Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 28 sep 2006 04:20 de DarkAngel

Daca s tinde spre 0 .... It`s going to be a loooong night....:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 28 sep 2006 02:18 de ExoticDream

Tu nu intelegi ca excitatia este direct proportionala cu cantitatea de sentimente dintre cei doi, iar timpul pana la orgasm invers proportional cu excitatia? Hai sa "matematizam" un pic problema: Facem urmatoarele notatii: t - timpul de la ...

Re: Sunteti de acord cu sexul oral?

din 28 sep 2006 02:06 de ExoticDream

Daca in viata unui cuplu sexul (sa-i zicem "obisnuit") este necesar, adica este ceva care trebuie musai sa existe, varianta orala ramane la latitudinea partenerilor. Sunt cupluri care se simt bine si in absenta sexului oral (sa le numim "de moda ...

Re: Re: Sexul si religia

din 28 sep 2006 00:14 de nemesis

Mda... Macar valentine a avut demnitatea de a recunoaste faptul ca nu stie. Tu folosesti cuvinte ale caror sens iti... scapa, caci fraza de mai sus nu are chiar nici un sens. Furculision dupa furculision, my dear. Sa ne ...

Re: orgasm simultan

din 27 sep 2006 23:36 de valentine

cred...nu stiu sigur daca o fost simultan sau nu ca partenera mea se comporta in pat de zici ca are orgasm non-stop:D

Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani?

din 27 sep 2006 22:30 de omu_negru

nu iti fa probleme, va veni si randul tau. !!!:pirate:

Re: orgasm simultan

din 27 sep 2006 21:16 de ilusion

dap am avut de 2 ori si e super misto mai ales daca si sentimentele sunt la fel de intense ce poate fi mai frumos?

Re: Este iubire sau nu?

din 27 sep 2006 15:30 de nymok

Pai iubirea insasi ne face sa devenim nebuni ....Ar fi trebuit sa lupte, nu pentru cei 3 ani petrecuti ci pentru cea care spunea ca o iubeste.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii vi

din 27 sep 2006 03:38 de ExoticDream

Stii care este, de fapt, ideea? Intrucat oamenii nu se schimba esential niciodata, daca el a avut un trecut... bogat (adica un [i]n[/i] maricel), se poate extrapola lejer pentru viitor, astfel incat sentimentul ca azi este cu mine nu ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos s

din 27 sep 2006 03:20 de ExoticDream

Nota 10 pentru sinceritate! Nu stiu cati baieti de varsta ta ar recunoaste deschis acest lucru! Bravo! :flowers::flowers::flowers: Chestia cu "a fi cerebral din nastere" imi este foarte cunoscuta, ma regasesc si eu in ea, insa sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin

din 27 sep 2006 00:43 de carrie

iti cam dau dreptate. cu deosebirea ca nici pentru fete dezvirginarea nu trebuie sa vina cu alai si alea-alea. problemele psihice si le cam fac singure. ce probleme de frustrare? fals! filozofia sexuala a barbatilor, cand nu e exagerata, este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la

din 27 sep 2006 00:37 de agrisanul

Am citit cateva postari interesante, dar cam rupte de realitate. Fetelor, nu mai dati sfaturi baietilor, deoarece nu cunoasteti "filozofia" sexuala a barbatilor. Daca pentre fete, sa fie virgine e o virtute (sau era), pentru baieti nu e. Daca la fete ...

Re: Re: Re: Re: Ce le place la barbati...

din 27 sep 2006 00:14 de agrisanul

Te rog sa nu te superi pe mine, dar nu cunosti realitatea. Sa stii ca foarte multe femei vor sa faca sex cu 2 barbati. Nu e bine sa absolutizam si sa aratam intr-o parte. Am mai citit ca a face sex oral e scarbos. Daca iubesti o persoana, o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fi

din 26 sep 2006 19:37 de ExoticDream

Imi spui tu care este solutia geloziei retroactive? Oricum, eu prefer ca acel n sa fie de o singura cifra.... si compus din relatii serioase..... Daca este mare si are in compunere chestii dubioase, nu cred ca as fi langa detinatorul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2006 19:19 de ExoticDream

Ai dreptate! Din pacate, acolo unde nu exista istetime, fiecare se lauda cu ce poate..... Este valabil si in cazul pretentiei unor fete ca partenerul sa fie superdotat... acolo! Habar n-au cat de incomoda poate deveni o dimensiune din aia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii vi

din 26 sep 2006 19:14 de carrie

gandindu-te la asta faci o mare prostie, pentru ca e un dat, un fapt pe care nu il poti schimba orice ai face. te amagesti pe tine crezand ca gandul apare pentru ca apare. apare pentru ca te incapatanezi. numai tie iti faci rau gandindu-te la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2006 19:13 de valentine

defapt...daca stam si ne gandim bine...chiar daca nu e destul de groasa dar e destul de lunga si invers...tot se poate obtine orgasm,intrucat penisurile mai lungi dar care nu sunt groase,stimuleaza punctul G mai bine = orgasmu,pe cand alea mai groase ...

Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 26 sep 2006 19:12 de ExoticDream

Exact asa si este: primul "numar" dureaza mai mult cand nu exista iubire pentru ca excitatia este mai redusa (de natura pur fizica), in schimb, atunci cand exista sentimente, excitatia fizica este dublata de cea mentala, sufleteasca, si atinge ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe webcam...

din 26 sep 2006 18:57 de ExoticDream

Poti s-o faci si cu o piele galbena dintr-un satuc thailandez daca esti genul care se excita cu orice necunoscut si daca ceea ce doresti este doar o distractie de cateva clipe, dar in cazul asta de ce ti-ar pasa ca poti fi recunoscuta? Vrei si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ba

din 26 sep 2006 18:51 de carrie

de unde dracu obsesia asta intre barbati? ce sa faci cu 30 cm, sa iti ajunga intre coaste?? nici macar nu incape, cred ca ar fi chiar aiurea pentru ca multe pozitii ar fi dureroase si deci impracticabile. grosimea e buna pana la un punct, dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2454 din 3732
«   1 ... 2451   2452   2453   2454   2455   2456   2457 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare