Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2006 01:19 de dazza

Daca mi`ar spune asta persoane care ma cunosc si in real life...m`ar interesa parerea lor. Asa nu am cum sa iau in considerare parerea unor persoane legate de mine...atata timp cat pentru voi sunt numai dazza! :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Modificarile limbii romane

din 12 aug 2006 01:09 de ExoticDream

Pentru cei care lucreaza zilnic cu "compiuterul" (si cand spun asta nu ma refer la chat, CounterStrike, muzica si filme), este intr-adevar enervant sa citeasca texte in care nu sunt respectate cele cateva reguli de scriere "de la tastatura"! Una ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu p

din 12 aug 2006 00:54 de ExoticDream

Da, as vrea, ce e rau in asta? Fara a exagera considerand ca fiecare gand trebuie impartasit partenerului, cred ca intr-un cuplu in care comunicarea functioneaza foarte bine astfel de lucruri pot fi discutate, cu un pic de imaginatie ele pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mo

din 12 aug 2006 00:08 de ExoticDream

Sa fim seriosi, va mai curge multa apa pe.... Somes pana cand facultatile particulare vor fi competitive cu cele de stat, deocamdata ele reprezinta varianta "de salvare" pentru absolventii de liceu care nu reusesc sa intre la "stat", nu am auzit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Momentul de maxima ten

din 11 aug 2006 23:58 de ExoticDream

Se pare ca este acreditata ia tara, dar sa nu intrebi de nivelul studentilor pentru ca e cam... jale! Persoane care predau acolo mi-au povestit ca prezenta la cursuri este aproape nula, iar la examene multi "studenti" nu cunosc nici macar titlul ...

Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund

din 11 aug 2006 22:42 de Dysdera

poate e mai putin dureros cu bicul dar e mai periculos...te poti taia..si vezi atuncea durere:wacko::wacko::wacko:

din 11 aug 2006 21:54 de Dysdera

necunoscuta si exotic au dreptate...ar treui sa te mai maturizezi..s-a discutat pe un topic trecut despre orgoliu..orgoliu(sper ca asta sa fie si nu altceva mai serios) te impiedica sa asculti si parerile altora..daca iti spune o sg persoana ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare el

din 11 aug 2006 21:01 de mya

inseamna k nu ai intalnit pe cine trebuie. tip de animal? dar oare nu exista fapte care sa dovedeasca atunci cand o femeie intr-adevar te iubeste? sau nu stim sa interpretam si ne aruncam direct in insulte? o sa vezi ca nu ai deloc dreptate cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moment

din 11 aug 2006 19:07 de dazza

Eu cred ca asta tine de fiecare student in parte.Se face pe bani,intr`adevar... Dar daca pe mine ma pasioneaza ceea ce fac,invat ..de placere :)

din 11 aug 2006 18:58 de dazza

Altii se schimba o data cu sistemul. :lol: Important este ca,tuturor le place de noua dazza.Mai realista...:ok: virginitatea pana la casatorie parea o idee destul de aiurita...si am ajuns la concluzia ca e mai buna viata asa.:rolleyes:

din 11 aug 2006 18:44 de Nekunoskuta

In cat timp? 2 luni? :blink: Mai sa fim seriosi!!! Asta e dovada de instabilitate si imaturitate, nu de maturizare. O persoana care isi stabileste niste principii si niste teluri nu si le schimba de la o luna la alta. De exemplu aici pe site sunt ...

din 11 aug 2006 18:42 de dazza

M`am interesat deja in legatura cu asta.Se poate.Bani sa ai ...ca e particulara. Si DA,e acreditata !!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Momentul de maxima tensiun

din 11 aug 2006 18:38 de Nekunoskuta

Am ajuns la lectia de laude? Ce sa va mai spun despre mine? :D:D:D Spiru Haret e acreditata? Sau macar autorizata? In tara ca in strainatate...ma apuca rasul cand vad cate pretind unii ca fac si dreg. Cum o sa te transferi in semestrul II ...

Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund?

din 11 aug 2006 18:34 de Nekunoskuta

Mai....parul DE PE fund se poate indeparta foarte usor si frumos cu epilatorul sau cu ceara...in functie de ce metoda folositi. Parul ala mai ascuns "DIN" fund poate fi indepartat cu ceara (dar cred ca ar fi al naibii de dureros), cu lama de ras ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pa

din 11 aug 2006 18:27 de Nekunoskuta

NU :devil: DA :devil: De fapt...te astepti la mai mult de la tinerii astia din ziua de azi? :devil:

Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund?

din 11 aug 2006 17:19 de kity

Sfatul meu este sa ti-l iei cu un bic(aparat de barberit).Dar odata ce incepi sa ti-l iei trebuie sa continuí.Si in plus, cu par pe acolo pe langa fund chiar nu e frumos deloc.Asa ca Actioneaza.:ok:

din 11 aug 2006 16:09 de valentine

69 e raspunsul la toate intrebarile tale:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Momentul de maxima

din 11 aug 2006 14:39 de ExoticDream

Asta era una dintre ideile de baza, asa-i? :`:`:` Colegiul National.... care? :unsure::unsure::unsure:

din 11 aug 2006 14:23 de dazza

Deci,probabil transferul o sa`l fac din semestrul 2.Pana atunci vad cum merge relatia. Daca s`ar termina relatia cu el,asta nu inseamna ca eu ma intorc in tara..Eu raman acolo ..oricum :ok: referitor la a 2`a intrebarea ....am terminat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Momentul de maxima tensiun

din 11 aug 2006 14:18 de ExoticDream

Intrebare: Sistemul juridic si de administratie publica al carei tari il vei invata? Daca incepi in Spania cu cel spaniol si se incheie relatia cu baiatul de la mare, te intorci aici si o iei de la capat cu sistemul romanesc? Aici te-as ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2499 din 3732
«   1 ... 2496   2497   2498   2499   2500   2501   2502 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare