Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ce stiti despre serviciile unei prostituat din 9 aug 2006 01:32 de ExoticDream
Asta-i tare: chiar asa aiurea cum stau lucrurile in draga noastra economie de tranzitie, daca esti studenta in Bucuresti si vrei sa muncesti ca sa te intretii sau pur si simplu ca sa ai banul tau, se gasesc destule posibilitati decente, nu este ...
Re: Ce stiti despre serviciile unei prostituate? din 9 aug 2006 01:22 de exploziv
Nu le mai numi profesioniste, unele o fac din lipsa de bani, altele din dor de-o "bila", si cel mai grav unele o fac pt. a avea bani sa se intretina in bucuresti in facultati, venind din provincie.
costa... mult :) [asta poti afla inainte la ...
Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat din 9 aug 2006 01:20 de ExoticDream
Daca munceste si ea, cot la cot cu el, "timpii/timpurile" se injumatatesc (ca la..... stii tu ce... sau poate nu?!?)
;););)
S-a spart prezervativul, ce sa fac? din 9 aug 2006 01:10 de carmen
am avut un contact sexual cu prietenul meu si s-a spart prezervatviul.el a ejaculat in mine,si a realizat ca se sparsese prezervativul dupa-aceea.m-am dus sa ma spal imediat eu. postinor 2 nu pot sa mai iau ca am luat luna trecuta.ce sa fac ? sunt ...
Re: Re: Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp din 9 aug 2006 01:03 de ExoticDream
Depinde. Pentru tine, cucerirea asta a fost un moft, o incercare de a-ti testa capacitatea de seducator sau chiar ti-a placut fata respectiva? Daca a fost o simpla vrajeala, sentimentele de care vorbesti nu aveau cum sa fie prea intense, ti-ai ...
Re: Re: Re: Re: Viteza de uitare a unei iubiri din 9 aug 2006 00:55 de ExoticDream
La mine, in medie, 2 ani, chiar daca pe una am "ucis-o" pentru ca era nepotrivita si ar fi fost de dorit ca "asasinatul" sa dureze mai putin.
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare el din 9 aug 2006 00:46 de ExoticDream
Nu este deloc simplu, webstar a spus o poveste trista, in care eu cred ca se vede foarte clar cat de mult l-a iubit si inca il mai iubeste pe baiatul acela, nu stiu de unde tragi tu concluzia ca ea ar minti cu ceva, cand ajungi aproape sa te ...
Re: Re: Re: Viteza de uitare a unei iubiri din 9 aug 2006 00:37 de DarkAngel
eu am zis asta pt ca am avut o despartire si nu am vrut sa accept asta si nici uitarea nu avea cum sa vina si o trecut ceva timp.... si miam adunat puterile si am reluat relatia si chiar daca nu as fi reluat-o ceva eu cred ca mai ramane intotdeauna ...
Re: Re: Modificarile limbii romane din 9 aug 2006 00:06 de nemesis
1. Nu stiam ca Academia Romana da "directive".
2. Aceasta presupusa "directiva", este de fapt o fraza din manualul de lb. romana pentru liceele pedagogice. (anii '60, '70). Tu ai auzit acesta "directiva" pentru ca ti-a repetat-o a ta ...
Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena prie din 8 aug 2006 23:35 de nemesis
Sa vorbim cu sfatoasa fata:
Draga mea, pe acelasi algoritm o sa ne spui ca daca in adolescenta se simte atras de persoane de acelasi sex, iti iei tarile, orasele, muntii, apele si padurile (TzOMANAP, daca nu ma insel) si... si nu stiu ce faci ...
Re: Mi-a placut un baiat in club, sa-l caut? din 8 aug 2006 21:03 de Anonima
[u]daca te+a atras asa mult!De ce nu?cauta-l!nu vei regreta!am patit la fel dar eram in discoteca tot asa zambete priviri,am facut rost de nr lui si sunt impreuna de 4 luni!bafta[/u]:ok:
Re: Re: Cand sa incep sa iau anticonceptionale? din 8 aug 2006 20:41 de alexyssss
si totusi ce se intampla daca nu le iau din prima zi de menstruatie si le iau dupa ce s`a terminat ..pt ca nu mai am rabdare sa mai stau o luna...pls raspundeti
Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat din 8 aug 2006 20:21 de valentine
Dar si orgasmul ala il obtii cu al draq de mult efort...
Din ce stiu eu,orice barbat normal dupa 2 orgasme deja la al treilea trebuie munca nene nu gluma...
Re: din 8 aug 2006 20:19 de eXecu7or
OK,my turn,now!
De cand ii lumea problema asta a avortului a fost ,este si va fi,f. spinoasa si controversata,ca dovada ca si p-aicea s-au scris vrute si nevrute:ca e pacat,ca nu e,ca e crima,ca nu e,ca barbatii sa taca din ...
Re: Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 8 aug 2006 20:17 de valentine
flirtreaza cu ea...
daca iti raspunde la flirt e de bine,poate iesii ceva.daca nu iti raspunde...poti sa te orientezi spre alta fata...
Re: Intrebare din 8 aug 2006 20:15 de valentine
incearca sa te omori singur prin sufocare...si o sa iti dai seama daca iti poti rupe ata prin masturbare sau nu...
Re: Re: Fetelor, cum va place sa fiti abordate?. din 8 aug 2006 18:40 de Anonima
[u]fara vrajeala ieftina si aere de macho[/u]
Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua... din 8 aug 2006 18:37 de Anonima
[u]dupa parerea mea da este usuratica!in special baietii isi fak astfel de concepti!o spun yo ca sunt fata![/u]
Re: E posibil sa ai gemeni daca ai un ovar scos? din 8 aug 2006 18:33 de eXecu7or
Ok,uite cum stau lucrurile:
exista 2 categorii de gemeni:
1.cei indentici care se formeaza prin divizarea unui ovul fecundat;astia au oligatoriu acelasi sex si seamana f. bine intre ei;
2.cei care nu sunt indentici,apar prin fecundarea a ...
Re: Ajutati-ma sa seduc o fata! din 8 aug 2006 18:26 de Anonima
[u]ca sa poti sa o seduci trebuie sa afli daca nu ii esti indiferent!daca atractia e reciproca atunci e mult mai unsor!esti baiat si ar trebuie sa te descurci![/u]
Pagina 2504 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||