Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i din 16 aug 2006 21:27 de ExoticDream
Ai dreptate, de ce as sta cu frica in san cand este evident ca barbatul oricum isi doreste mai mult de o femeie in preajma (nu ma refer la prietenele obisnuite, ci la acelea care ii sunt... suspect de aproape: amanta, confidenta) si nu am nici o ...
Re: Ati iesi cu o vedeta rock? din 16 aug 2006 21:11 de mya
o luam treptat. eu nu ascult rock dur gen MARLYN MANSON/METTALICA si multi altii. daca este un rock usor, da. ce nu-mi place mie la astfel de baieti (unele din ele sunt valabile si pentru fete): daca asculti un anumit gen de muzica, nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i din 16 aug 2006 21:05 de ExoticDream
Ai dreptate, datorita firii sale infinit mai complexe decat cea a femeii, barbatul trebuie sa aiba in permanenta pe aproape cel putin 5 (cinci) femei, fiecare cu rolul sau bine definit: sotie, amanta, prietena, confidenta, amica etc., pentru el ...
Re: Ati iesi cu o vedeta rock? din 16 aug 2006 21:04 de BeyondGirl
Tu cred ca vrei sa stii daca rockerii au priza la fete
:zorro:
Ati iesi cu o vedeta rock? din 16 aug 2006 20:58 de WLL17
Sal,ce parere aveti? Asta e valabil numai pentru fete :P Cu cine ati iesi? Cu care rocker? Sau daca v-ar place asa ceva....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu p din 16 aug 2006 20:39 de ExoticDream
Nu este vorba de superioritate, ci de un alt mod de a gandi in aceasta problema. Exista SI femei care se gandesc doar la sex (p1%), dupa cum mai exista SI barbati care nu-s chiar animale (p2%), insa realitatea demonstreaza ca p1 < < p2. Poate si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 din 16 aug 2006 20:24 de anaconda
Il vei sufoca. Tu vrei sa joci multiple roluri: sotie, amanta, prietena, amic, confident, prieteni etc. Aceste chestiuni sunt discutate "cu baietii", de obicei. Daca vei sa joci toate aceste roluri vei sfarsi prin a juca unul singur: dadaca. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu p din 16 aug 2006 20:05 de iemot_ieconu
Corect!!! :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet din 16 aug 2006 18:49 de AK
Nu prea inteleg eu de ce femeile se cred atat de superioare cand vine vorba despre sex de genul: Barbatul e un animal si nu se gandeste decat la sex si noi de gandim la relatii de lunga durata si iubire.
O mare vrajeala... de fapt femeile se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2006 18:21 de Pasaroi_Cuminte
:blink:
Stai putin: exista tu, el si cuplu ? :blink:
fi antena:
tu=multimea A
el=multimea B
cuplu=multimea C =A U B
-------------------------
ce spui tu :
problemele tale: A\B
problemele lui : B\A
problemele cuplului: A {int} B ...
Re: Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta? din 16 aug 2006 14:48 de ExoticDream
Este valabil si in cazul prietenului tau care a facut cu alta bla bla bla!
Exact asta incerc sa inteleg si eu!!! Ca barbat, pe el il deranjeaza ca eu am mai facut unele lucruri cu altii, inainte, insa eu n-ar trebui sa fiu stresata de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2006 14:32 de ExoticDream
Exageram intentionat, ca sa iti dai seama ca nu sunt de acord cu asa ceva.
Nu este egoism. Intr-un cuplu exista problemele lui, problemele mele si problemele cuplului, indiferent cat de reusita ar fi relatia, nu toate problemele pot fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati ! din 16 aug 2006 14:05 de ExoticDream
M-apuca rasul cand vad cate un mascul incarcat excesiv cu muschi, fataindu-se oriunde este sau nu cazul, care, daca il invrednicesti cu o privire, iti arunca o "uitatura" smecheroasa (adica totalmente tampa), ranjeste ca idiotul, iar, daca faci ...
Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelo din 16 aug 2006 13:54 de valentine
Really? iti dau 100 mil cash...
Daca ii vezi in fata ta in hartii de 500 mii...zici ca te-am hipnotizat...asa te dezbraci
Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati ! din 16 aug 2006 13:47 de valentine
In opinia ta...:rolleyes:
Si dupa cum spuneam terminati-va cu "infatisarea nu conteaza" pentru ca mai stiu eu una care zicea ca sa culcat si a avut o relatie de vreo 2 sapt cu unu doar ca ala i-a zis ca o iubeste si ca o sa se insoare cu ...
Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor? din 16 aug 2006 13:44 de Rihanna_999
Eu nu asi face asa ceva chiar daca mi-ar da un miliard prefer sa fac cu un baiat pe care il iubesc
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2006 13:42 de Rihanna_999
Ar cam trebui sa fac un test de sarcina dar daca nu a ejaculat nu cred ca ai putea ramane insarcinata:ok:
Re: Re: Prietenii mei si iubitul meu din 16 aug 2006 13:41 de ExoticDream
Una este sa traiesti cu ei in acelasi colectiv (asta se face, vrei, nu vrei, in timpul orelor de curs), si alta sa iti alegi prietenii dintre ei. Nu te obliga nimeni sa iesi cu oameni care au reactii, atitudini, comportamente infantile! Nu este ...
Re: Re: Re: Sex la menstruatie din 16 aug 2006 13:39 de Rihanna_999
Dupa cum spuneai si u pot aparea probleme daca sexul este prea dur , o prietena de a mea a facut sex cand era la menstruatie si i sa creat o rana apoi a trebuit sa umble prin spitale:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Unele fete nu suporta? din 16 aug 2006 13:34 de Rihanna_999
Este adevarat ca unele fete nu suporta dar daca fata nu vrea si nu ii place nu trebuie obligata
Pagina 2492 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||