Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pierderea virginitatii vs. parinti din 6 aug 2006 03:02 de mya
tu esti persoana direct implicata in momentul respectiv, si in cele ce vor decurge de la cel principal. daca nu ai o relatzie "buna" cu ei (bazata pe incredere, comunicare ...) probabil nu vor vedea cu ochi buni fapta. dar este viata ta in fond, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare:D din 6 aug 2006 02:50 de ExoticDream
Ai o tendinta vadita spre hiperbolizare! Nu 3-4 ani sunt necesari pentru a iubi, insa 3-4 luni as zice ca reprezinta o perioada acceptabila, in care poti sa-ti cunosti cat de cat partenerul si sa iti dai seama daca te potrivesti cu el. In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare:D din 6 aug 2006 02:42 de imot_ieconul
Cu alte cuvinte:
Ca "SA IUBESTI" iti trebuie cam 3-4 ani, asa, ca doar in doua luni abia reusesti sai afli numele... si ca sa "te gandesti ceva mai mult", daca faci sau nu "sex", iti trebuie tot cam pe atat. In concluzie, pe la 24-26 de ani o ...
Re: Metode de crestere a sanilor? din 6 aug 2006 02:34 de ExoticDream
Aha, unora le plac maximum intre minimum si mediu, eu n-am inteles: tu esti fata sau baiat?
Daca fata e bine crescuta, pardon, plamadita corespunzator, iar finantele nu-i permit o siliconare a la Nicoleta Luciu, poate mai nimerita ar fi o ...
Re: dezvirginare fara prezervativ din 6 aug 2006 02:32 de mya
prezervativ pe viitor, orice-ar fii. mai bine n-o faci decat s-o faci fara. se pot transmite "faimoasele" BTS (asta in cazul in care nu iti cunosti foarte bine prietenul si nu ai incredere totala in el). ai luat pastila de a 2 a zi macar? kiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare:D din 6 aug 2006 02:25 de ExoticDream
Te contrazici un pic: se pare ca prietenul tau "de acum" nu este primul pe care l-ai avut si totusi te doare cand parintii spun ca este "primul care iti iese in cale", sa inteleg ca ei habar n-au ca tu ai mai avut si altii?
Inca ceva: ma ...
Re: Re: Cum sa uiti pe cineva? din 6 aug 2006 02:13 de ExoticDream
Ai dreptate, nu exista reguli care sa te invete ce sa faci, ci doar cateva care sa-ti arate ce sa NU faci (de exemplu, cautarea rapida a a unei noi relatii, alunecarea in alcool, sex, fumat excesiv, neglijarea scolii/serviciului/familiei, ...
Re: noi suntem din iasi din 6 aug 2006 01:57 de ExoticDream
Attention, s'il vous plait! Mariusica trantoras, vezi ca [b][i]de maine iti gasesti interesantul post la sectiunea "Altele"[/i][/b], se verifica faptul ca voi (tu si persoana ta, probabil) va aflati unde zici, ne bucuram pentru voi, dar...., daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: da sau nu? SFATURI!!! din 6 aug 2006 01:10 de mya
cunoscatorii stiu mai bine :ok::lol:
Re: Re: Re: Re: o intrebare:D din 6 aug 2006 01:07 de Kity
Parintii mei sunt in mare parte de acord cu `generatia tanara`.Problema e ca pana la 18 ani nu cred ca ma lasa sa fac(acum am 17 jumate).Si am un prieten(il cunosc si ei) de 2 luni, si pot sa spun ca este primul prieten al meu pe care l-am ...
Re: Re: Re: cum sa uiti pe cineva? din 6 aug 2006 00:57 de DarkAngel
Nasoale despartirile astea dar daca tu suti ca o iubesti asa de mult.... si crezi ca se mai poate sa te impaci cu acea persoana nu ezita (asta in cazul in care se mai poate repara ceva nu iti consuma energia aiurea ) Daca nu fa ce a zis si ...
Re: noi suntem din iasi din 6 aug 2006 00:54 de mya
si ce daca ? vezi k lauda de sine nu miroase-a bine
:lol::lol::lol::lol:
(tot n-am inteles: care e ideea mesajului=> socializare(?))
Re: Re: Re: Fumatul afecteaza performantele sexual din 6 aug 2006 00:22 de SORIN28
Macar mor fericit :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2006 00:12 de SORIN28
Pe naiba, ereu prefer sa fiu primul dar daca a avut mai mult de 3 inaintea mea s-a dus(pana in max 3 sa zicem ca este acceptabil desi ma roade), cu mine nu iese nicaieri:ok:
Re: Re: Re: ce trebuie facut in cazul hair-ului di din 5 aug 2006 21:51 de valentine
pai daca e prea mare...grosul se ia cu forfecuta...dupa aia cu..........bicul?:unsure:
Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 5 aug 2006 21:14 de dark_angel87
stiu ca e cool sa faci si sa ti se fak sex oral..faza e ca nu vreau...ca data viitoare sa vomit cumva pe el...daca imi vine sa inghit intamplator....sau din cauza situatiei...ce ar trebui sa fac pt inceput?azi i-am intins sperma pe el...pt ca era ...
Re: Re: Fumatul afecteaza performantele sexuale? din 5 aug 2006 21:13 de Pasaroi_Cuminte
fumatul poate favoriza/favorizeaza aparitia unor mici infarcturi care slabesc rezistenta inimii si a organismului in timp , iar efectele de oboseala se fac simtite in timp obosind scade randamentul iar omul pune vina pe stres .
Aceste mici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 aug 2006 21:09 de Dysdera
cata dreptate poti avea aici necunoscuta..adevarul e ca voi aveti un tupeu incredibil sa insultati toate fetele ,femeile de pe forumul asta facand generalizari penibile si lipsite de sens..daca voi ati dat-o in bara cu o fata sau daca ati avut ...
Re: Re: Re: Re: da sau nu? SFATURI!!! din 5 aug 2006 21:04 de Pasaroi_Cuminte
asta numai daca joaca de_orgasm.bsp sau de_orgy cu awp-ul ( I love this weapon ) =))
500 DMG
Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena prie din 5 aug 2006 21:02 de dazza
tomcat,tu esti unul dintre exemplarii care strica specia masculina.
Cum naiba iti trece prin cap sa i`o pui prietenei ei cele mai bune.
Daca ai chef de harjoneala cu aia,du`te in puii mei la ea,dar nu`ti mai minti prietena si nu o mai fa pe bunul ...
Pagina 2508 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||