Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spuneti pareri din 26 aug 2006 16:04 de Nekunoskuta
Tu nu mai ai nevoie de bagarea lui in seama. Tot ce vrea el de la tine e sex. Asa ca...daca vrei sa devii c**** lui, ok...baga-te tu in seama si totul se rezolva, te asigur. Daca insa vrei sa fii fata cuminte vesi-ti de viata ta si uita-l pe el.
Re: Baiat 19, fata 16 din 26 aug 2006 16:02 de Nekunoskuta
Acestea sunt copilarii si venind din partea unui tip de 19 ani nu prea sunt bune. Ar trebui sa dea dovada de putina maturitate si daca vrea cu adevarat sa invite fata in oras.
Situatiile posibile sunt asa:
1. O place dar se da mare in fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: la medic se poate din 26 aug 2006 15:46 de Nekunoskuta
Atunci e mai simplu: pune-i in mana o carte de sexologie sa citeasca faptul ca medicul ginecolog nu poate sa "vada" cand ai avut ultimul contact sexual.
Insa...daca el ti-a spus asa ceva imi miroase a neincredere. ;)
Ma simt frustrata din cauza virginitatii din 26 aug 2006 12:09 de erjebeth
hola tuturor.Am 19 ani si sunt virgina...multi ar intreba care este problema mea,dar trebuie sa recunosc ca ma simt extrem de frustrata din cauza virginitatii mele.Tot timpul am fost inconjurata de baieti care nu au vazut la mine decat ...
Re: Re: Melodii preferate din 26 aug 2006 11:13 de SORIN28
[b]Adi de Vito - De ce ti-au inghetat sarutarile[/b]
Ma-ntreb de-a fost o gluma
Iubirea mea si a ta
Pleci fara nici o urma
Cum de ma poti uita?(x2)
Ref: De ce ti-au inghetat sarutarile fierbinti?
Oare m-ai inselat sau ai vrut sa ma ...
Re: suntetzi de acord cu sexul oral? din 26 aug 2006 09:58 de SORIN28
Nu stiu cat de [b]necesar[/b] este oralul intr-un cuplu. Este "permis" intr-o relatie atat timp cat ambii parteneri sunt de acord cu el. Normal ca as continua relatia chiar daca ea nu este de acord desi cred ca m-as simti lipsit de "ceva" chiar ...
Este iubire sau nu? din 26 aug 2006 01:36 de mya
avem urmatorul caz: tipul este cu tipa de 3 ani. s-au inteles destul de bine, insa au ajuns in momentul in care s-au distantzat, dar nu s-au despartzit. el intalneste pe altcineva, cu care tzine legatura timp de aproximativ 2 luni. vb mai mult pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta? din 26 aug 2006 00:03 de mya
:blink::wacko::blink::wacko::blink:
daca ar gandi toata lumea k tine s-ar duce lumea de rapa, baietzas :ok: sa citesti despre Satiriazisul sau Don Juanismul, gasesti pe pagina principala a site-ului. te regasesti ... pari destul de obsedat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 aug 2006 22:18 de Dysdera
era in locul emoticonului ala de pe ym care casca...:D[/quote}
valentine tu te-ai referit femeie dpdv fizic sau psihic..fiindca daca te referi psihic ai cam dat-o in balta..zic asta pt ca si eu sunt "pustoaica" dar nu gandesc ca o pustoaica..gandesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la din 25 aug 2006 21:52 de Dysdera
eu nu inteleg d c vretzi sa va conturati in minte imaginea barbatului/femei perfecte..vretzi sa aveti cu cine compara pe prietenul/prietena? stiu ca suna stupid si multi o sa zica ca nu ar face niciodata asa ceva dar asta e imposibil..orice om ...
Re: Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta? din 25 aug 2006 21:01 de tomcat
gresesti....in situatia de fata e kiar recomandat....
iar situatie degradanta nu exista....felatia e bine venita oricand la orice ora in orice loc...cu cat mai pervers cu atat mai bine, asta inseamna: privirile acelea (baietii stiu) in timp ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii violenti din 25 aug 2006 18:49 de eXecu7or
Nu stiu cum sunt barbatii care lovesc o femeie dar stiu cum sunt femeile care accepta o relatie cu un astfel de barbat.Sa mai zic? MARI FRAIERE (asta asa,ca sa folosesc un termen mai bland). Cum sa stai,frate,sa suporti asa ceva (vorbesc de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le plac din 25 aug 2006 18:16 de mya
nu sunt in masura sa te iubesc si nici sa iti neg orice fel de dorintza :ok:
Re: parerea fetelor din 25 aug 2006 18:12 de mya
daca m-as simtzi pregatita sa-l las pe el sa ma descopere, da. insa nu cred ca ar fii nevoie de un "ordin" lucrurile astea ar veni de la sine:ok:
Fetelor, v-ati dezbraca pt a fi admirate de iubit? din 25 aug 2006 15:34 de Sorin
Daca prietenul vostru v-ar pune sa va dezbracati complet pentru a va admira in toate pozitiile(aplecata,cu picioarele larg desfacute etc) ati face-o?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: la medic se poate ??? din 25 aug 2006 10:16 de Nekunoskuta
Hai mai, sa fim seriosi, ea s-a culcat cu altul de mult si acum ii e frica de minciuna aia ca medicul isi da seama. Deci...nu i-a pasat ;)
Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abordez? din 24 aug 2006 23:02 de mya
nu-i spune, treci direct la fapte. daca tipul este de asemenea interesat de tine, dar ii cam lipseste initiativa, go 4 it. gaseste un loc (o camera) unde sa fiti doar voi doi, singurei, fara "musafiri". "aranjeaz-o" putin: muzica incitanta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 aug 2006 22:44 de mya
la momentul cand l-am cunoscut pe el, nu era nici un tip care sa-mi placa (chit ca era fizic). intre noi au fost alte contacte la inceput, si apoi cunoasterea fizica. ajunsesem intr-un moment de destul de multa incredere/apropiere, incat aspectul ...
Re: Ce vrea el defapt ca eu nu il inteleg?! din 24 aug 2006 22:37 de mya
inca ceva: daca tipul te lasa rece, eu zic s-o lasi moarta ... n-are rost sa te implici
Re: Ce vrea el defapt ca eu nu il inteleg?! din 24 aug 2006 22:36 de mya
ce-as face eu in locul tau: daca nici pe tine nu te deranjeaza distantza dintre voi, si iti place tipul, go 4 it, girl :ok: preia tu carma "vaporului", incearca sa scotzi de la el cat mai multe informatzii despre parerea lui privind persoana ta, ...
Pagina 2487 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||