Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede!

din 20 aug 2006 15:54 de Octavian

pai o faceam 5 zile din 7...si de cele mai multe ori de 2 ori pe seara...ca doar seara ne intalneam...cand terminam si eu la servici,si terminam de facut ce am de facut.mergeam la ea.... dar acum...m-am gandit sa o las mai moale, poate ...

Re: irigator :|

din 20 aug 2006 13:54 de dazza

Daca asa ti`a spus fa asa.Nu are ce rau sa`ti faca.Multe femei se spala cu irigatorul in acea zona.;) Bicarbonatul este cel mai bun impotriva candidei.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXp

din 20 aug 2006 13:26 de DrSexpert

Da, asa era si inainte. Daca e doar o pagina e simplu - dai click pe subiect, daca sunt doua pagini dai click pe sageata din dreapta si te duce la pagina a doua. O sa arunc o privire pe faza cu mesajele. Da-mi te rog pe pm continutul ...

Re: Re: casatoria, la ce varsta?

din 20 aug 2006 12:35 de valentine

SubscriuO:) Si ii sustin si ei afirmatia...:-`

Re: Re: De ce toate femeile profita de dragoste?

din 20 aug 2006 12:29 de valentine

Mi se pare mie sau regnul feminin de pe aici declara ca femeile in totalitatea lor vor iubire,sunt romantice,sunt fidele bla bla....(?) Asa ca incetati si voi;) P.S exista si masculi buni...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le plac

din 19 aug 2006 23:33 de diehard

Bine, am mai scaldat-o e adevarat... Spune-i daca vrei GESTUL INDISPENSABIL

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place la

din 19 aug 2006 23:30 de diehard

Mya, sa-ti dau un raspuns: evident ca exista si alte gesturi...de care vorbesti tu. Dar cred ca ai inteles cat de important este pentru un barbat acest lucru..."gestul suprem", dupa cum l-am denumit. Nu am spus ca este suficient, dar este ...

Re: sarcina??

din 19 aug 2006 19:21 de maeka

daca ai facut test si ti-a iesit negativ, inseamna ca nu esti..insa nu te culca nici pe-o ureche cu intarzierile astea..chiar daca te simti usurata cand iti vine,dereglarile astea iti vor dauna foarte mult mai tarziu...am patit si eu asa o perioada ...

Re: Re: Felatia..degradanta?

din 19 aug 2006 14:55 de carrie

bineinteles ca te voi contrazice! :rolleyes: eu sunt acum pe alte meleaguri dar nu am putut sa ma abtin. acum am gasit putin timp liber. deci revenind la subiect, sexul oral este o forma obisnuita de manifestare a instinctului sexual, existenta ...

Intarzieri ale ciclului, posibila sarcina??

din 19 aug 2006 14:16 de gianina_19

...chiar daca suntem f atenti la aplicarea prezervativului...si niciodata nu s`a rupt...intotdeauna sunt cam stresata cand ar trebui sa`mi vina menstruatia...Si culmea ca aproape de fiecare data imi intarzie...odata mi`a intarziat si 3 sapt :blink: ...

Re: Re: logest!

din 19 aug 2006 01:07 de dazza

Contraceptivele isi fac efectul de la prima pastila..bineinteles daca este luata din prima zi de ciclu.Dar se poate lua pana in a 5`a zi de ciclu,ceea ce inseamna protectie suplimentara 7 zile. Daca sunt luate corect si relativ la aceiasi ora nu are ...

Re: Sex la menstruatie

din 19 aug 2006 00:41 de Stefy3ro

Este o dilema foarte mare pentru majoritatea femeilor si a barbatilor "daca este bine sa faci sex la menstruatie?"EI bine raspunsul este NU.De ce?Pentru ca sunt foarte multe riscuri. 1.Riscul foarte mare sunt: infectiile,atat la femeie cat si la ...

Re: spuneti pareri

din 19 aug 2006 00:30 de mya

suna-l ca sa vb cu el, prin mesaje nu o sa rezolvi nimic. daca ii explici cum stau lucrurile, nu ar avea de ce sa se supere. asta daca nu este prea infatil/neintelegator/orgolios. doar de la el potzi afla clar daca e suparat sau nu. stabiliti ...

Re: Re: saaaallllll

din 18 aug 2006 22:50 de DarkAngel

Mah la ce teste am facut eu d personalitate asa reiese....niste teste de personalitate date la institutiile de stat si de la politie si armata cam asta o fost rezultatul....plus altele care nu is relevante la subiectul in cauza...si la majoritatea ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare

din 18 aug 2006 21:08 de Danny_DaBoss

deci daca-l sodomizeaza cineva isi rupe ata ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barb

din 18 aug 2006 20:30 de Nekunoskuta

IDEALUL e IDEAL. Daca erai mai atenta mai sus eu am descris cum arata fizic barbatul ideal pentru mine. Asta nu inseamna ca il caut pana la adanci batranete. Nu l-am gasit si nici nu ma chinui sa-l caut. Facand cateva mici compromisuri pot trece ...

Re: saaaallllll

din 18 aug 2006 20:12 de Nekunoskuta

Ce daca are functie de politist? :blink: Un barbat nu se seduce in functie de meserie ci pentru ca tu esti femeie si el barbat...simplu.

Re: Re: cand putem face safe sex fara condom?

din 18 aug 2006 17:28 de dazza

Dar cel mai sigur...e in timpul menstruatiei. In rest,au mai existat esecuri :D

Re: diferentza de varsta dintre parteneri

din 18 aug 2006 17:26 de dazza

In toate relatiile mele a existat aceasta diferenta de varsta...8 ani ...aproape 9. Actualul prieten este mai mare cu aproape 7 ani si e super relatia. Niciodata nu mi`am dorit sa am o relatie cu un baiat de varsta mea..ma plictisesc prea ...

Re: Re: casatoria, la ce varsta?

din 18 aug 2006 17:16 de dazza

Era sa o fac...trebuia sa fie peste 2 zile..in 20 august,dar nu s`a mai intamplat. De casatorit,ma voi casatori pana la urma...daca relatia mea merge,nu vom astepta mai mult de 2-3 ani...pt ca vrem bebel :D Nu exista o varsta ideala.Exista insa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2490 din 3732
«   1 ... 2487   2488   2489   2490   2491   2492   2493 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare