Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sondaj - aici raspund baietii - Subiect: Insel din 31 aug 2006 19:40 de DarkAngel
Hmm nu stiu de ce pt ca eu nu fac asa ceva...daca am de gand sa fiu cu altcineva mai bine ma despart.....
Re: Sunt virgina (22), vreau sa incerc cu o fata! din 31 aug 2006 18:21 de tomcat
daca inca mai vrei sa te culci cu o fata....te pun contact cu prietena mea...care e cea mai tare din lume...
Intotdeauna am visat sa am o iubita bisexuala...si visul mi s-a indeplinit acum 7 luni....:devil:
Ea mereu cauta fete cu care sa si-o ...
Re: Ma simt frustrata din cauza virginitatii din 31 aug 2006 18:11 de tomcat
io zic sa-ti gasesti unu cat mai rpd si s-o faci cu el....ca deja ai 19 ani si e cam nasol sa fii virgina la varsta asta....ai si de ce sa fii frustrata...pe bune...
In ziua de azi 90 din baieti fug de virgine....s-a dus moda....gata...asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2006 15:01 de Dysdera
am un nume exotic..use it..cat despre instalarea plictiselii..gresit..certurile apar mai mult din divergente de opinii..incapatzanare si orgoliu..si imi pare rau daca te dezamagesc dar nu sunt femeia perfecta sa fiu mereu rece si lipsita de reactii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2006 13:43 de ExoticDream
Da, exact asta spuneam si eu, iubirea se erodeaza cand certurile sunt prea dese.. si, sa fim seriosi, oricat de certaret ai fi din fire, daca esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul si sustii ca stati bine si cu comunicarea, nu vad de unde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund din 31 aug 2006 13:33 de ExoticDream
Noutatile sunt totusi in numar finit, dupa cateva reluari, el se plictiseste.... si vrea o femeie noua. Poate ca nu toti sunt asa, poate ca pentru unii conteaza mai mult ceea ce esti tu, ca persoana, atunci sunt sanse sa nu fii inselata.
...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fete din 31 aug 2006 13:28 de dazza
Pt ca...eu nu cred ca barbatii vor o femeie noua,daca cea veche le ofera noutati :unsure:
Re: Re: Sondaj - aici raspund baietii - Subiect: I din 31 aug 2006 13:22 de tomcat
Pei atunci..daca tu stai mai bine cu materia cenusie..stii ce zic io...ia fa tu un alt subiect si pune problema in cel mai complicat si complex mod..d tot ce ptoi din tine...hai...fii rau....
Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Sub din 31 aug 2006 13:20 de dazza
Eu nu sunt de acord cu tine! Dar parerile sunt impartite.Bineinteles ca nu trebuie sa faca in 3..4..sau 10 ! si nici alte chestii perverse.
Barbatii care vor asta,deja sunt considerati ticniti..pe aia nu`i luam in calcul :ok: vorbim de barbati ...
Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Sub din 31 aug 2006 13:18 de ExoticDream
O, ba daaaa, ii intereseaza al naibii de mult si ciorba aia, la ei dragostea trece prin stomac mai abitir decat la noi (de visatoare romantice ce suntem, uitam complet de mancare atunci cand este vorba de EL), ei ar vrea ca femeia sa le faca pe ...
Re: Re: De azi iau Logest, dar am indigestie din 31 aug 2006 13:15 de dazza
Indigestia nu o va tine toata luna!!
DEci are nevoie de protectie!!
fetitza,daca ai mai mult de 4 scaune pe zi ..nu le lua!!
Daca nu este chiar asa grav,atunci poti incepe sa le iei.
ExoticDream...atat varsaturile cat si diaree,scad ...
Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect din 31 aug 2006 13:13 de ExoticDream
Nu este nimic rau in asta, de acord ca partenera ar trebui sa incerce macar acele lucruri noi inainte de a decreta eventual ca nu ii plac, intr-o relatie de dragoste mi se pare normal sa incerci sa-i daruiesti celuilalt toate placerile posibile, ...
Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect din 31 aug 2006 13:09 de dazza
Femeile sunt mai stabile in sentimente...la barbati trebuie sa le improspatam memoria...ca sa nu uite ca ne iubesc :lol: si sa le diversificam viata...ca sa ii putem tine langa noi.
Daca ii oferi barbatului ...in plan sexual ...tot ce isi ...
Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: In din 31 aug 2006 13:06 de tomcat
bravo....ai perfecta dreptate....si eu sint de aceeasi parere....
atunci cand nevestele vor inceta sa mai considere ca au nishte barbati dezaxati, ciudati sau perversi cand acestia le roaga sa le satisfaca anumite fantezii...cu siguranta ca vor ...
Re: Re: Sondaj - aici raspund baietii - Subiect: I din 31 aug 2006 12:04 de tomcat
Cei care nu inseala voteaza parerea lor, daca vor...ceea ce cred ei....
Re: Re: Re: Cum aflati?... din 31 aug 2006 10:42 de corps
:ok:
Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16 din 31 aug 2006 10:32 de Nekunoskuta
:lol: Asta daca ar avea tupeu. Daca putea facea asta pana acum.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place la barbati... din 31 aug 2006 09:57 de Kaly
Poi nici eu, dar asta nu inseamna ca lor, barbatilor, nu le-ar surade ideea cu simultanul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 31 aug 2006 03:27 de Dysdera
d c totul trebuie sa se rezume la "aceeasi lungime de unda" cand vine vorba de ceva care nu e perfect?..intr-o relatie poti fi pe aceeasi lungime de unde cu partenerul si sa comunici ft bine si totusi sa te certi...certuri stupide..certuri uneori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea m din 31 aug 2006 02:20 de ExoticDream
Stati prost cu lungimea de unda...., altfel nu ati avea atatea motive de cearta, iar daca nu aveti probleme de comunicare, ar insemna ca certurile sa fie scurte, ori tu spui exact contrariul! Dupa cum prezinti lucrurile, eu cred ca aveti probleme ...
Pagina 2478 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||