Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede! din 20 aug 2006 15:54 de Octavian
pai o faceam 5 zile din 7...si de cele mai multe ori de 2 ori pe seara...ca doar seara ne intalneam...cand terminam si eu la servici,si terminam de facut ce am de facut.mergeam la ea....
dar acum...m-am gandit sa o las mai moale, poate ...
Re: irigator :| din 20 aug 2006 13:54 de dazza
Daca asa ti`a spus fa asa.Nu are ce rau sa`ti faca.Multe femei se spala cu irigatorul in acea zona.;)
Bicarbonatul este cel mai bun impotriva candidei.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXp din 20 aug 2006 13:26 de DrSexpert
Da, asa era si inainte. Daca e doar o pagina e simplu - dai click pe subiect, daca sunt doua pagini dai click pe sageata din dreapta si te duce la pagina a doua.
O sa arunc o privire pe faza cu mesajele. Da-mi te rog pe pm continutul ...
Re: Re: casatoria, la ce varsta? din 20 aug 2006 12:35 de valentine
SubscriuO:)
Si ii sustin si ei afirmatia...:-`
Re: Re: De ce toate femeile profita de dragoste? din 20 aug 2006 12:29 de valentine
Mi se pare mie sau regnul feminin de pe aici declara ca femeile in totalitatea lor vor iubire,sunt romantice,sunt fidele bla bla....(?)
Asa ca incetati si voi;)
P.S exista si masculi buni...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le plac din 19 aug 2006 23:33 de diehard
Bine, am mai scaldat-o e adevarat...
Spune-i daca vrei GESTUL INDISPENSABIL
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place la din 19 aug 2006 23:30 de diehard
Mya, sa-ti dau un raspuns: evident ca exista si alte gesturi...de care vorbesti tu. Dar cred ca ai inteles cat de important este pentru un barbat acest lucru..."gestul suprem", dupa cum l-am denumit.
Nu am spus ca este suficient, dar este ...
Re: sarcina?? din 19 aug 2006 19:21 de maeka
daca ai facut test si ti-a iesit negativ, inseamna ca nu esti..insa nu te culca nici pe-o ureche cu intarzierile astea..chiar daca te simti usurata cand iti vine,dereglarile astea iti vor dauna foarte mult mai tarziu...am patit si eu asa o perioada ...
Re: Re: Felatia..degradanta? din 19 aug 2006 14:55 de carrie
bineinteles ca te voi contrazice! :rolleyes: eu sunt acum pe alte meleaguri dar nu am putut sa ma abtin. acum am gasit putin timp liber. deci revenind la subiect, sexul oral este o forma obisnuita de manifestare a instinctului sexual, existenta ...
Intarzieri ale ciclului, posibila sarcina?? din 19 aug 2006 14:16 de gianina_19
...chiar daca suntem f atenti la aplicarea prezervativului...si niciodata nu s`a rupt...intotdeauna sunt cam stresata cand ar trebui sa`mi vina menstruatia...Si culmea ca aproape de fiecare data imi intarzie...odata mi`a intarziat si 3 sapt :blink: ...
Re: Re: logest! din 19 aug 2006 01:07 de dazza
Contraceptivele isi fac efectul de la prima pastila..bineinteles daca este luata din prima zi de ciclu.Dar se poate lua pana in a 5`a zi de ciclu,ceea ce inseamna protectie suplimentara 7 zile.
Daca sunt luate corect si relativ la aceiasi ora nu are ...
Re: Sex la menstruatie din 19 aug 2006 00:41 de Stefy3ro
Este o dilema foarte mare pentru majoritatea femeilor si a barbatilor "daca este bine sa faci sex la menstruatie?"EI bine raspunsul este NU.De ce?Pentru ca sunt foarte multe riscuri.
1.Riscul foarte mare sunt: infectiile,atat la femeie cat si la ...
Re: spuneti pareri din 19 aug 2006 00:30 de mya
suna-l ca sa vb cu el, prin mesaje nu o sa rezolvi nimic. daca ii explici cum stau lucrurile, nu ar avea de ce sa se supere. asta daca nu este prea infatil/neintelegator/orgolios. doar de la el potzi afla clar daca e suparat sau nu. stabiliti ...
Re: Re: saaaallllll din 18 aug 2006 22:50 de DarkAngel
Mah la ce teste am facut eu d personalitate asa reiese....niste teste de personalitate date la institutiile de stat si de la politie si armata cam asta o fost rezultatul....plus altele care nu is relevante la subiectul in cauza...si la majoritatea ...
Re: Re: Re: Re: Intrebare din 18 aug 2006 21:08 de Danny_DaBoss
deci daca-l sodomizeaza cineva isi rupe ata ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barb din 18 aug 2006 20:30 de Nekunoskuta
IDEALUL e IDEAL. Daca erai mai atenta mai sus eu am descris cum arata fizic barbatul ideal pentru mine. Asta nu inseamna ca il caut pana la adanci batranete. Nu l-am gasit si nici nu ma chinui sa-l caut. Facand cateva mici compromisuri pot trece ...
Re: saaaallllll din 18 aug 2006 20:12 de Nekunoskuta
Ce daca are functie de politist? :blink: Un barbat nu se seduce in functie de meserie ci pentru ca tu esti femeie si el barbat...simplu.
Re: Re: cand putem face safe sex fara condom? din 18 aug 2006 17:28 de dazza
Dar cel mai sigur...e in timpul menstruatiei.
In rest,au mai existat esecuri :D
Re: diferentza de varsta dintre parteneri din 18 aug 2006 17:26 de dazza
In toate relatiile mele a existat aceasta diferenta de varsta...8 ani ...aproape 9.
Actualul prieten este mai mare cu aproape 7 ani si e super relatia.
Niciodata nu mi`am dorit sa am o relatie cu un baiat de varsta mea..ma plictisesc prea ...
Re: Re: casatoria, la ce varsta? din 18 aug 2006 17:16 de dazza
Era sa o fac...trebuia sa fie peste 2 zile..in 20 august,dar nu s`a mai intamplat.
De casatorit,ma voi casatori pana la urma...daca relatia mea merge,nu vom astepta mai mult de 2-3 ani...pt ca vrem bebel :D
Nu exista o varsta ideala.Exista insa ...
Pagina 2490 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||