Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cine cenzureaza comentariile articolelor?

din 7 aug 2006 02:46 de ExoticDream

N-ar fi rau daca ar exista undeva o lista a principalelor anticonceptionale, cu detalii care apar pe prospect, pentru ca tot omul sa-si faca o idee si sa nu mai fim nevoiti sa citam aici, de mii de ori, de exemplu, indicatiile din prospectul care ...

Re: Re: Cum reactionati cand sunteti stresati?

din 7 aug 2006 02:39 de ExoticDream

Si eu as vrea ca el sa fie langa mine cand sunt stresata, si daca ar tacea, mi-ar fi suficient.... In principiu, chiar daca e iad in interiorul meu, ma controlez destul de bine, ma izolez ca sa pot analiza motivele stresului in liniste, nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Metode de crestere a sanilor?

din 7 aug 2006 02:23 de ExoticDream

Eu ma amuzam incercand sa depistez sexul "trantorului": pare baiat cand zice ca-i plac anumite dimensiuni, dar parca ar fi fata, avand in vedere ca cere sfaturi de marire a sanilor! Nu stiu ce preferinte ai tu, dar parca naturalul este ...

Re: Re: Re: Re: Metode de crestere a sanilor?

din 7 aug 2006 02:15 de ExoticDream

Am o nedumerire: daca tu stii cum se pot mari sanii, de ce ne mai intrebi?!? P.S. A propos, pe Coasta de Azur gramatica limbii romane are alte reguli? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 aug 2006 02:07 de ExoticDream

Daca as fi barbat, si eu as gandi asa, insa sunt uimita sa constat ca multi dintre cei maturi, chiar daca sunt departe de a fi obsedati sexual, nu mai au rabdare cu o fata virgina, se plictisesc repede sa-i asculte si inteleaga temerile, s-o ...

Re: Re: Re: Re: Cat de bine ii cunoastem pe cei de

din 7 aug 2006 01:58 de ExoticDream

Este adevarat ca avem tendinta de a acorda incredere unora dintre oamenii din jurul nostru, care par sa o merite, insa de multe ori se dovedeste ca gresim, asta doare, ne invata sa fim mai atenti, cercul se restrange, dar, daca suntem in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa uiti pe cineva?

din 7 aug 2006 01:37 de ExoticDream

Pai cum sa ofere o solutie daca tocmai a spus ca nu se poate?!? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: dezvirginare fara prezervativ

din 7 aug 2006 01:32 de dazza

De ce nu poti face rost de test?Nu costa mai mult de 60 de mii.Eu zic sa il iei pt ca e nevoie. Din pacate..Da ...poti ramane insarcinata si daca nu a ejaculat inauntru :((...depinde f mult la cate zile dupa ciclu era.Iti mai aduci ...

Barbatii violenti

din 6 aug 2006 22:33 de Dysdera

nu vreau sa intru in subiectul asta prea mult..vreau doar sa imi spuneti ce parerea ati putea avea despre barbatii care dau in femei...):(eu am un frate care nu pot spune ca ma bate..dar dupa parerea lui singura modalitate de a-mi inghide gura e o ...

Re: Re: Re: Cum reactionati cand sunteti stresati?

din 6 aug 2006 19:43 de valentine

Tu te transformi,nu alta...:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa uiti pe cineva?

din 6 aug 2006 19:12 de SORIN28

Nu sunt pesimist dar prima femeie pe care o iubesti nu o uiti niciodata, va avea mereu un loc special in inima si nu-l va putea lua nimeni. Ca va trece peste(mai devreme sau mai tarziu) e alta problema dar de uitat....;)

Re: Re: Re: Re: Cum sa uiti pe cineva?

din 6 aug 2006 17:30 de DarkAngel

si daca tot esti asa pesimist... offera si tu o solutie...

Re: Re: Re: Re: Metode de crestere a sanilor?

din 6 aug 2006 15:38 de valentine

Si ma rog de ce trebuie sa radeti daca o persoana vrea sa afle o metoda de marire a sanilor... (?)

...

din 6 aug 2006 15:05 de andreyus

baiat,virgin,16 ani,zalau.....de o vreme incoace ma bate gandu sa o fac pt prima data cu o necunoscuta(din zalau evident...pentru a putea duce relatia mai departe ...daca...)....gandesc bine?gresit?ce ziceti ....ah ...si inca ceva ....daca sunt fete ...

Re: Re: Re: Metode de crestere a sanilor?

din 6 aug 2006 14:27 de mam

Cum sa-ti maresti volumul sanilor Spre a proba ca barbatii au o slabiciune aparte pentru formele trupesti pe care si le indeasa femeile in sutien nu trebuie elaborate studii pretentioase. Pe langa metoda inselatoare de tip sutien "push-up", mai ...

Re: Re: Cum reactionati cand sunteti stresati?

din 6 aug 2006 12:24 de dazza

Eu tippppppppp si fac urat de tot :unsure: Daca ma intreaba ceva in momentul ala...tip si la el :unsure: Ma lasa un pic un pace...pana ma descarc eu ...dau cu pumnii si picioarele...si injur :~* ..pe urma vine si ma ia in brate chiar daca opun ...

Re: Re: dezvirginare fara prezervativ

din 6 aug 2006 11:50 de dazza

Poti ramane insarcinata oricand.Chiar si prima oara.Acum depinde in ce perioada erai ..la cat timp dupa menstruatie... Pe viitor ar fi bine sa folositi un mijloc de protectie.:ok: Testul de sarcina nu il face prea repede.Un rezultat corect ...

Re: Ce trebuie facut in cazul parului din fund?

din 6 aug 2006 11:47 de Dysdera

recomand sa ti-l iei cu ceara intr-un cabinet de cosmetica..sa nu te apuci tu singur/a acasa sa te razi,arzi,sau sa incerci sa dai singura jos cu ceara...te poti rani

Re: Orgasmul si ejacularea la barbat

din 6 aug 2006 11:43 de dazza

Mda,cica se poate si orgasm fara ejaculare.Asta poate daca o faci de 20 de ori pe zi si nu mai ai ce sa ejaculezi.:D Eu n`am vazut orgasm decat cu ejaculare...:~* ..pana acum....:D

Re: Re: Pierderea virginitatii vs. parinti

din 6 aug 2006 03:10 de ExoticDream

Mi se pare normal ca ei sa stie ca ai un prieten, le spui tu cat consideri necesar despre el, daca se intampla sa va intersectati cu parintii tai, este o idee buna sa-l prezinti pe baiat, fara a face din acest moment un eveniment epocal. Daca ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2507 din 3732
«   1 ... 2504   2505   2506   2507   2508   2509   2510 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare