Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 15:39 de mya
eu nu concep pastrarea relatziilor cu fostul/fosta cand deja s-a inceput o nou relatzie. pt evitarea neintelegrilor de orice fel, geloziei, cel mai bine ar fii ca orice relatzie sa fie rupta definitiv intre cei 2. eventual un buna si cam atat. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 15:39 de mya
eu nu sunt de acord. vrei sa uitzi ce a fost candva, sau te agatzi mereu de dragul vremurilor bune? daca intr-adevar vrei sa lasi ce-a fost in urma, si sa-ti incepi o relatzie cu altcineva, fostul/fosta nu mai are ce cauta in viata ta, chit ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre servic din 14 aug 2006 15:24 de mya
permite-mi sa intervin prin cateva modificari: nu orice femeie e "profesionista" cu orice agarici care vine sa-i dea bani, si asta din simplul motiv ca mai sunt si femei care se daruiesc si fac dragoste, din iubire, cu partenerul, si nu cu orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 07:12 de Pasaroi_Cuminte
Sa zicem ca pe iubitul tau il apuca comunicarea cu fosta (care acum ii este amica buna) sau pe fosta o apuca comunicarea cu el ( de dragul vremurilor)
Dar daca ea ii este colega de serviciu ?
Aici un mare rol il joaca increderea in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 06:18 de Dysdera
daca si prietenii tai au ideile tale atunci zicala : "Dzeu ii face si dracu ii aduna" e cel mai bun lucru pe care ti-l pot zice:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 02:37 de Bozgoru
am citit doar primele 3 randuri.. ca ai scris prea mult si ma dureau ochii sa citesc atata... oricum zicea ca numai idiotii cred ca toate femeile sunt curve..... daca vrei iti aduc eu cunostiinte d-ale mele inca vreo 20-230 d ebaieti care sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 02:31 de carrie
e drept, "lumina stinsului amor/ne urmareste inca", dar nu poti sta o viata sa jelesti la cenusa unei relatii. cel mai bine e, dar putini pot face asta, sa reusesti sa pastrezi o oarecare relatie cu persoana respectiva, sa existe loc de buna-ziua. in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 02:21 de carrie
pariu ca o sa citeasca ce scriu eu?
am impresia ca prin postul cu "lasati baiatul in pace" nu voia neaparat sa iti dea dreptate... parerea mea.
de altfel, unu la mana, teoria asta cu curvele este o teorie de baietei imaturi, cocolositi, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile din 14 aug 2006 00:47 de Bozgoru
simplu.. gasesti sevicii daste ain roice femeie daca ai destui bani... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mo din 14 aug 2006 00:46 de nemesis
Te-am rugat sa te potolesti cu aberatiile. Te incapatanezi cu demonstratia lui "eu-sunt-mai-dashtept". Daca iti place sa faci afirmatii apodictice, ad libidum dragul meu! Great! Be that as it may... Whatever! [b]Just NOT on this forum, GOT ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2006 21:31 de dazza
Asa e Bozgoru :ok: 100% iti dau dreptate! :flowers:
Analize medicale din 13 aug 2006 20:12 de Iole
Vreau sa-mi fac analize complete pt orice fel de boala cu transmitere sexuala. Insa nu pot sa-i cer sfatul doctorului de familie si vreau sa merg la o clinica particulara. Credeti ca pot sa-mi fac astfel de analize? Si daca stiti cumva un loc bun in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2006 19:40 de valentine
Acum daca vrei sa ti-o zic sincer...poate sa apara si monica bellucci in fata mea ca nu am erectie...am aruncat toti hormonii care ii aveam in mine in ultimele 3 zile...deci no chef for ce zici tu:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 13 aug 2006 18:00 de Pasaroi_Cuminte
daca fata e geolog atunci stie cum sa priveasca relieful si stie intotdeauna unde e nordul.Partea naspa ar fi ca in acest caz trebuie s-o urmezi unde vrea pt ca deh multi dintre noi nu stim unde nordul .Dar in schimb ne plac muntii.Mai ales Venus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Modifi din 13 aug 2006 16:15 de Pasaroi_Cuminte
http://www.filefactory.com/file/a78c0d/
HEADSHOT.
Cred ca te-ai infuriat bine de tot si asta nu de la gramatica.Hai sa fim seriosi.Cred ca textul asta de mai sus
care se refera la singuratate te-a lovit asa din tare incat de nervi ai fi in stare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Modificari din 13 aug 2006 15:33 de nemesis
In conformitate cu a mea semnatura, o sa fiu direct:
Nu suntem aici pentru povesti cretine. Te-am criticat pentru aiurelile fonetice, dar n-ai stiut sa iti asumi critica. Bad for you, my boy!
Nu trebuie sa incerci sa ne dai lectii de ...
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 13 aug 2006 13:20 de valentine
Nu ai inteles ideea.Eu ii spuneam cum sa isi dea seama daca fata aia are ceva simpatie pentru el...
Si ceea mai buna metoda din punctul meu de vedere pentru a descoperi daca o fata te place este flirtul.
Flirtrez cu tine...imi raspunzi la ...
Re: Srry :) din 13 aug 2006 13:09 de valentine
Intrebam daca te masturbezi pt a afla cauza durerii testiculelor...pentru ca daca ti se intampla sa te exciti bine de tot pentru ceva minute bune si sa nu te termini...duce la o durere de testicule foarte nasoala...
Cat despre a te lasa sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 13 aug 2006 12:17 de mya
evident nu ma refeream la o experientza de genul asta, ci la ceva sentimental.
ce grjuliu "estem" pentru cei de teapa ta. las' k valentine e un baiat descurcaretz, si n-o sa aibe de suferit dak ne povesteste. e pt binele umanitatzii in ...
Literatura japoneza ! din 13 aug 2006 11:14 de MarkD
Am terminat de citit KOBO ABE - Harta arsa,o carte interesanta,dar cu un final ciudat si incomplet.
A doua pe care am inceput s-o citesc,pare mai buna SHUZAKU ENDO - Samuraiul, si dupa cum spune cei din prefata,are un final bun!
Daca aveti ...
Pagina 2496 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||