Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: numai pt. fete

din 1 aug 2006 15:44 de mya

daca te duci la un ginecolog barbat el nu o sa fie interesat decat sa-si faca meseria, si te duci pt ca vrei sa te tratezi. el a vazut multe la viata lui asa k ... nu ai de ce sa fii retzinuta. daca kiar nu vrei sa fie barbat, gaseste un ...

Cum decurge controlul ginecologic?

din 1 aug 2006 13:20 de alina

Fetelor imi este tare rusine sa ma duc la un control la ginecolog! Daca este barbat mor de rusine. Trebuie sa ma dezbrac complet? Daca imi face si tuseu rectal? Se face asa ceva?voua va bagat degetul in fund? Ce sa fac?

Re: dai click si afli :P

din 1 aug 2006 07:30 de SORIN28

N-are nici o treaba pielea cu cresterea penisului:ok:

Re: Ce femei le plac barbatilor?

din 1 aug 2006 07:04 de RoB3rTo

femeile care ne atrag ;) la mine nu conteaza ce culoare are parul, daca sprancenele sunt alba, daca unghia e taiata intrun model, daca are cercel in dinte, sau nush ce, conteaza sa`l atragi cu modul tau de a vorbi, de a te misca, de a arata, de a ...

Probleme cu...penisul

din 1 aug 2006 06:59 de RoB3rTo

asha... shi yo am penisu curbat da nu ma intereseaza vam zis asa ca sa stiti.. problema e alta, domnu` penis cand e in erectie mai ramane piele pana la capul penisului, adica am putina mai multa decat trebuie, nu multa,adica cum sa spun.. hmm... cand ...

Re: Re: Re: intrebare

din 1 aug 2006 06:54 de RoB3rTo

iar am revenit am absente dastea de cate 1 an sau cateva luni si cand nam ce face mai intru asa, de ex am mai scris intr-un post adineaori k nam chef sa ma culc si tre sa ma duc sami fac pasaportu` oricum d dim, si nu era vorba de o fata mai mare, ...

Re: Tehnici de agatzat

din 1 aug 2006 06:46 de RoB3rTo

fi atent, inventeaza ceva pe loc, cea mai buna regula de agatat, daca te duci la ea cu reguli de pe net gen mie sete si corpu tau e facut 90% din apa si nuj ce rade de tine si pa :D sau poate ai noroc sa dai de o fata care nu foloseste calculatoru ...

Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 1 aug 2006 06:40 de RoB3rTo

pai fi atent, uitate la filmu heart brakers, si e o faza mai pe la sfarsitu filmului, adica cand mai are cam 1 sfert sau mai putin nu ma istiu sigur, filmu e despre o mana si o fiica care "fraieresc barbatii" sa se insoare cu ele si dupaia ...

Re: Ajuta-ma!

din 1 aug 2006 06:28 de RoB3rTo

ia`ti inima in dinti k dak iti place de ea asta tre sa faci si zii sa iesiti undeva sau dak nu vrei zii pur si simplu sa fie cu tine, yo am iesit chestii da cand a fost sa fie cu mine am zis si parca mi se oprise inima cand vorbisem, ramasese vro 5 ...

Re: da sau nu? SFATURI!!!

din 1 aug 2006 06:22 de RoB3rTo

am o intrebare pt toti care o sa citeasca asta chiar daca postu e cam vechi in fine... inainte am pus si yo nijste posturi pt sfaturi, adica ce sa fac nu daca sa fac sau nu, cum sa intrebi daca poti so faci cu nush cine, conteaza parerea noastra? a ...

Re: Sunt prea rusinos!!!!!!!!!!!!!

din 1 aug 2006 06:13 de RoB3rTo

dak mai intri pe site uite sfatu meu ;) daca iti e rusine sa te combini cu cineva iti zic yo de ce, e pt ca iti place de fata aceea, si mie cand mia placut de cineva de fiecaredata cand era in camera cu mine sau pe langa mine incercam sau atrag ...

Re: Prima data curge sange neaparat?

din 1 aug 2006 06:10 de RoB3rTo

depinde cat de elastic e vaginul, am prietene care nu au sangerat nici pana la al 4-lea si al 5-lea contact

Re: Re: Sunt virgina (22), vreau sa incerc cu o fa

din 31 iul 2006 21:47 de ary2005f

pai ...cam ce ai vrea in primul rand sa o faci cu o fata sau sa nu mai fi virgina...mai gandeste-te.daca sunt totusi ambele variante, recomand sa o incepi cu un barbat si sa continui cu o fata:lol::D:D:D[/quo dar cu o fata c are?

Re: Re: Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 21:30 de dazza

Stiu bancu :ok:

Re: test de sarcina

din 31 iul 2006 20:38 de Nekunoskuta

Da, este dar avand menstruatie neregulata normal ca nu stii cand trebuie sa-ti vina deci te poti impacienta gresit din cauza intarzierii.

Re: o intrebare:D

din 31 iul 2006 20:23 de Just a guest

. Trebuie sa le spuna daca si numai daca parintii persoanei respective sunt pregatiti sa auda asa ceva si sa accepte asa ceva. Trebuie sa le spuna daca parintii respectivi sunt genul de parinti care inteleg ca un astfel de moment trebuia sa vina ...

Re: Re: Re: Re: Unele fete nu suporta?

din 31 iul 2006 20:03 de valentine

Fiecare are motivul ei pentru care nu vrea...desi daca e fata desteapta si se relaxeaza...dupa o serie de penetrari incepe sa ii placa si prima data :)

Re: Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 17:36 de SORIN28

Ai ceva impotriva "prostiilor" mele?! Daca o aveam de 2m faceam si normal si oral in acelasi timp Am impresia ca tu nu prea stii sa faci deosebire intre o gluma si o vorba serioasa. apropo: stii bancul cu bula si strul care jucau poker in ...

Re: o intrebare:D

din 31 iul 2006 16:27 de dazza

Kity,eu i`am spsus mamei mele dupa ce am facut`o...si a aflat si tata.:D Reactia lor a fost normala...pur si simplu s`au bucurat ca l`am ales pe el(si ei il plac) si nu au fost probleme de nici un fel. Depinde si de varsta ta !! Daca esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 13:55 de mya

u ai vazut :unsure: (?) zi-ne si noua cum e daca da :~*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2513 din 3732
«   1 ... 2510   2511   2512   2513   2514   2515   2516 ... 3732   »

loading...