Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: este buna sperma de inghitzit? din 3 aug 2006 18:38 de STR8
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Exercitii fizice din 3 aug 2006 17:55 de Un timisorea
Fiecare din cei care merg la sala se plang de aceeasi chestie. Aici se greseste. Daca mergi la sala nu inseamna automat ca devi si mai "facut". In primul rand trebuie sa ai grija si la alimentatie. Degeaba fumezi si bei bere, mergi la sala si ...
Re: Re: Re: Re: Re: gol de aer din'pasarica' din 3 aug 2006 13:19 de mya
check yourself si vezi daca nu cumva iti lipsesc ceva neuroni :ok: u ai fost mai penibil decat orice femeie in momentul in care ai gandit ce ai scris :ok: cu parere de rau, ma obligi sa-ti zic: SHOOT YOURSELF (!)(!)
Re: TIMIDITATEA din 3 aug 2006 13:10 de mya
gandeste-te, atunci cand trebuie sa faci ceva (orice), k esti capabil si k tu intr-adevar poti face asta. nu te mai subaprecia. atunci, automat te descurajezi. daca nu ai u in 1 rand incredere in fortzele tale atunci cine vrei sa aibe? incearca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 aug 2006 13:02 de mya
insa majoritatea cand o femeie "buna" cum ar cataloga-o ei, primul lucru la care se gandesc ei este "ce-as f****o". chit ca femeia este imbracata decent, cu eleganta. dar este vorba despre instinctul "animalic" al batbatilor aici.
si ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgina (22), vre din 3 aug 2006 11:30 de dazza
robert,imi pare rau ca te dezamagesc !! Eu am un barbat fff viril :~*
Re: TIMIDITATEA din 3 aug 2006 10:04 de valentine
Infruntati timiditatea;)
Daca e vorba doar de femei...exerseaza pe femei de care nu esti atras...si urca treptat,treptat in "scara valorica":)
Re: Pentru Nemesis sau ExoticDream din 3 aug 2006 07:12 de Pasaroi_Cuminte
du-te la pe Google si da-i acest text sa-l caute: squirt woman
O sa gaseseti tot ce iti trebuie. Sunt zeci de site-uri dedicate acestui subiect si bine documentate multimedia din toate punctele de vedere :D
Re: Re: Re: Re: Re: Prea multe certuri... din 3 aug 2006 02:23 de robert
incearca sa gasesti alt baiat pentru ca vezi ca el:pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgina (22), vreau s din 3 aug 2006 02:06 de robert
dar voi chiar duceti lipsa de barbati virili cred ca degeaba traiti daca sunteti asa de nefericite din punct de vedere sexual
Re: Re: da sau nu? SFATURI!!! din 3 aug 2006 01:08 de mya
depinde de cum e fiecare persoana. daca simtzi k nu ai nevoie de nici un sfat, o opinie si te potzi descurca singur go ahead. dar vezi sa nu dai prea tare cu capu' de tocu' usii.si daca tu zici ca nu ai nevoie de sfaturi si ca totul depinde de o ...
Re: Re: Re: Re: Prea multe certuri... din 3 aug 2006 00:00 de BeyondGirl
mi se pare prea cunoscuta povestea asta .... o traiesc si eu.
vorbim pe moment, fiecare pare sa-l inteleaga pe celalalt si dintr-un moment in altul facem ceva ce-l deranjeaza pe celalalt..eu suparacioasa, el incapatanat pana la Dumnezeu...
Oare ...
Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se trece pe past din 2 aug 2006 23:28 de dazza
):():():( Da,ma supar !!
Nu sunt cum spui tu...si chiar te rog sa`ti masori cuvinte,ca altfel ne suparam.
Eu cu fostul am ramas amici si pozele mi le`a cerut chiar el.
Daca nu mai suntem impreuna nu inseamna ca ne uram.Nu ne purtam ca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 aug 2006 23:24 de dazza
carrie,ai dreptate.Nici eu nu ajungeam la ginecolog daca nu`mi incepeam viata sexuala.
Asa...luni i`am facut o vizita medicului din proprie initiativa,sa vad daca totul este in regula.Am avut eu dorinta sa ma duc si am vb cu el si despre ...
Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se trece pe pastile? din 2 aug 2006 22:33 de SORIN28
Te superi mult daca te fac o curva ordinara?! Cum poti sa-i trimiti fostului iubit poze cu tine si cu "noul" iubit?! Inca o data imi confirmi teoria ca femeia nu este decat o curva ordinara care trebuie f***** si batuta pana la epuizare:ok:):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire.. din 2 aug 2006 22:20 de SORIN28
Tu esti mai analfabet ca mine. lasa-neeeee
Re: Re: Cand este momentul de a scapa de virginita din 2 aug 2006 22:15 de SORIN28
offf mai "laura" daca nu ma usturau atat ochii de la scrisul tau de mirk poate iesea un raspuns acceptabil:ok:
Re: dupa cat timp se trece pe pastile? din 2 aug 2006 17:40 de carrie
poti sa iei anticonceptionale si fara sa ai contact sexual, pentru alte probleme. nu mai folosesti prezervativul cand ai incredere in partener, poti sa nu il folosesti deloc daca il cunosti de mai multa vreme. sau poti sa il folosesti mereu. eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: gol de aer din'pasarica' din 2 aug 2006 16:55 de me_debat3
PERFERCT DE ACORD!Ei vor sex si tot noi cadem "penibile".MISOGINI!Habar nu au de fiziologia aparatului genital feminin.Eu stiu,poate daca ar umple tot "golul"cu p***a nu s-ar mai auzi nimic,nu?:devil:Sunt cam rautacioasa,dar...nu deranjez pe ...
Re: Re: Re: o intrebare:D din 2 aug 2006 16:28 de carrie
fals! depinde de parinti. daca sunt niste parinti care au mai mult decat paie in cap, ar trebui sa stie, mai ales ca ei te pot sfatui daca apar nelamuriri sau prrobleme. daca sunt insa niste incuiati, nu trebuie sa stie.
Pagina 2511 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||