Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ajuta-ma!

din 2 aug 2006 15:52 de Nekunoskuta

Eu pun pariu ca nu intalneste astfel de abordari care sa fie 100% sincere. Iar o femeie recunoaste cand e abordata cu sinceritate sau cand respectivul doar vrea sa i-o traga ;) Aici intervine alegerea ei, care din cele doua stiluri ale aceeasi ...

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 2 aug 2006 15:04 de Moldova

1)Salut ,Vrei,ea ce ,tu sa te fut.2)Salut frumoaso ea,se ride tu eu am glumit.3)Oauu ce ti... ce cu... ce mini paroase.4)Fa te futu ea nu boule
Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate?

din 2 aug 2006 15:00 de Laura

Momentul este atunci cand tu crezi k e bine ,knd iubesti nu sa te arunci asa din prima zi spui "gata il iubesc si vreau sa fiu a lui"trebuie mai intai sa va cunoasreti sa vezi c ii poate kpu si urma...vedeti voi.SUCCES kiar dak si eu mai sun ...

Re: Re: Re: Ajuta-ma!

din 2 aug 2006 14:50 de dai la buci

Mai pe scurt tu, intro seara o inviti la o plimbare. Sa va plimbati pe linga un lac,riu,iaz,etc. Si sa i spui uitete la steaua ceea asta sint eu ,iar tu aceea de alaturi,mai uite inca o stea intre noi, ce inseamna oare,Iii dai timp sa se gindeaska ...

Re: Sarutul cu limba

din 2 aug 2006 14:33 de Vandame

Incearka in fata oglinzii poate ti se va primi, da da ca nu viuna la mineB)

Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate?

din 2 aug 2006 12:31 de RoB3rTo

cand simti

Pentru Nemesis sau ExoticDream

din 2 aug 2006 11:23 de smihai132

Buna ziua, Probabil acest mesaj nu ar trebui sa il pun pe forum dar mesageria personala nu merge. O rugaminte. Am vazut ca sunteti moderatori pe acest forum. Am cautat si eu despre ejacularea feminina pe forum si nu am gasit mare lucru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 2 aug 2006 11:17 de carrie

in sfarsit am un caz concret pe care pot sa il expun, in care pierderea virginitatii are efecte extrem de benefice pentru sanatate. si nu este o inventie. o prietena de-a mea a avut mai mereu probleme cu anumite scurgeri, virgina fiind. nu prea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 aug 2006 10:54 de carrie

personal nu agreez acest stil vestimentar, prefer imbracaminte cu stil, usor sexi, dar decent. nu ma simt bine sa arat exagerat de multa "piele" si sa simt ochii tuturor oamenilor de pe strada pe mine. dar faptul ca ma imbrac decent (insa ingrijit si ...

Re: Ajuta-ma!

din 2 aug 2006 09:05 de valentine

Cu astfel de abordari: se intalneste foarte des,daca portretul prezentat de baiat este adevarat...deci din start se exclude ;)

Re: Re: Fetelor, cum va place sa fiti abordate?.

din 2 aug 2006 09:03 de valentine

De precizat ca "tehnica" asta tine doar la persoana care a scris-o...:rolleyes:

Re: Sarutul cu limba

din 2 aug 2006 01:13 de KyCround

Deci. Despre sarutul cu limba. Am intrat si pe alte foumuri si se discuta despre sarutul cu limba "in-out" adica .... intelegeti voi Ce parere aveti. Altii au zic ba ca le placea, ba ca e naspa... Voi ce ziceti ? PS: Tare forumul, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se rup p

din 1 aug 2006 22:25 de SORIN28

Orice prezervativ poate fi mai "prost", chiar daca este love+ sau durex. Pe mine ma intereseaza altceva: Cum naiba sa rupi 5 prezervative?!:blink:

Re: Fetelor, ce parere aveti despre baietii artist

din 1 aug 2006 18:55 de elena2200

depinde daca e artist sau nu de e artiste talent un fel de arta numai cei ca el il pot intelege petruca viata de artist e diferita fata de a noastra cea de zi cu zi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 aug 2006 18:46 de elena2200

asta nu inseamna a pierde .si daca persoana cu care te casatoresti peste cativa ani se schimba simti ca nu mai e ca la inceput ceva nu e in regula pierzi ceva? nu cauti o dragoste in alta parte?

Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 aug 2006 18:40 de elena2200

dar daca tot o suna de ce nu s-ar duce si ea la altul?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 aug 2006 18:39 de elena2200

nu ai intalnit persoane care imparte dragostea la 2 amanta si sotie?si pe amindoua le iubeste la fel?

Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 aug 2006 18:37 de elena2200

gygolo asta da meserie am auzit ca e banoasa tare dar intreb si eu asa carei femei iar face placere sa vada un barbat dansand langa o bara?pe mine sincer nu ca ma amuza dar cred ca as pune si cateva kg in plus de atata ras.nu mii pot imagina altfel ...

Re: numai pt. fete

din 1 aug 2006 17:19 de dazza

alina,eu chiar ieri am fost la ginecolog.Era barbat ! Si chiar nu am avut nici o jena.Mie mi se pare mai urat sa ma consulte o femeie si sa`ti bage degetele...m`as simti ciudat. Medicul avea la 40 de ani,un om super de treaba,am discutat ...

Re: numai pt. fete

din 1 aug 2006 16:36 de carrie

este indiferent daca este barbat sau femeie, este medic si punct. personal mi se pare ca barbatii sunt, in principiu, ceva mai grijulii. daca esti virgina, nu stiu exact cum decurge controlul, cred ca in acest caz iti introduce degetul in anus ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2512 din 3732
«   1 ... 2509   2510   2511   2512   2513   2514   2515 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare