Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: fetelor scrieti aici din 15 aug 2006 01:10 de mya
l-as imbraca frumusel si l-as trimite acasa la mamica :ok::lol::lol:
Pai......maybe :D din 14 aug 2006 21:46 de KyCround
Pai asa am citit... dar ma rog - daca voi ziceti. "Ca nu e bine sa te masturbezi de la varste fragede".
Oricum nu ma masturbam nici pana acum "toata ziua, buna ziua", dar mai rar - DA!
Re: Prietenii mei si iubitul meu din 14 aug 2006 21:37 de Bozgoru
daca pe tine te-a acceptat.. trebuie sa-i accepte si pe ei..daca nu... e ceva putred in Danemarca..
Re: Re: Pot lua boli de la o fata care imi face se din 14 aug 2006 21:32 de verdiuc
Asa e.Dar si mai interesant ar fi ca tu sa ai leziuni pe penis.Altfel,mai greu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 20:25 de carrie
unu la mana, cred ca ar fi trebuit sa citesti tot, in principiu se adresa celor care gandesc ca tine.
a doua la mana, daca mai imi aduci 20-30 asa ca tine, e destul de grav (pentru voi ma refer), daca in schimb sustin si ei asta asa de smekerie, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 20:02 de carrie
schimbarea care "ne doare" aici (de la om obisnuit cu aventuri la om devotat unei relatii serioase) nu este neaparat o schimbare majora, poate fi privita ca o maturizare, o trecere intr-o noua etapa de viata. si e normal. aceste doua ipostaze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 19:54 de carrie
situatia prezentata de tine este cat se poate de reala, partenerul meu (sa zicem iubitul) are o relatie bunicica cu vreo 2-3 foste. de altfel nici eu nu am rupt relatiile cu fostii mei parteneri (prea mult spus, fostii amanti/amici de fapt), mai ...
Fetelor, ce ati face cu un virgin dezbracat? din 14 aug 2006 18:24 de eduard
Fetelor daca aveti la dispozitie un baiat virgin ,complet dezbracat,aflat pe un pat intr-o camera ce faceti ?
Cum il invatati despre viata sexuala?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.. din 14 aug 2006 18:18 de valentine
Mai...adevarul este ca in ziua de azi ca barbat nu poti sa fii niciodata 100% sigur ca femeia cu care esti nu te va lasa pt altul pt nimic un lume...precum nici o femeie nu poate fii sigura ca partenerul ei nu o va lasa pt alta pentru nimic in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... ( din 14 aug 2006 18:12 de mya
atunci de ce te mai implici intr-o relatzie daca stii k tipa nu e nevinovata si nu te iubeste sincer ? sau va urmaritzi ... alte interese?
:devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare din 14 aug 2006 18:03 de valentine
Am o intrebare pt toti baietii/barbatii de pe aici:care a intalnit vreuna?:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 17:31 de LonelyGirl
Acu` asta ar fi culmea culmilor.sa ne faci curve cand nici nu ne cunosti, nu sti aproape nimic despre noi, nu ne-ai vazut...deci niic nu poate fi vorba de sex.
Eu merg poe princ ipiul ca daca nu mi-ai tras-o nu ai dreptul sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condam din 14 aug 2006 17:18 de LonelyGirl
Bozgore, nu sti absolut nimic despre mine si caracterizarea ta e total gresita.Am mai zis pe-aici, in alte topicuri ca sunt foarte, foarte ocupata.La tv daca ma uit de 2 ori pe sasptamana e bine.Nu urmaresc emisiuni gen Surprize, Surprize, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa sedu din 14 aug 2006 16:15 de valentine
Tot nu ai inteles....eu prezentam metoda prin care tipul isi da seama daca iti place de el:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o din 14 aug 2006 16:09 de mya
am inteles, mister cuceritorule care estem. ideea e daca un tip vine la mine cu replici insipide, incolore, inodore, nu ii acord nici cea mai mica atentzie, desi e simpatic foc. dar daca un alt tip (fizic nu este mister frumusete) ar veni la mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata din 14 aug 2006 16:02 de valentine
Tot nu ai inteles ideea :)
Eu doar prezentam metoda daca a afla daca cineva te place sau nu.Lasa vrajeala,lasa "ritualul" premergator care duce la cucerire si etc...:rolleyes:
Re: Analize medicale din 14 aug 2006 16:00 de mya
da,poti sa te duci la o clinica cu plata si fara sa ceri o trimitere de la medicul de familie, numai ca platesti analizele. cauta o clinica pe google, la tine in sibiu. o sa gasesti cu sigurantza si alte detalii despre clinica care ti-ar putea fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 14 aug 2006 15:57 de mya
got it, BUT
cel putin in cazul meu, ar fii nevoie de ceva mai mult decat un flirt. flirt in esentza, dar trebuie sa stii cum sa-l abordezi, cum sa-l "joci" ca sa ma atragi in "cursa" B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 15:54 de mya
se slefuiesc, se maturizeaza, dar daca ai anumite deprinderi de mic si te obisnuiesti cu ele, iti vor ramane mereu. poate ti le diminuezi pe parcursul vietzii datorita unor noi experientze, cresterii, cunostiintelor acumulate, dar niciodata nu ...
Re: Re: Srry :) din 14 aug 2006 15:50 de mya
cunoscatorii stiu mai bine :lol::lol:
Pagina 2495 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||