Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i

din 11 aug 2006 14:13 de ExoticDream

Stai sa dau pagina in carnetel, imi notasem felatia, acum quickie...., buuun! Iar ma roade curiozitatea: dupa 10 zile de sex la mare, cum de ai devenit atat de.... seXperta?!? :ermm::ermm::ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pa

din 11 aug 2006 14:10 de dazza

Cand o sa o faci..o sa iti dai seama de ce am spus asta.:devil: Cand il doresti f tare....huh.......:devil: Totul trebuie sa alterneze...daca o faci doar cu preludiu ...tot timpul ....e nasol...daca o faci tot timpul fara..iar nu`i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat: a

din 11 aug 2006 14:06 de ExoticDream

Sunt eu foarte rea daca afirm ca... asa se intampla in relatiile sexuale?!? (Preludiul este o arta cand iubesti....) :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Momentul de maxima tensiune emotionala

din 11 aug 2006 14:06 de dazza

Nu inca una.Sunt la prima facultate.La Spiru Haret la Buc am intrat :D O sa incerc sa ma transfer la Madrid. Are sediu acolo ...aceiasi facultate :ok: Ma va costa mai mult,dar nu conteaza :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 aug 2006 13:57 de dazza

:lol::lol::lol: Fetelor neahhh ..se vede ca nu stiti nimic despre mine. Dar nici nu detaliez.Am avut motivele mele pt a hotara chestiile astea,nu o sa le regret niciodata. Niciodata cei din afara nu vor stii ce este in interiorul unei ...

Re: Re: Momentul de maxima tensiune emotionala

din 11 aug 2006 13:55 de ExoticDream

Am si eu o curiozitate: care? Inca una: ce vei face cu ea daca pleci in Spania?!? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 11 aug 2006 12:41 de ExoticDream

Daca zic ei, asa o fi! Am luat notite! ;););) Aici am o nedumerire: CAND? Care-i "ordinea fireasca ce ei a fi sustin"? Daca ii extaziem peste masura cu felatia, le mai ramane energie si pentru sufletul nostru (sau, in fine, nu numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infatisarea femeii !

din 11 aug 2006 12:32 de ExoticDream

Te apuca rasu'-plansu' cand auzi baietii vorbind despre fete ca de niste obiecte amarate, aflate pe taraba unui bazar nenorocit.... Peste tot se discuta ([b]ei[/b] discuta) despre sani, fund, fata, silicoane, machiaj, pe nimeni nu intereseaza ce ...

Re: Re: Re: Re: scurgere abundenta

din 11 aug 2006 11:26 de valentine

:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infatisarea femeii !

din 11 aug 2006 11:02 de Pasaroi_Cuminte

Bozgore problema pe care o ridici tine foarte mult de gusturi. Luam exemplu tau : 1.daca fata are bust modelat , fund de te opresti ca la semafor si la fatza nu e cleopatra , dar daca asa cum arata imi trezeste interes pai atunci fii sigur ca ...

Re: Sunt virgina (22), vreau sa incerc cu o fata!

din 11 aug 2006 09:48 de Kaly

Fata draga, o sugestie: incearca cu un baiat prima data. Daca se poate, unul care sa stie ce sa faca si daca se poate, de care sa iti si fie drag. Conteaza. Apoi, daca esti curioasa, incearca si cu o fata, doar ca, e de retinut, oricat de suave ...

Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet

din 11 aug 2006 09:12 de Kaly

Am gresit, recunosc. Ma asteptam sa ai mult mai putin. Daca ai sesizat bine, nu te acuz. Spuneam doar ca toate aceste experiente au varsta lor. A, ca tu nu ai depasit inca faza asta, este o chestiune de timp. Sper doar ca la un moment dat sa iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral pt un barbat

din 11 aug 2006 02:49 de Dysdera

ideea era sa il intrebe inainte sa inceapa..sa poarte o discutie pe tema asta..comunicarea este cel mai important factor intr-o relatie si influenta ei ar trebui sa se faca resimtita si in pat...nu ca as fi in cuostinta de cauza dar unele fete ...

Re: atat de singura:(

din 11 aug 2006 02:27 de Dysdera

perfectionista sunt si eu..mereu am fost..probabil nu o sa ma schimb niciodata..chestia asta e ca o boala..te urmareste oriunde te duci si te duce intr-un final la autodistrugere..sfatul meu e sa incerci sa traiesti cu "erorile" din lumea asta..nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet

din 11 aug 2006 02:03 de nemesis

Din primul paragraf pastrat, am spicuit trei afirmatii interesante: 1. Nu am inteles exact. Ai vrea ca el sa vorbeasca asa ceva cu tine? 2. Aha, daca renuntam la morala, atunci trebuie sa ai in vedere ca renunti si la morala crestina... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Modificarile limbii romane

din 11 aug 2006 01:35 de nemesis

Sa nu uitam de enervantele: "ce-l ai pus intre umer[b]i , d[/b]e pomana de la mama natura moderator te-ai plamadit ai colindat prostimea de apus pana la rasarit si ca sa-ti iasa pasentza nu i-ai invatat gre[u]sa[/u]la <-- [i]asta tot de ...

Re: Re: Re: Re: Modificarile limbii romane

din 11 aug 2006 01:25 de nemesis

:lol::D:lol: Auzi la el! :D Un altul care traieste pentru a scrie pe un forum si care nu a invatat ce-i aia critica. Daca tot te-a facut natura inginer, ar trebui sa intelegi ce-i aia exactitate si sa nu vorbesti 'bulshituri'. In alta ordine de ...

Re: Re: Re: Re: prezervativul se rupe des

din 10 aug 2006 23:02 de Nekunoskuta

Sa filmezi...ce? Ar trebui sa filmezi de la inceput (rularea prezervativului) pana la sfarsit (cand se sparge) ca sa probezi faptul ca s-a folosit in mod corect. Ce te faci insa daca incepi sa filmezi de fiecare data si nu se rupe...te alegi ...

Re: Re: Re: scurgere abundenta

din 10 aug 2006 23:00 de Nekunoskuta

E normal ca la 17 ani organismul tau sa sufere modificari. Acele scurgeri despre care vorbesti sunt PERFECT normale deci ignora sfaturile sa treci pe anticonceptionale daca nu ai nevoie de ele. Nu te vor scapa de scurgeri.

Re: Re: Re: Re: sexul oral pt un barbat

din 10 aug 2006 22:56 de Nekunoskuta

Ba chiar poti face tot ce-ti trece prin cap pentru ca se presupune ca ai acel cap care te ajuta sa gandesti ca nu e bine sa-l musti sau cine stie ce alte acte de-astea sangeroase. Cred ca o idee despre cum se face sex oral are orice fata deci ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2500 din 3732
«   1 ... 2497   2498   2499   2500   2501   2502   2503 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare