Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu simt nimic in anumite din 28 aug 2006 01:25 de dazza
Pai nu o mai faceti asa...si in cazul asta o simti bine de tot...forever. :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2006 23:57 de BeyondGirl
De unde stii tu ca e inalt? :lol:
Re: Re: Re: Re: de ce nu simt nimic in anumite poz din 27 aug 2006 23:32 de maeka
mdah....si eu zic ca ar trebui sa simt...dar pe cuvant daca simt...nu se pune problema de simtit bine..nu simt delooc ca am ceva acolo..:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2006 23:28 de valentine
Din cauza ca e inalt rau...daca era mai scund era mai gras:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac din 27 aug 2006 23:27 de valentine
Nu toti lasam partenerii din motive idioate...:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati iesi cu o vede din 27 aug 2006 23:22 de valentine
Hai sa iti explic si eu cum sta treaba cu cei care sustin ca nu le plac manele and bla bla
Din punct de vedere logic,o fiinta umana nu poate zice ca nu suporta un anumit gen de muzica decat daca aceasta are un numar prea mare de decibeli si urechea ...
Re: Re: de ce nu simt nimic in anumite pozitii?dar din 27 aug 2006 21:51 de maeka
singura nepotrivire pe care am sesizat-o...este ca vaginul meu e mai scurt decat penisul lui..nu mult..dar...
Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virginitatii din 27 aug 2006 20:54 de BeyondGirl
Frustrata?? Mai bine .. ai fi mandra .. pastreaza-te pentru cine vei simti ca merita ... si daca merita, va aprecia asta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: es din 27 aug 2006 20:52 de Necunoscut
niciodata... :\
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este u din 27 aug 2006 20:41 de mya
dar in momentele acelea, nu pui jocul deasupra iubitei? nu este mai important jocul? ca daca nu ar fii ti-ai face timp pt ce sustzii ca iubesti intr-adevar.te intelege o data, de 2, de 9 ori, insa daca devine deja obisnuintza e mult prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt prima data anticoncepti din 27 aug 2006 20:37 de dazza
Poate sa inceapa pana in a 5`a,dar in nici un caz fara protectie suplimentara,daca nu le`a luat chiar din prima zi!!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un ma din 27 aug 2006 20:36 de Necunoscut
Eu eram in mesajul anterior.. am aceeasi problema dar eu ma ocup si de prietena si de joc.. dar sincer abia astept sa se termine jocul (e un fel de strategie REAL TIME care m-a facut dependent, il joc de vreo 4 luni.. si as vrea sa-l termin acum.. ...
Re: de ce nu simt nimic in anumite pozitii?dar NIM din 27 aug 2006 19:34 de Nekunoskuta
In pozitiile in care tu ai orgasm penetrarea este foarte adanca, posibil asta sa fie cauza. Cred ca exista o nepotrivire a organelor sexuale daca zici ca nu-l simti deloc.
Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16 din 27 aug 2006 19:21 de Nekunoskuta
Cred ca faza asta are o probabilitate de 5%. Daca are tupeu sa susuteasca si sa comenteze la adresa ei sigur nu e timid.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!! din 27 aug 2006 19:18 de Nekunoskuta
Da-i papucii pentru ca nu merita! Nu stie ce vrea de la viata si de la o relatie. Daca el prefera calculatorul in locul tau e cam imatur.
Re: de ce nu simt nimic in anumite pozitii?dar NIM din 27 aug 2006 18:59 de Dysdera
nu imi explic d c nu simti nimik in anumite pozitii..din cate ne-ai spus simti ceva atunci cand iti este atins punctul G..dar nu ar trebui sa simti numai acolo...weird..al catelea act sexual e asta?
Re: Re: Sex la menstruatie din 27 aug 2006 18:57 de Dysdera
stiu ca suna haios..asta a fost si opinia mea cand mi-a zis prietenul meu..de asta am intrebat..ca sa aflu si parerea altora..dar nu stiu de ce se pare ca oricine citeste postul trece cu vederea ca eu intreb si nu cred..parca ar fi orbi:`:`:`
Re: de ce nu simt nimic in anumite pozitii?dar NIM din 27 aug 2006 17:46 de dazza
Foarte ciudat.Probabil stand in acele pozitii nu iti atinge punctele sensibile.Poate ai doar o anumita zona in care simti placere,sau poate e o chestie de la mental.Chiar nu simti nimic...nimic ????:blink:
Apropo...intreba`l ce simte el cand ...
De ce nu simt nimic in anumite pozitii?Dar NIMIC! din 27 aug 2006 17:37 de maeka
hello..am si eu o intrebare...nu pot avea orgasm decat daca stau eu deasupra si un pic inclinata pe spate sau daca ma penetreaza de la spate, eu stand mai aplecata in fata.in rest..cand e el deasupra sau chiar peste mine,de la spate insa eu stau pe ...
Re: Sex la menstruatie din 27 aug 2006 17:22 de maeka
[nu e bine sa faci sex pe ciclu fiindca sangele dauneaza cumva penisului]
AHAHHAHA..sry dar suna taaaaaaaaare caraghios....in primul rand, organul genital feminin este cel foarte sensibilizat deoarece este ca o rana deschisa in timpul mentrustiei si ...
Pagina 2483 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||