Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Frumusetea la barbati !

din 16 aug 2006 13:32 de valentine

Vezi ca era un aurolac pe la unirii care se potriveste descrierii tale:lol::lol: Asa ca mai lasati-ma cu "infatisarea nu conteaza"....

Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place barbatilor in mate

din 16 aug 2006 06:42 de Pasaroi_Cuminte

nu confirmam nici nu excludem dar sigur e mai bine in peshtera :D O da. Audi a8 rulat /Mercedes AMG nou :D Auzi la ele :blink::lol: Si cand sunt diperate ne cauta si in pomi sau sunt in stare sa traverseze deșertul sau jungla si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 aug 2006 05:15 de Pasaroi_Cuminte

Aste e gelozie impinsa la extrem. Asta este egoism.Probleme lui sunt probleme cuplului,adica devin si problemele tale.Si invers. De aceea cand sentimentele lui sunt testate (fata de tine si de fosta) si ale tale sunt testate ( fata de ...

din 16 aug 2006 04:49 de Pasaroi_Cuminte

Nu stiu unde ai vazut tu pe cineva "muncind" gratis fie el barbat/medic Pai mai obosim si noi.Dar totusi de fiecare data gandim cu cel putin un cap iar in situatiile extreme gandim aproape toti gandim cu doua capete(fie prost sau ...

Re: Felatia..degradanta?

din 16 aug 2006 02:56 de ExoticDream

Perfect OK: in cadrul unei relatii de dragoste Degradant: in toate celelalte situatii P.S. Carrie ma va contrazice! :cat::cat::cat:

din 16 aug 2006 02:51 de ExoticDream

Frica de o relatie lunga cu fata dezvirginata? Daca se tem, saracutii, de calvarul de a fi iubiti de virgine dezvirginate de ei, atunci inseamna ca s-ar ocupa de ruperea himenelor in scopuri caritabile (sa scape fetele de hopul asta) sau pentru a ...

din 16 aug 2006 02:42 de ExoticDream

Mda, de aici se deduce ca barbatii sunt infiorator de instabili si noi, femeile, trebuie sa ne folosim de intregul arsenal de seductie cu care ne-a inzestrat natura si sa elaboram un adevarat plan de lupta pentru a-l tine pe domnul cel cu inima ...

Felatia..degradanta?

din 16 aug 2006 02:24 de Dysdera

Ma adresez in special baietilor in postul asta. Am auzit multe comentarii destul de urate in privintza fetelor care fac felatie si a actului in sine.Din comportarile baietilor fatza de fetele care le-au facut felatie am dedus ca poate fi degredant ...

Re: stimulare

din 16 aug 2006 02:09 de mya

la toate intrebarile nu. si ca sa argumentez, mi se pare dureros, si digratzios, fara excitare. daca vreau senzatzii tari, nu le caut in sexul anal :ok:

Re: Frumusetea la barbati !

din 16 aug 2006 01:47 de mya

nu am un prototip pt portretul fizic al partenerului ideal, pt k nu pun foarte mare accent pe fizic. ma impresioneaza mai mult comportamentul, mentalitatea, felul de a vorbi, a gandi, decat aparentzele unui fizic :ok: eventual sa fie km de ...

din 15 aug 2006 22:14 de ExoticDream

Nu neaparat. Daca sentimentele s-au stins pentru amandoi, daca fiecare are viata lui disjuncta de a fostului, ciorba reincalzita nu risca sa mai faca victime. Daca insa unul mai simte ceva, prietenia este greu de mentinut, ea transformandu-se ...

Re: Prietenii mei si iubitul meu

din 15 aug 2006 21:49 de ExoticDream

Uite asta este unul din dezavantajele diferentei de varsta maricele intre parteneri, mai ales la varsta ta. Trebuie sa gasiti o cale de mijloc, eu il inteleg ca se plictiseste cu amicii tai, dupa cum si tu poate nu te simti in largul tau in ...

Re: Re: Re: Barbatii violenti

din 15 aug 2006 21:45 de trinchi

Din cate stiu io vilenta domestica este pedepsita de lege. Barbatii care lovesc femeile mi se par idiotzi ,nu vad ce satisfactie poti sa ai castigang o o lupta ce era castigata inainte de a incepe. Totusi raspunsu meu este... barbatii care lovesc ...

Re: Fetele se excita prin gadilare in talpa?

din 15 aug 2006 19:12 de Dysdera

e posibil sa se excite..dar nu neaparat daca o gadili...:~*:~* talpa e o zona destul de sensibila..cu putina imaginatie o poti transforma intr-o zona erogena

Re: Re: Re: Re: Re: La Multzi Ani !!!

din 15 aug 2006 17:03 de dazza

Ms pt urare :flowers: O sa cantaresc tot..doar sunt Balanta..:lol:

Re: Re: Re: Re: La Multzi Ani !!!

din 15 aug 2006 16:51 de Pasaroi_Cuminte

La multI Ani Dazza :) "Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare...." Intotdeauna sa cantaresti lucrurile in viata la adevarata lor valoare,balanțo :D

Re: Re: CE MA FAC????

din 15 aug 2006 16:27 de Pasaroi_Cuminte

Pentru problema ta mai mult te poate ajuta medicul ginecolog.Programeaza o consultatie. Astfel de probleme sunt frecvent intalnite in meseria lor

Re: CE MA FAC????

din 15 aug 2006 16:16 de o anomima...

Ce s-a mai intamplat oare cu fata??? Te rog scrie-ne daca ai reusit !!! ...ma aflu si eu in aceeasi situatie si vreau sa stiu cum ai procedat pana la urma ???Mersi mult !

Re: Fetelor, ce ati face cu un virgin dezbracat?

din 15 aug 2006 12:59 de Dysdera

Am sentimente pentru baiatul ala? Sau se presupune ca e o aventura de o noapte?

Re: Pai......maybe :D

din 15 aug 2006 12:46 de Dysdera

Masturbarea dauneaza atunci cand e in exces.Daca nu te ocupi 24/7 cu lucru manual e in regula,nu are ce sa-ti dauneze.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2493 din 3732
«   1 ... 2490   2491   2492   2493   2494   2495   2496 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare