Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii din 13 aug 2006 11:12 de carrie
si pe mine ma depaseste, nu pot sa imi dau seama cum un om poate starui cu atata insistenta in prostia si ignoranta lui...asta e. noroc ca sunt cazuri izolate.
se mai mira ca nu gaseste o femeie ca lumea. normal, nici nu merita, la cata ura ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 13 aug 2006 08:08 de Pasaroi_Cuminte
off-topic
A ramas fara cablu tv in timpul furtunii in timp ce vedea meciu :P
on topic:
daca a suferit mult vreodata poate nu o sa vrea sa-ti impartaseasca subiectul pt ca acest fapt l-ar pune in in situatia de a retrai in mod indirect ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is li din 13 aug 2006 03:44 de Dysdera
no comment..nu vreau sa irosesc caractere cu tine..nu merita efortul:.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pen din 13 aug 2006 03:39 de Dysdera
trebuie sa recunosc ca ma depaseste situatia...nu mi-as fi imaginat ca exista in lumea asta o persoana atat de sclipitoare ca tine..ma intreb cum de ti-ai dat seama ce ticaloasa e fata aia.?.nenorocita..s-a dus in strainatate..si-a abandonat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se t din 13 aug 2006 03:22 de Dysdera
Nativul cu Ascendent in Leu este in general foarte ordonat si are talent de bun organizator, dar are tendinta de a fi condescendent sau chiar arogant.
Aspectul negativ al zodiei Berbec este excesul de zel, care poate deveni daunator. Nativul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru din 13 aug 2006 03:05 de Bozgoru
simplu..stia ca o sa se duca in strainatate ca panarama.... a plecat d ebuna voie la ,, munca cinstita,, precum stia familia ei.. acolo dupa ce i-au tras-o toti strAinii. nu s-a mai inteles la bani cu pestele ei... si acu cika saracutza a fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru inst din 13 aug 2006 03:02 de Dysdera
daca ma tratezi ca pe un copil nu ai sa devii deodata mai destept..garantez..cat despre real life..nu am gasit inca o sursa informativa care sa zica de o rapire dar am gasit asta: http://www.anchete.ro/articol.php?a=1933&s=12&ss=-1 acum..te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.. din 13 aug 2006 03:00 de Bozgoru
maru nu e egal cu femeie... daca un mar e rosu.. nu toate merele sunt rosii.. daca o femeie e curva.. nu toate femeile sunt curve...dar... odata si o data toate se dau pe brazda:))).. adika voi acuma astea mici..stiti ca sunteti nevinovate... ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 13 aug 2006 02:57 de mya
daca vrei s-o seduci se presupune ca iti si place tipa, nu ? si cum sa ti se para urata, grasa ... ? sau ne testam doar talentul de mare macho in cucerirea "pipitzelor" ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... ( din 13 aug 2006 02:54 de mya
vezi sa nu te arzi mergand dupa principiul asta: un mar e roshu, concluzia, toate merele sunt roshii. e dovedit ca nu toate femeile sunt ushurele, asha ca generalizarile nu-si au locul. s-a ajuns deja la consensul de care vb tu, si se poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa c din 13 aug 2006 02:52 de Bozgoru
Poti si din prima zi..poti s aiei anticonceptionale chiar daca nu ai viata sexuala activa..... depinde de la cuplu la cuplu de la persoana la persoana...)..
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 13 aug 2006 02:49 de Bozgoru
simplu... ii spui ceea ce vrea sa auda.. ..( chiar daca e urata..ii spui ca e frumoasa... chiar daca e grasa... sa-i spui ca este bine... chiar daca are aparat dentar sa-i spui ca are dantura frumoasa... chiar daca e mica d einaltime sa-i spui ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2006 02:44 de Bozgoru
Nici o iubire nu s euita niciodata... o fata pt. care n-ai sentimente..se uita.. dar daca ai ajuns sa iubesti o persoana... niciodata nu ai s-o poti uita...
Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 13 aug 2006 02:41 de mya
si crezi k o fata s-a topit dupa voi in urma unui amarat de flirt ? eu cred ca o sa te doara gatu' de la atata orientare, cu metoda asta :ok:
Re: Re: Re: Re: Condamnarea femeii pentru instigar din 13 aug 2006 02:26 de Bozgoru
nu stiu d ereal life...? dysdera..dormi pe tine fata draga... nu-mi spune tu mie ce inseamna real life cand tu ai ora de ajuns acasa... crede-ma ca stiu ce inseamna real life..inseamna droguri..crima... talharii.... violuri... dar mai putin chestia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 aug 2006 23:39 de Kaly
Exotic, odinea, zic eu, este asta: putina incalzire, actiune in doi apoi.... extazierea lui. E mai bine asa... Apropo de .... sufletel. :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Modificarile l din 12 aug 2006 20:50 de Pasaroi_Cuminte
Exotic tocmai te-ai sters la fund cu intreaga Academie Romana .
vezi linkul de mai jos .Ai pus la fund un intreg colectiv .
Ce am spus eu acolo stiu din cartea asta ( care la tine este o carte plina de aberatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat t din 12 aug 2006 19:59 de ExoticDream
Daca este persoana speciala, asa cum am spus, si daca stie ca mai am sentimente fata de el, chiar crezi ca ar face idiotenia asta? Ar sti ca reactia mea nu ar fi nicidecum una violenta (doar nu crezi ca as lua-o de ciuf pe tipa aia, chiar daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Modificarile limbi din 12 aug 2006 19:46 de ExoticDream
Chiar asa, de ce?!? :unsure::unsure::unsure:
In cazul asta, nu stiu "mai bine" cum e cu iubirea voastra (mi se pare ca nu esti singurul, parca valentine si-a mai declarat afectiunea, daca nu ma insel), habar n-am de unde ai tras concluzia ...
Re: Pot lua boli de la o fata care imi face sex or din 12 aug 2006 19:08 de valentine
Daca are vreo rana deschisa in gura....da:rolleyes:
Pagina 2497 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||