Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 12:48 de Nossy

si eu l-am vazut.. e f interesant..(neavand ce vedea la tv) ... interesant.. la 22 de zile are deza nima fatul:)

Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in rep

din 31 iul 2006 12:15 de Nossy

asta e cazul meu :ok: cred ca e Ok... 17 cm pt 14 sau 25 de ani.. cred ca e destul de bn..( daca nu ma insel e intrecuta media)

Re: Re: Re: Re: Re: femeia gravida vs. sexul

din 31 iul 2006 11:00 de dazza

Live,te referi daca am asistat?? La Tv am vazut nasterea,si am vazut chiar un documentar pe Discovery f interesant..incepand de la embrion pana la nastere.

Test de sarcina

din 31 iul 2006 08:45 de Alina

este la fel de concludent rezultatul unui test de sarcina daca ai menstruatie neregulata?(?)

Re: Re: Re: Re: Re: De ce se rup prezervativele?!!

din 31 iul 2006 02:42 de dazza

Cu un lubrifiant,sau cu un alt partener care o excita mai tare.:D Dar unele femei cica nu se uda,chiar daca sunt ff excitate.Naiba mai stie.:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 iul 2006 01:49 de Dysdera

am onoarea de a ma lauda cu un prieten sincer..din toate punctele de vedere...el nu minte..am avut ragaz un an si aproape 4 luni ca sa ma conving de asta

Re: CUM DRAQ SA SARUTI?

din 31 iul 2006 00:21 de Papycito

daca o sa incerci sa saruti dupa cum zice cineva sigur nu o sa iasa nimic...asa mai bine fa cum crezi tu si usor usor iti intra in cap ideea :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2006 22:42 de ExoticDream

Tentatia de a cunoaste persoane noi va exista mereu...., daca ea se va transforma in atractie, fascinatie, dorinta de a explora in profunzime, atunci cel mai putin dureros lucru este ca sa stii.... In clipa in care el va simti ca persoana noua il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii

din 30 iul 2006 22:42 de dazza

Nu are tupeu stie cat is de a dracu :devil: Si nu prea il incanta ideea sa ma piarda.:devil: Nu il tin legat de mine,el se leaga de mine.Sunt inger si :devil: in acelasi timp...pot fi fff rea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii

din 30 iul 2006 22:35 de Dysdera

exact asta am incercat sa evit..sa se simta intr-o cusca sau sa se simta constrans intr-o relatie...ma iubeste ft mult si cand am mai vorbit despre subiectul asta mi-a zis..."nu simt nevoia si nu ma intereseaza sa fiu cu altele..dar ma simt bine sa ...

Re: Re: Re: Re: De ce se rup prezervativele?!!

din 30 iul 2006 22:15 de SORIN28

Daca nu stie sa "ude" o femeie nu mai este problema mea. Poate sa rezolve cu o galeata cu apa sau cu un preludiu:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai

din 30 iul 2006 21:51 de ExoticDream

Intalnirea partenerului "cu altele" este destul de periculoasa, insa a-l opri sa faca asta nu este o solutie, risti sa-l determini sa se simta intr-o cusca, din care va evada cand te astepti mai putin. Cazul fericit este acela in care el este un ...

Re: Re: Efemeritatea iubirii (carpe diem vs indoie

din 30 iul 2006 21:37 de ExoticDream

In "lumina" relativ trista a trecutului, eu nu mai am curajul sa risc orice si oricum, prefer sa deschid ochii laaaaaaaaaaaaaaaarg de tot si, daca imi place ceea ce vad, discutam....., daca nu, mai astept sau... renunt. Suferinta din dragoste ...

Re: Re: Re: Ajuta-ma!

din 30 iul 2006 17:56 de valentine

Ar mai trebuii niste detalii... De unde o cunosti? Ce relatie aveti in momentul de fata? (prietenie,cunostiinte etc) Ce fel de contacte aveti?Aveti prieteni comuni?(de preferat de sex feminim) s.a.m.d. Daca nu explici pe larg nu prea are cine sa ...

Re: Ajuta-ma!

din 30 iul 2006 17:32 de SORIN28

Valiiii, e domeniul tau :ok: P.S. - Oare e chiar asa grea o abordare directa si sa-i explici fetei ce simti pentru ea?! :ok:

Re: metode de epilare

din 30 iul 2006 16:10 de DarkAngel

Subiectul tau nu are ce cauta aici nu te astepta sa primesti raspunsuri.... poate sa faca cineva misto de tine mai degraba :P:P:P:cat:

Re: Re: Re: Re: cu lama, nu cu cutterul

din 30 iul 2006 15:55 de Necunoscut

:)) ( Data viitoare incearca sa scrii ceva afara de un "zambilici":ok: (ca sa nu-ti sterg mesajul) )

Ajutati-ma sa seduc o fata!

din 30 iul 2006 14:14 de Dragut

Cunosc o tipa de mai multa vreme. Nu as vrea sa intru in amanunte asa ca voi terce direct la subiect. Nu stiu sa o seduc, ce sa-i zic, nu ca sunt timid poate putin, dar nu stiu cu ce sa incep. Este ffff frumoasa bruneata creata, cantareata. Nici eu ...

Re: Re: Re: cu lama, nu cu cutterul

din 30 iul 2006 07:41 de SORIN28

Iti dai seama ca asta i-ar pune in incurcatura?! "Daca tata are ata inseamna ca este virgin, deci cine e tatal meu?! Hmmm, cu vecinul de la doi parca seman putin, cu ala de la 3 parca aduc asa din profil si ala de peste drum parca am ochii ...

Re: Re: Sex la menstruatie

din 29 iul 2006 22:38 de Dysdera

am pus topicul ca sa fiu lamurita in legatura cu chestia asta..am fost sceptica cand mi-a zis ce a auzit si el la fel cand i s-a spus...dar am vrut sa stiu fiindca sa fii prost informat in zilele noastre poate echivala cu ignoranta

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2514 din 3732
«   1 ... 2511   2512   2513   2514   2515   2516   2517 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare