Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Modificarile limbii romane din 10 aug 2006 21:29 de Pasaroi_Cuminte
well scriu repede :unsure: si cum backspace e la 2 taste distanta de linie, pe tastatura neagra se intampla si eu n-am valiza nu umblu cu greutati dupa mine :D
si apoi sunt si obosit .Ma scol la 4 dimineatza si vin la 9 seara ca deh sa devii un ...
Re: Re: Re: Re: Modificarile limbii romane din 10 aug 2006 21:22 de ExoticDream
Daca te chinuiai sa urmaresti directivele date de Academie, nu s-ar fi intamplat necazul asta! Ti-ai dat foc la valiza, domnule poet!
;):D:lol:
Re: Re: Re: Modificarile limbii romane din 10 aug 2006 20:36 de Pasaroi_Cuminte
compusa de mine pt dragul nemesis
Nemesis Brainiak by me
strofa 1
daca te chinuai sa-ti deschizi capul
vede-ai cat de mare ti-e ratatul
al tau cap dovleac, luceafar de bostana
ce-l ai pus intre umeri , de pomana
de la mama ...
Re: Re: Re: prezervativul se rupe des din 10 aug 2006 20:15 de crysti_91
Si daca se rupe si filmezi(ca sa ai dovezi :rolleyes: nu poti sai dai in judecata?Ma gandesc ca o sa castigi si poti sa le ceri daune de sute de milioane
Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 10 aug 2006 18:35 de DrSexpert
da
Re: Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului din din 10 aug 2006 17:55 de dazza
:lol::lol::lol:
am facut shushu pe mine de la atata ras !!
Ia`l cu cearaaaaaaa...daca e chiar inauntru...practica sex anal...poate naparlesti :lol::lol::lol:
Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund din 10 aug 2006 17:38 de Bozgoru
cred ca se refera la cel de la marginea bucilor..;)... daca are exact in fund e cam nasol:D
Re: Re: Re: Re: Re: S-a spart prezervativul, ce sa din 10 aug 2006 16:19 de dazza
carmen,daca nu le iei pe amandoua e fix pix.Ai luat`o degeaba :wacko:
Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena din 10 aug 2006 15:48 de ExoticDream
Mda, voi indrazni sa comentez aceste randuri peste vreo 10 ani, timp in care voi studia Kant, Spinoza, Pascal, Noica, Freud etc., voi absolvi 1-2 facultati cu profil socio-uman si voi gasi solutia ecuatiei iubirii (am incercat in Z si-mi da cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile une din 10 aug 2006 14:31 de dazza
Ahahahha ...ce dreptate ai la faza asta ExoticDream :lol:
Re: Virginitate pierduta in urma unui accident? din 10 aug 2006 14:10 de
depinde daca e baiat sau fata..daca e fata e posibil
daca e baiat...mai greu..depinde cine era in fata bicicletei
Re: Virginitate pierduta in urma unui accident? din 10 aug 2006 13:49 de ExoticDream
[i]Dezvirginarea asta pleaca (pe bicicleta sau nu) la sectiunea [b]"Adolescenta"[/b], OK?[/i]
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Ce le place barbatilor in materie de s din 10 aug 2006 09:36 de anonim
Nu ponegri barbatii cu conceptiile tale..nu totul se rezuma la felatie..si ma intristeaza sa vad ca pentru multi dintre voi nu mai exista romantism.):(
Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral pt un barbat din 10 aug 2006 02:33 de Dysdera
prima data cand faci sex oral trebuie sa ai grija..ca daca te apuca vreo criza pasionala si strangi prea tare..folosesti dintii sau alte "tehnici" risti sa iti ranesti iubitul
Re: Re: Re: Re: Ce stiti despre serviciile unei pr din 10 aug 2006 02:04 de ExoticDream
Eu iau peste picior unii studenti (fara discriminare) pentru ca, dupa parerea mea, peste 50% din ei nu au ce cauta la facultate. Pe vremuri era o mandrie sa reusesti sa intri intr-o institutie de invatamant superior, ajungeau acolo doar cei pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condam din 10 aug 2006 02:02 de Dysdera
ce sceptic esti tu mai bozgore..uite iti dau eu un caz..sa vad ce scuze si alte aberatii mai gasesti..din cartierul meu..la cateva sute de metri de blocul meu..o fetita de 12-13 ani a fost rapita..intr-o masina...si pusa pe piatza de carne vie..de ...
Re: S-a spart prezervativul, ce sa fac? din 10 aug 2006 01:42 de mya
auzi dar u catzi ani ai ????
Re: ... din 10 aug 2006 01:18 de ExoticDream
Bun, te-am lasat destul sa vezi care-i parerea "poporului", cred ca ai inteles faptul ca ideea ta nu este prea... gandita, ai gresit un un pic ordinea obisnuita la 16 ani (stii, mai tot copilu' intai are o relatie si abia apoi ajunge la sex). ...
Re: accident... din 10 aug 2006 00:00 de mya
cel mai bine e sa te duci la un medic ginecolog ca sa ai confirmarea. si da, e posibil ... depinde de miscare ...
Re: accident... din 9 aug 2006 22:53 de dazza
Nu`i exclus ! :ermm:
Pagina 2501 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||