Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cine se pricepe mai bine la meseenger?

din 24 aug 2006 02:28 de DarkAngel

NU prea ai cum sa sti cine te are in lista si cine te-o sters dar iti sugerez sa te uiti in adressa de mail la contactele tale care ii probabil sa nu le ai pe toate in messenger si incearca sa intri in vorba cu cei din adressa si nu i ai in messenger ...

Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abordez?

din 24 aug 2006 02:13 de DarkAngel

usor cu rabdare... avand in vedere ca-i tip nu cred ca s-ar putea speria prea tare...ar fi bine sa-i si dai de inteles ce ai vrea sa faci dar nu direct...asa un pic mai subtil (nu prea subtil) cu o aluzie mai cu o gluma si daca si el vrea acel lucru ...

Lungime penis in erectie vs lungime in

din 24 aug 2006 01:30 de KyCround

Stiu ca intrebarea asta nu are prea mare legatura cu topicul asta, dar poate fi considerata. Are ceva daca e stramb (penisul) ? (adica deviat spre dreapta si in sus) MS.

Cine se pricepe mai bine la Yahoo Messenger?

din 24 aug 2006 01:17 de bill

daca poate cineva sa-mi dea un sfat cum se poate proceda pe yahoo messenger, ce comanda/ meniu sau orice alta idee pentru a afla id-urile celor care au id-ul tau in lista, care inca il mai au :), astfel determinand persoanele care vor sa tina ...

Re: Re: Re: spuneti pareri

din 24 aug 2006 00:06 de Nekunoskuta

Eu mi-am dat seama de chestia asta de cand am citit primul tau post dar daca iti spuneam ma ascultai? ;)

Re: Re: Re: menstruatie in sarcina?

din 23 aug 2006 18:23 de olaroiu

you love your pusy sau...pussy? if u were not so frigid u would let me love your puss cred ca ai nevoie de niste lectii de limba...engleza daca vrei iti dau in particular...lectii...de limba..(era sa uit) engleza si e limba romana, ...

Re: Ati iesi cu o vedeta rock?

din 23 aug 2006 14:36 de TOKIO HOTEL

Ei bene mie mi-ar placea sa ies cu Bill din TOKIO HOTEL dar si cu TOM (fratele lui, care canta tot in tokio hotel) dac nu stiti.... sau cu amnadoi..;))) NU VA UITATI URAT LA MINE DAR SUJNT SUPERBI ACESTI TWO BOYS!:love:

Re: Sarutul cu limba

din 23 aug 2006 14:30 de Indragostita

NU vad ce-i aja greu! Baga el limbutza o bagi ji tu!!! Aja am facut ji eu prima oara cu cel mai mumos baiat din cati am cunoascut care a avut o groaza de pretene si care mia zis ca... chiar dac a fost prima oara pn mine am sarutat cel mia bene ...

Re: Re: bube pe pielea care acopera "capu penisul

din 23 aug 2006 02:23 de unsimpluom

bai fratiolor, cu "un medic te poate ajuta" mie mi s-a taiat, locuiesc in satul Craiova din judetul Dolj si acum cateva luni am fost la un medic dermatologic, cu trimitere de la medicul de familie cu o mica problema. pe langa faptul ca am trait ...

Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede!

din 23 aug 2006 00:01 de tomcat

iti zic io ce sa faci...ai doua lucruri pe care trebuie sa le faci... 1. inainte cu ceva timp sa faci sex cu prietena ta...trage si tu o laba...ca n-ai nimik de pierdut....Dar, daca ai tras-o prea devreme si prietena ta vina mai tarziu la ...

Re: spuneti pareri

din 22 aug 2006 22:29 de deeagirl

Suna-l ,mai vorbeste cu el la telefon sau pe net si vedeti voi cum va intalniti pana la urma,intalneste-te cu el si apoi decizi daca chiar iti place asa tare cum zici.netul poate fi foarte diferit de realitate.trust me cause i know:ok:

Re: Nu se poate nu?????????????

din 22 aug 2006 15:27 de Nekunoskuta

Nu, stai linistita insa ai grija pe viitor.

Re: Re: Re: Re: Nu se poate nu?????????????

din 22 aug 2006 11:45 de diehard

daca faci sex in prima zi de ciclu nu ai cum ramane insarcinata...never ever!

Re: spuneti pareri

din 22 aug 2006 02:14 de DarkAngel

Nu vreau sa fiu rau sau ceva de genu....dar daca ai vb cu el pe net doar doua zile cum poti fi asa de sigura ca iti place de el.. adica in niste discutii pe net de 2 zile nu vad cum ai putea sa cunosti o persoana atat de bine incat sa zici ca iti ...

Re: CE ADMIRATI FETELOR?

din 22 aug 2006 00:01 de mya

barbatzii dezbracatzi nu ma excita, cat ma incita. daca sta ca un tablou in fatza mea, nu o sa ma excite cu sigurantza imaginea. punctul G (penisul), pentru ca este o zona nepermisa vederii oricui, intima, misterioasa. si este numai a ...

din 21 aug 2006 18:06 de mya

sa-nteleg ca nu s-a folosit nici o metoda contraceptiva? intaresc ideea, nu ai cum. insa asta nu inseamna ca trebuie sa te culci cu capul pe-o ureche. trebuie folosita o metoda de contraceptie, pentru inlaturarea indoielilor de orice ...

din 21 aug 2006 12:01 de dazza

NU !!! :ok:

Raman insarcinata daca nu a ejaculat inauntru?

din 21 aug 2006 11:55 de eXotiCa

daca am facut dragoste in prima zi de ciclu si el nu a ejaculat in mine pot ramane insarcinata?????????????????????????????????

Re: Ce le place cel mai mult fetelor?

din 21 aug 2006 04:32 de DarkAngel

Ermm hai ca incerc s t ajut ... nu exista pasi cu un numar fix..ideea este sa mergi incet si vezi ce-i place si ei si te adaptezi dupa fata...ca nu este un robot sa aiba intructiuni d folosire in 20 pasi sau mai stiu eu ce metode!!! Deci creezi o ...

Re: un lichid ciudat...si mancarimi

din 20 aug 2006 23:45 de dazza

Probabil e o boala cu transmitere sexuala.Eu nu inteleg de ce ai mai facut`o daca ti`au aparut alea!!):( Acum,du`te fuguta la doctor!:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2489 din 3732
«   1 ... 2486   2487   2488   2489   2490   2491   2492 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare