Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: cand putem face safe sex fara condom? din 18 aug 2006 16:46 de SORIN28
Daca mergi pe "mana" calendarului ar fi cam 5zile inainte si dupa menstruatie si in timpul menstrei:ok:
Re: Re: Cat de aproape de suflet il lasati pe part din 18 aug 2006 13:14 de Pasaroi_Cuminte
Este aproape anti-teza.
Daca comunicarea este excelenta si mai ales exista iubire sincera atunci partea a doua a problemei
nu-si are nici rost nici justificare.
Daca comunicarea este perceputa ca fiind excelenta din punctul de vedere al unui ...
Re: casatoria, la ce varsta? din 18 aug 2006 12:56 de Pasaroi_Cuminte
Trei deziderate inainte casatoriei:
1.Situatia financiara asigurata ( cel putin unul din ei sa fie bun la acest capitol.Bine ar fi ca amandoi sa exceleze la acest capitol.Asta asigura independenta cuplului fata de probleme sociale eventual ...
Diferenta de varsta dintre parteneri din 18 aug 2006 11:54 de mya
ce parere avetzi despre relatziile in care diferentza de varsta dintre pers implicate este de 7/8/9/10 ani? 1 caz: el ar fii mai mare decat ea
al 2-lea caz: ea mai mare decat el
acordatzi sanse unei astfel de relatzii sau din contra nu concepetzi ...
Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede! din 18 aug 2006 10:57 de Pasaroi_Cuminte
S-ar putea sa ramai tablou dar oamenii obosesc si din sex.
Ce e prea mult strica ce e prea putin strica.Solutia consta in normalitate.
Nu mai privi sexul ca pe un concurs
sau ca pe o norma a carei intensitate x trebuie sa fie atinsa musai in ...
Re: De ce toate femeile profita de dragoste? din 18 aug 2006 10:11 de mya
fratzilor, terminatzi cu generalizarile care nu-si au rostul. TOATE femeile ? daca tu ai intalnit si ai avut relatzii cu 2-3-4-5-n astfel de femei, nu le cataloga pe toate astfel. sunt femei care profita intr-adevar, isi urmaresc anumite interese/ ...
In legatura cu moderatorii din 18 aug 2006 03:58 de DarkAngel
Am vazut ca am fost si eu printre cei propusi sa participe la moderarea unei secutiuni de pe forum...si am observat ca au mai ramas sectiuni cu un singur moderator....as dori daca se poate sa fiu introdus la una din cele care au un singur moderator ...
I believe I can fly..... din 17 aug 2006 23:44 de ExoticDream
Nu-mi amintesc, am auzit la radio, s-a publicat undeva, mi-a spus cineva, dar suna cam asa: CARPE DIEM! "Neeeee....", mi-am zis "in barba", dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie o conspiratie: toata lumea face asta!
Hm...., ca romantica ...
Re: De ce toate femeile profita de dragoste? din 17 aug 2006 23:28 de ExoticDream
Nu este adevarat, nu toate profita.... Dragostea nu este o loterie, nici o afacere ("nu am nimic de pierdut"), dragostea este un motor, o sursa de energie care te ajuta sa vezi viata in alta lumina...., sa ai incredere in tine si sa-ti realizezi ...
Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede! din 17 aug 2006 22:37 de Un baiat
Acum vre-o 2 luni de zile faceam sex cateva ore in continuu. Limita era cand imi zicea ea ca nu mai poate si eu lasam de la mine :)
Din pacate, in ultimele 2 luni se intampla ceva foarte naspa pentru mine. Rezist maxim 30 de min si problema e ...
De ce toate femeile profita de dragoste? din 17 aug 2006 22:25 de mondialu_NO1
Chiar daca,o iau de la inceput nu am nimic de pierdut....call me garl:devil:
Re: prezervativul se rupe des din 17 aug 2006 22:20 de Bogdan
Loveplus se rupe fara nici un stres. Sa nu folositi. Cred ca nie mi s-a rupt lejer de 10 ori. Din toate celelalte marci care le-am mai folosit o singura data s-a mai rupt unul care era colorat (cred ca din intamplare).
Recomand Durex cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la din 17 aug 2006 21:46 de mya
caz concret: cand l-am vazut pt prima oara pe tipul cu care sunt acum si cu care am o relatzie foarte frumoasa, fizic, nu ma atragea. erau cu sigurantza altzi baietzi/barbatzi care mi-ar fi placut mai mult fizic. dar felul lui de a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 aug 2006 21:40 de mya
mama ei de varsta ... da, dupa varsta sunt pustoaica, dupa aspectul fizic (fatza) par de 13-14 ani. dar oare asa trebuie sa punem stampila pe o persoana ? adevarul e ca daca ai 20 de ani si gandesti ca la 15 ani esti tot femeie, nu ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barb din 17 aug 2006 19:02 de valentine
Nekunoscuta are dreptate...deci nu mai aberati cu "fizicul nu conteazA"...
Chestia este ca nu poti sa ai un portret anume in cap al barbatului "ideal",deoarece poti sa zici ca iti plac brunetii si sa te trezesti ca esti moarta dupa un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati din 17 aug 2006 18:54 de mya
convinge-te, nu-l am. trebuie sa-l vad si sa-mi placa. tu ai cumva culoarea ochilor, a parului, dimenisunea ochilor, forma fetei, ai deja toate detaliile astea asupra partenerului ideal? deja ai gasit si combinatzia care sa te atraga cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati ! din 17 aug 2006 17:38 de Nekunoskuta
Ati cam deviat de la subiect. Acesta era destul de clar: "FIZICUL barbatului ideal". Deci chestii de genul "fizicul nu conteaza" chiar ca sunt aberatii. Nu pot crede ca sunt persoane care nu au in cap portretul FIZIC al partenerului ideal. Nu pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Im din 17 aug 2006 14:30 de ExoticDream
Si totusi... barbatii iubesc in fractii... mai apropiate de 1 sau nu, dar in fractii.... Ma straduiesc sa inteleg daca asta este o dovada de ratiune, egoism (un fel de "sa am la indemana variante in caz ca relatia nu merge") sau incapacitate de a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa uit din 17 aug 2006 02:02 de ExoticDream
A uita pe cineva este iadul pe pamant, cateodata te intrebi daca acele clipe, putine, in care esti fericit cand iubesti, merita chinul, abisul in care te arunca o despartire.... Iubirile frumoase nu rezista peste timp si obstacole decat in carti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati ! din 17 aug 2006 01:19 de mya
din moment ce eu am spus anumite calitatzi pe care respectivul sa le detina, si un aurolac nu le are, e clar k nu se incadreaza in categoria "alesilor". vrei sa ma apuc sa insirui persoane acum?
nu ma refeream la casa, ca un bun material, ...
Pagina 2491 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||