Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in vars

din 24 aug 2006 22:15 de mya

:blink: pe bune ? s-a studiat treaba asta cu diferentza de varsta, si pana la diferentza de 20 de ani nu s-au constatat "dubiosenii" (evident cu exceptiile de rigoare). pana la urma nu intotdeauna varsta este esentiala intr-o relatzie. sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: la medic se poate ???

din 24 aug 2006 20:57 de SORIN28

La unii\unele le pasa. Nu toti sunt indiferenti daca inseala sau nu

Re: Re: Re: Re: Re: spuneti pareri

din 24 aug 2006 19:23 de Nekunoskuta

:blink:Se vede ca nu esti la curent cu noutatile :rolleyes:

Re: Re: cine se pricepe mai bine la meseenger?

din 24 aug 2006 19:18 de bill

multumesc pentru indicatii, dar daca tot ai zis "nu PREA ai cum sa stii...", as vrea sa stiu ce se ascunde in spatele lui "PREA" daca are cineva alte idei multumesc anticipat

Re: pt prima data anticonceptionale...

din 24 aug 2006 16:29 de dazza

In principiu pastilele anticonceptionale isi fac efectul cam la 4 ore dupa ce inghiti prima pastila.Dar,nu toate sunt la fel...unele necesita o luna pana respectiva poate sa aiba un contact sexuala cu ejaculare inauntru.Majoritatea insa sunt ...

Re: Ce vrea el defapt ca eu nu il inteleg?!

din 24 aug 2006 16:25 de SORIN28

Parerea mea: esti doar un "obiect" contra plictiselii cand vine la tine in oras. Varianta cu cabana...poate te vrea un weekend:ok: Parerea mea

Re: Re: Re: la medic se poate ???

din 24 aug 2006 16:25 de dazza

Prietenul tau nu e bine informat.Nu are cum sa`si dea seama de asta...decat daca mai ai himenul sau nu.O:) Examenul ginecologic asta presupune...Examen pe masa..si ecografie. Baga degetul pt a vedea daca e ok pe acolo,daca nu exista umflaturi ...

Re: Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in

din 24 aug 2006 16:21 de dazza

Daca este in sens bun ...e si mai bine :~*

Ce vrea el defapt ca eu nu il inteleg?!

din 24 aug 2006 14:31 de Maria

Am iesit cu un tip de 27 de ani(eu 20) din alt oras cam circa 60 de km de mine.Pentru el nu e o problema distanta pt.ca are bani si isi permite.Ma suna doar cand vine in oras in rest nimic si cand ne intalnim ma saruta si atat.Am inteles si parte ca ...

Re: Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in

din 24 aug 2006 14:15 de Pasaroi_Cuminte

Ca sa impacam pe toata lumea : daca il ai pe dreapta uita-te din stanga si o sa-l vezi drept =)) daca il ai pe stanga uita-te din dreapta si o sa-l vezi drept Pana la urma nu conteaza ca e pe dreapta sau pe stanga important e sa nu-l ai in spate ...

Re: Re: la medic se poate ???

din 24 aug 2006 13:37 de fricoasa

pai prietenul meu spune ca un medic sau mah rog ginecolog poate afla cand ai avut ultimul contact sexual.. si ma intrebam daca e adevarat...dar ecografie pentru ce iti face??? sau dc iti baga un deget inauntru? ce fel de consultatie e aia? e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in vars

din 24 aug 2006 13:27 de Pasaroi_Cuminte

pai ca sa "simplific" ce a vrut sa zica Bozgoru =)) Private Function WHosTHeBestForYou() as Variant dim a as integer dim b as string a=InputBox ("Ce varsta ai ",vbInformation,"Prompt" ) if (a > 18) or ( a=18) then ...

Re: la medic se poate ???

din 24 aug 2006 13:08 de dazza

Un medic nici pe departe nu`si poate da seama cand ai avut ultimul contact sexual.:blink: Iar daca te masturbezi...nici asta nu poate afla...dar crezi ca el nu stie ca toti ne masturbam ? :D La un control...te urca pe o masa...destul de ...

Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta?

din 24 aug 2006 12:44 de Bozgoru

in cazul in care o fata ii fce felatie unui barbat... la o petrecere la care abia s-au cunoscut in baie..e degradant...chiar spre curvenie...daca cei doi se iubesc si sunt impreuna de ceva timp.. nu e nimik degradant in a face felatie... si nici pt ...

Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in varsta,e

din 24 aug 2006 12:30 de Bozgoru

relatia ideala : femeia = x ani barbatul = x + 3 ani maxim x+4 ani peste 4 ani diferenta..intre un barbat si o femeie.. ma refer daca femeia are maxim 19-20 ..pare dubios pt cei din jur... pt mine cel putin pare..

Re: Re: Re: bube pe pielea care acopera

din 24 aug 2006 12:17 de valentine

Sa stii ca nu am nici pe departe cunostiintele medicului dermatolog...:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Spuneti-mi cum sa-mi fac o prieten

din 24 aug 2006 12:05 de valentine

Mai dat pe spate cu acest cuvant...rolleyes: Daca ai stii cati batranei impotenti sunt obsedati...ti-ai retrage afirmatia si cand o sa am ceea mai mica problema de potenta am sa postez aici un anunt lipicios ca sa iti dau de ...

Re: Re: Re: Re: spuneti pareri

din 24 aug 2006 11:46 de valentine

Inteligenta feminina...:D Cum ti-ai dat seama,daca tie iti plac numai mosii...?:D

Medicul poate determina cand ai facut sex???

din 24 aug 2006 10:47 de fricoasa

deci... eu sunt plecata in italia.. iar acum in octombrie ma voi duce in romania la prietenu meu... sunt fata si am 17 ani... vream si eu sa intreb daca te duci la um medic sau ginecolog... se poate afla cand ai avut ultimul contact sexual? si daca ...

Re: Lungime penis in erectie vs lungime in

din 24 aug 2006 10:39 de dazza

Nu are nimic daca e stramb.Majoritatea barbatilor il au asa.:ok: Nu afecteaza viata sexuala.:rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2488 din 3732
«   1 ... 2485   2486   2487   2488   2489   2490   2491 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare