Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Are sens institutia casatoriei?

din 8 sep 2006 13:22 de mya

totul depinde de membrii casniciei, de principiile lor, de cat de asezatzi "cerebral" sunt. pe vremurile de mult apuse, nu erau atat de multe tentatzii ca astazi de a insela (vezi cluburile, iesirile nocturne). atunci era mai multa moralitate, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile fr

din 8 sep 2006 12:29 de ExoticDream

Iar esti suparat rau de tot! Realisti fiind, trebuie sa admitem ca exista totusi (grosso modo) doua situatii: fata e frumoasa si c****, fata e frumoasa si cuminte. Cine-i de vina daca ti-ai ales una din prima categorie??? In cazul asta, este ...

Re: Re: Are sens institutia casatoriei?

din 8 sep 2006 12:17 de ExoticDream

Prin ce difera fidelitatea in casnicie de astazi fata de cea din alte vremuri? Orice persoana care ajunge la ofiterul starii civile este a priori condamnata sa fie inselata sau/si sa isi insele partenerul dupa un anumit timp? Daca da, care este ...

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 8 sep 2006 11:46 de Roberta

eu nu tias recomanda sa te dezvirginezi de la varsta asta esti prea mica si nu esti pregatita psihic mai bine astepti momentul potrivit care va veni cu siguranta in locul potrivit si cu persoana potrivita sunt multe fete ca tine care au vrut sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea

din 8 sep 2006 11:41 de Roberta

Desi ati ramas cu chiloteii pe voi eu zic ca sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata ;sansele sunt mici dar sunt. Mai bine sa faca un control ginecologic pana nu e prea tarziu !(!)(!)(!)

Re: Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

din 8 sep 2006 11:39 de mya

nush daca disperat este cuvantul potrivit , mai degraba as sugera "dornic" :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoa

din 8 sep 2006 10:55 de Bozgoru

cacat....!! s afim realisti in rahat ca m-am enervat!! nu se simte nimeni in inferioritate cand ai o fata frumoasa langa tine... pur si simplu stii ca e curva si mai e si frumoasa pe deasupra... si stii imediat poate sa sara in pat la altu chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2006 07:08 de levi82

N-am dormit toata noaptea. Bineinteles ca n-am renuntat. Nu voi renunta asa usor de data asta. Once a coward always a coward? Nu vreau si a 2-a oara. Sunt pregatit sa lupt de data asta, rabdarea va fi scutul meu, iubirea imi va fi arma! Nu pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 sep 2006 06:17 de Pasaroi_Cuminte

Cred ca si notiunea de neologism e greu de digerat pt mintea lor :D

Re: Re: Re: Re: A doua zi dupa sex

din 8 sep 2006 03:54 de Pasaroi_Cuminte

si in plus activitatea cardio ( alergarea) oxigeneaza sangele, intareste sistemul imunitar.Sangele oxigenat hraneste creirul mai bine => randament sporit in orice domeniu. Asadar miscarea=viata.Cand alergi practic iei cel mai bun medicament care ...

din 8 sep 2006 02:10 de Necunoscut

Am 90 kg.... mai vrei sa mai slabesc?:D S-au dus vremurile cand aveam 68 de kg:) (acum ... 10 luni)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2006 01:47 de ExoticDream

Nu dezarma atat de usor. Tu ai idee ce s-a mai intamplat in viata ei de cand v-ati despartit? A mai existat cineva intre timp? Mai are oare sentimente de dragoste fata de tine? Mi se pare un pic ciudata diferenta dintre comportamentul ei foarte ...

Re: Sex pe webcam...

din 8 sep 2006 01:16 de DarkAngel

THAT IS NOT SEX!!! :ok:

Re: Are sens institutia casatoriei?

din 7 sep 2006 21:19 de Dysdera

eu cosider ca institutia casatoriei exista in primul rand pentru copii, apoi pentru cei doi care se "iubesc". fiindca la urma urmei iubirea poate muri in monotonie..in frustrari si certuri..si la sfarsit cei doi ajung legati unul de celalalt de ...

din 7 sep 2006 21:12 de mya

Omarion - Growing pains Omarion - O (Let me hear u say) Omarion - Slow dancin' Jaheim - Put that women first Vanessa Mae => canta dragutz :heart: Hil St Soul => albumul "Soulidified" merita ascultat Sade => nota 10 :heart::heart: Aha ...

Re: Are sens institutia casatoriei?

din 7 sep 2006 20:55 de dazza

Casatoria este un pas important in viata,o alta etapa... necesara. Exista si in zilele noastre cupluri fericite,care chiar au o relatie solida,care nu se detrama la orice suflare de vant. Vine o perioada cand iti doresti f tare sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 7 sep 2006 20:52 de dazza

Multi barbati se simt in inferioritate dau au o femeie frumoasa. Prietenul meu e un specimen tare interesant :lol: E mandru ca e cu mine,se mandreste la toti prietenii cu mine,se simte bine (se umfla in pene cum s`ar zice) cand iese cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam...

din 7 sep 2006 20:42 de mya

nu cred c-ai prins mesajul meu ... n-am zis ca le dau cu parul in cap celor care sunt practicantzi, treaba lor, nici ii desconsider, sau ii premiez. numai k nu am facut si nici nu cred c-as face :D ai grija cu udatul ... web-ului :lol::lol::lol: ...

Re: Re: Re: Misogin, granita dintre misogin si bun

din 7 sep 2006 20:36 de mya

nici nu am incercat sa descriu barbatul perfect, pt k nu asta era tema ... se discuta despre deosebiri intre misogn si barbat cu bune maniere :ok: din punctul tau de vedere nu sunt maniere, nu toata lumea gandeste ca tine :ok: daca vezi unul ...

Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

din 7 sep 2006 20:24 de mya

numai ganndul ca ai cu cine si cu ce ar trebui sa te "umple' de iedei in gasirea unui loc. sex potzi sa faci oriunde (cat sa fie ceva intim si sa nu fitzi surprinsi), potzi -o faci si intr-un lift, intr-o scara de bloc ... O:):-` asta daca va ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2468 din 3732
«   1 ... 2465   2466   2467   2468   2469   2470   2471 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare