. Rookie:ok:
Nu mi s-a rupt ata din 29 aug 2006 10:30 de tudor
salut. mi-am inceput de mult viata sexuala dar nu mi s-a rupt ata pana acum. vreau sa va intreb daca este bine sau nu. Am inteles ca la contacte fara prezervativ doare. este adevarat? O interventie chirurgicala ar fi justificata in caz ca as vrea sa ...
Re: Parerea psihologilor privind durata iubirii din 29 aug 2006 05:02 de DarkAngel
Mda ca viitor "pisicolog" roman pot zice ca in muuulte cazuri se intampla sa dispara flacara aceea de la inceput dupa o perioada relativ scurta... si in cazul in care ramane nu se intampla intotdeauna sa fie doar o obisnuintza si o dependenta.... ci ...
join the club :P din 29 aug 2006 01:57 de just_me
deci eu zic...ca nu ar trebui sa te desparti imediat daca observi ca nu te potrivesti....se zice ca prin iubire lumea devine mai buna....si poate treb sa va mulati unul dupa altul..sa va corectati anumite defecte care l'ar deranja p celalat....si o ...
Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virginitat din 29 aug 2006 00:24 de Bozgoru
instincutu de turma... trebuie sa dispara..ce daca au facut-o prietenele tale???.. ai gandit fffff bine... sa nu o faci cu unii pt ca te vroiau doar pt fizic( trebuie sa gasesti un baiat simtit si sa fii sigura ca e de treaba si care nu vrea numai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multe cer din 29 aug 2006 00:18 de Bozgoru
un singur cuvant : ,,comunicarea,,... daca comunicati pe aceeasi unda... dispar certurile...cel putin certurile mari...
Re: Re: Re: Re: Nu ma pot loga din 28 aug 2006 23:35 de valentine
Ce treaba o avea restartul...chiar nu-mi vine.:unsure:
Re: Re: sugestii plzz din 28 aug 2006 23:26 de valentine
Detaliile problemei se schimba daca le abordezi la bordul unei masini scumpe de tot...:-`
Lo-femenal din 28 aug 2006 23:13 de una`mika
salut! as vrea sa stiu si eu daca atunci cand incepi sa iei anticonceptionale..pot aparea dureri de sani si marirea acestora...pt k mi-e frica sa nu cumva sa fi ramas insarcinata...deoarece am avut contacte sexuale neprotejate inca din a 3a zi d cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati iesi c din 28 aug 2006 23:10 de valentine
In primul rand nu eram ironic,in al doilea rand te asigur ca,cultura ta muzicala nu este deloc vasta atat timp cat tu asculti versurile si mesajul dar nu stii ca un hit sta in sound nu in versuri,sound-ul reprezentand in jur de 75% din ...
Re: Cum sa ma bag in seama cu o fata? din 28 aug 2006 19:26 de DarkAngel
Din ce povestesti tu aici reiese ca nu esti un "mare macho" desi ai vrea sa devi.... nu te-ai gandit ca poate nu iti sta in fire sa fi asa.... ok trecand peste asta ...sfatul "medicului" pt tine este sa incerci sa cunosti fete intre prietenii tai... ...
Re: Diferenta de varsta dintre parteneri din 28 aug 2006 18:14 de ExoticDream
Ca sa vorbim de o relatie serioasa, trebuie ca partenerii sa aiba cel putin 18 ani (asa cum spunea cineva aici) si maturitate psihica. Din pacate, este adevarat faptul ca fetele se maturizeaza mai repede decat baietii, de aceea, pana la 23-25 de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este u din 28 aug 2006 17:43 de ExoticDream
Eu nu i-as da papucii, dar n-as ajunge sa fiu cu el in aceste conditii (stiindu-i viciile)! Timpul este prea pretios pentru a ni-l pierde aiurea petrecand ore in sir cu jocuri pe computer cand exista atatea moduri realmente interesante de a face ...
Re: Baiat 19, fata 16 din 28 aug 2006 17:32 de ExoticDream
Ce inseamna toate astea? Aberatii adolescentine, cu toate ca la 19 ani te astepti la mai mult chiar si din partea unui baiat! Indiferent de parerea gastii, daca lui i-ar placea fata respectiva, ar gasi o cale sa o intalneasca, sa ii vorbeasca, si ...
Pagina 2481 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||