Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

din 27 aug 2006 01:48 de mya

never mind :D dar ar putea s-o faca "legal" si cinstit, daca e gentleman :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii v

din 27 aug 2006 01:39 de mya

personal, in nici un caz, intrucat nu eram eu persoana despre care vb tu. ce spui acum nu este relevant cu comentariul de mai sus :ok: afirmatziile tale se cam bat cap in cap

Re: suntetzi de acord cu sexul oral?

din 27 aug 2006 01:38 de valentine

Necesar nu...bine venit...DA! sa argumentez raspunsul?:unsure: Pai...e tare misto senzatia:D Cum vad eu aceasta latura? Pai cine o face cu mine,no problem,cine o face cu altii....):( (orgoliu masculin...deh) In opinia mea(si doar a mea) normal ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii viole

din 27 aug 2006 01:33 de Hietalafan

Daca te-am ofensat te rog sa ma scuzi, dar nu crezi ca dau dovada de mai multa inteligenta daca nu o lovesc si stau calm si continui sa razboiesc cu cuvintele?

Re: Re: este un maniac!!!!!!

din 27 aug 2006 01:21 de valentine

:lol::lol::lol: Asta cred ca e gajicamea:lol::lol::lol: Aaaa stai ca gajicamea e langa mine...apropo,zice sa ii dai numarul de telefon ca sa organizati o asociatie de aia cum au pensionarii sa mergeti la reuniuni s.a.m.d. as long as noi ...

Re: Re: PS

din 27 aug 2006 00:53 de Hietalafan

DarkAngel sper ca mai esti aici. Ea mi-a zis ca pe de o parte ar vrea si ca pe de alta parte nu vrea. Cica pe de o parte ca ink ma mai iubeste/tine la mine si pe de alta parte ca ii e frica sa nu ma raneasca iar. Eu i-am zis ca sunt dispus sa imi ...

Re: PS

din 27 aug 2006 00:22 de DarkAngel

Intalneste-te cu ea si pune-te sa discuti si sa afli de ce anume s-a despartit de tine (pt ca te vrea doar ca amic si nu ca prieten ) sau e alt motiv...si daca sustine ca mai tine la tine incearca sa afli de ce ii este frica sa continuie relatia pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spuneti pareri

din 26 aug 2006 22:35 de ExoticDream

Subscriu. Nu te mai gandi la el, baieti ca asta sunt pe toate cararile, mai cauta unul ca lumea inainte sa o iei razna si sa suferi dupa cineva care nu merita. :devil::devil::devil:

Re: Casatoria, la ce varsta?

din 26 aug 2006 22:28 de ExoticDream

Casatoria nu este un lucru care se poate planifica cu ani de zile inainte, eu nu concep sa se intample decat din dragoste si cu multa ratiune adiacenta, probabil undeva dupa 26 de ani, dar.... nu se stie niciodata, poate fi si mai devreme daca ...

Re: help me

din 26 aug 2006 21:20 de mya

si are vreo importantza daca prietenele tale au facut-o si u inca nu? poate ele au gasit pers potrivita, sau au facut-o din alte motive (presiune, monotonie, nevoia de cunoastere...). cel mai important este sa o faci cand te simtzi pregatita si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ea zice ca ma iubeste dar nu v

din 26 aug 2006 20:55 de Hietalafan

Da, asta daca si familia ei isi bate joc de mine :). Anyways, am cunoscut-o pe maica-sa, pe bunica-sa si pe matusa-sa. Apoi am sunat-o dupa ce mi-a dat mesaj si am vorbit oleaca, si era un sandilau de englez in masina (se auze zgomotul de masina ...

Re: Re: Baiat 19, fata 16

din 26 aug 2006 19:24 de webstar

Sunt de acord cu tine...dar...oare...exista si posibilitatea sa fie....timid..mult mult prea timid ?? :~* Stiu ca sunt copilarii , la varsta lui..si de asta aveam nevoie de ink o persoana sa confirme acest lucru... Multumesc...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta?

din 26 aug 2006 17:43 de tomcat

mersi dar ma bucur si in prezent de toate astea.... cat despre raspunsul tau...tin sa-ti spun ca faci parte din categoria fetelor pe care le ocolesc....si ma bucur foarte tare ca nu toate fetele sint ca tine....ca atunci...intr-adevar s-ar duce ...

Re: Re: Re: Re: Spuneti-mi cum sa-mi fac o prieten

din 26 aug 2006 17:05 de DarkAngel

Hehe ce agresiv esti nenea :)) daca e asa cum zici tu ca U traiesti in lumea reala si cei de aici traiesc in una vrituala 1 questiion de ce te-ai ofticat asa de tare cand ti s-a cenzurat id`u ??? Inteleg eu gresit sau id`u nu face cumva parte din ...

Re: este iubire sau nu ?

din 26 aug 2006 16:57 de DarkAngel

Hmm pe langa faptul ca povestea asta suna a o telenovela.... si nu imi plac telenovelele.... tipul asta nu stie ce vrea defapt .... si nu cred ca o mai iubeste pe actuala lui prietena pe care o are de 3 ani pentru ca daca o iubea nu ajungea sa ajunga ...

Re: Re: prezentarea partenerilor familiei

din 26 aug 2006 16:50 de DarkAngel

Mda se aplica regula ta in cazul in care parintzii respectivi sunt 'comunisti" "nazisti" :)) dar daca ar fi "normali" ar putea sa stie un pic mai mult despre x si y bine sa nu intre in cine stie ce detalii dar ma gandesc logic daca o fata merge la ...

Re: Re: Sex la menstruatie

din 26 aug 2006 16:35 de Dysdera

explica-mi si mie te rog cum poti face cancer ovarian daca faci sex la menstruatie:`?

Re: Re: prezentarea partenerilor familiei

din 26 aug 2006 16:21 de Dysdera

sa zicem ca depinde de parinti daca o sa fie o cunoastere mai profunda sau una superficiala

Re: help me

din 26 aug 2006 16:10 de diehard

de ce sa te-ngrozeasca? nu toata lumea face sex? care e problema? (?) in plus, daca ai face-o, in ochii celorlalti nu ar fi decat ceva normal :ok: oricum, nu te grabi...esti totusi tanara... Orienteaza-te spre un baiat care sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea

din 26 aug 2006 16:07 de Nekunoskuta

E nebun cel care compara partenerul actual cu unul ideal. Vad totusi ca nu puteti face diferenta dintre ideal/ireal/imaginatie si realitate unii din voi. Pentru ca despre asta e vorba. Asa cum visezi sa ai o casa mare, cu piscina si 3 garaje asa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2486 din 3732
«   1 ... 2483   2484   2485   2486   2487   2488   2489 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare