Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare el nu m

din 7 aug 2006 18:28 de Bozgoru

e totul prea simplu aici.. nu te mai increde in femei... orice spun ele in legatura cu sentmente mint.. iar daca nu mint.. o sa-si schimbe sentimentele la un moment dat pt ca asa e tipul lor de animal.. n-ai ce face.... apoi incep cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa

din 7 aug 2006 17:16 de ExoticDream

Are dreptate, imediat dupa o despartire esti extrem de vulnerabil, durerea iti intuneca ratiunea si risti sa iti plangi suferinta pe umarul unei persoane nepotrivite, care iti poate pacali increderea (adormita de atata durere), risti sa te ...

Re: anticonceptionale

din 7 aug 2006 16:09 de mya

cel mai bine ar fii sa consultzi un medic ginecolog, sa-ti zica si ce anticonceptionale :ok:

Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare el nu m-a i

din 7 aug 2006 15:55 de ExoticDream

Inteleg perfect ceea ce ai simtit si simti... este aproape imposibil sa te rupi de cineva dupa atata amar de vreme in care i-ai fost si ti-a fost alaturi, orice s-ar spune, sentimentele adevarate, profunde, nu mor cu viteza cu care ne-am dori, ...

Cand sa incep sa iau anticonceptionale?

din 7 aug 2006 15:17 de alexyssss

am si eu o intrebare....pot sa incep sa iau anticonceptionale...chiar daca nu sunt in perioada menstruatiei? adik au trecut 2 zile de cand am avut ultima mestruatie...si ma gandeam sa incep acum sa iau contraceptive...stiu ca daca le iau acum data in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 7 aug 2006 15:12 de mya

the same question :D

Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet

din 7 aug 2006 14:09 de ExoticDream

Ba a raspuns si un baiat la postul tau, insa, din pacate, in acelasi ton cu fetele! Sigur ca noi, fetele, suntem extrem de interesate de sinapsele voastre, ale baietilor, de-asta si bantuim pe aici, ceea ce nu intelegi tu este ca nu toata lumea ...

Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu prietena

din 7 aug 2006 12:43 de tomcat

mda...m-am lamurit.... Se vede ca nu a raspuns nici un baiat la postul meu....din partea fetelor nu ma asteptam la alt raspuns....insa va spun io ca intr-o mare...foarte mare proportie....si prietenii vostrii gandesc la fel....ma rog....cei care au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de bine ii cunoastem pe ce

din 7 aug 2006 11:48 de webstar

Nu poti avea 100% incredere..dar poti avea 99% ...poti sati iubesti partenerul din tot sufletul si sai acorzi toata increderea ta...dar undeva in adancul tau pastreaza makr 0,000001% urma de indoiala. Pastreaza acea farama de indoiala gandita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa

din 7 aug 2006 11:36 de webstar

Depinde foarte mult de persoana. Imi cer scuze, nu mam exprimat prea corect inainte. Dak te consolezi intro noua rel , da, mai tarziu o sa te simti mai rau decat inainte. Sa zicem trec 3 zile de la despartire, gasesti pe altcineva, peste alte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa uit

din 7 aug 2006 11:27 de mya

atunci cand iubesti, te pierzi in adancul sentimentelor si al inimii, nu mai troneaza ratiunea (mai mult sau mai putin). ce spui tu acolo sunt vorbe, in realitate stim toti ca lucrurile nu prea stau asa (mai mult sau mai putin).de ce sustzii ca ...

Re: Spunetimi si mie cum sa gasesti o prietena

din 7 aug 2006 11:23 de mya

nu exista o "retzeta" pt asa ceva. cu cat "cautzi" mai mult cu atat nu vei gasi nimic pe placul tau, si te vei trezi cu dezamagiri in final. o sa apara la momentul potrivit, cand te astepti mai putin. nu trebuie s-o cautzi, ea va stii sa fie ...

Re: Infatisarea femeii !

din 7 aug 2006 11:16 de mya

sunt cele mai bine dotate, si km atat femeile cu sani si fund mare. dar daca arata bine doar aici, si la fatza nimic deosebit/acceptabil, este egala cu 0 toata frumusetzea corporala. trebuie sa fie un egilibru intre corp si fizic, pt k nu doar ...

Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat

din 7 aug 2006 09:45 de Bozgoru

dazza raspuns cel mai clar.. ( daca o faci de prea multe ori..nu mai ai ce sa ejaculezi).. dar ,, sentimentul,, de..orgasm il ai

Infatisarea femeii!

din 7 aug 2006 09:44 de Bozgoru

Din cele mai vechi timpuri se spune despre femeile cu tatze mari si fund bombat si apetisant ca sunt cele mai bune..etc... dar ce este o femeie cu tatze mari..si cu un fund bombat cu o fatza de tot cacatu? Stiu ca multi o sa spuneti ca nu conteaza ...

Re: ...

din 7 aug 2006 04:05 de DarkAngel

SI dupa sondajul care l-ai facut vad ca ai niste principii "foarte bune" eu te sfatuiesc sa-ti mai bagi un pic mintile in cap si sa te mai gandesti un pic inainte de a face ceva.... dar dupa cum banui ca esti tu cred ca as avea prea multe sa-ti ...

Re: ...

din 7 aug 2006 04:01 de DarkAngel

Acesta nu este un site de matrimoniale sau care sa iti faca lipeala cu cineva... daca cauti asa ceva ai gresit locu... uite o sugestie.... www.singur.ro

Re: Barbatii violenti

din 7 aug 2006 03:58 de DarkAngel

Din cate imi amintesac eu s-a mai discutat p tema asta....dar ideea e ca acele persoane (nush daca merita sa fie numite persoane) care procedeaza asa is niste gunoaie si is si prosti pt ca nu is capabili sa se exprime prin niste amarate din cuvinte ...

Re: Viteza de uitare a unei iubiri

din 7 aug 2006 03:31 de DarkAngel

Sincer... niciodata... pot sa uit ... sau sa ingrop atat de adanc incat sa nu mai ma afecteze dar mai is momente cand iasa la suprafata adevaru (aici zic in cazul unei iubiri in adevaratul sens al cuvantului... si aia nu crd ca o intalnesti de 2 ori) ...

Re: Barbatii violenti

din 7 aug 2006 02:57 de mya

si mie mi se mai intampla cu frate-miu (care e mai mic decat mine, asta knd era si el mai micutz si prostutz). daca ar fii sa luam dupa masa musculara, un barbat e peste o femeie la fortza (cu exceptiile de rigoare). vor sa-si etaleze oamenii ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2506 din 3732
«   1 ... 2503   2504   2505   2506   2507   2508   2509 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare