Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Care e mai infidel(a)?barbatul sau femeia?

din 28 nov 2005 20:17 de Nekunoskuta

Si barbatul si femeia inseala. Numai ca el se mai si lauda pe cand ea se ascunde. De aici iese ca eil inseala mai mult. Chestia e ca noi femeile daca inselam o facem cu cap iar voi barbatii o faceti cu...cap;)

Re: probleme

din 28 nov 2005 20:09 de Nekunoskuta

Eu zic sa nu mai faceti "atata sex odata". Cred ca e prea mult pentru el. Acum depinde si cat faceti. E posibil ca la un moment dat sa cam dispara lubrifierea si de la frecarea "pe uscat" sa se raneasca. protejeaza-l ca-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie!

din 28 nov 2005 19:50 de LonelyGirl

Mai fetitzo , tu nu ai o luna de cand te-ai inregistrat si te-apuci de facut observatii.Din moment ce suntem useri mai vechi , cunoastem mai bine scopul forum-ului si nu trimite tu pe altii la plimbare.Mai bine mai asteapta o perioada de ...

Re: Amanunte

din 28 nov 2005 19:34 de Schooling

1)"sau fata" 2)as fi stiut cum sta treaba daca aveam experiente de stilu 3) 4).. 8)intr-un univers paralel(mai bun:p)mi-ati fi zis concret cum naiba se face.Asa realizez si eu ca miscarea tre' sa reproduca numarul respectiv..numa ca ...

Re: practica sau doar teorie???

din 28 nov 2005 19:21 de LonelyGirl

Nici eu n-am auzit de un caz real.Doar teorii.

Re: Extraveral si Diane-35

din 28 nov 2005 19:05 de LonelyGirl

Din cate stiu eu , extraveralul este un sedativ usor care nu are astfel de efecte negative.Poti sa stai linistita.Plus ca extraveralul e un extract pe baza de plante medicinale.

Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal!

din 28 nov 2005 18:59 de LonelyGirl

Multa bafta la examenul de conducere!!!!Iti vom tine pumnii.:flowers:

Re: entertainment

din 28 nov 2005 18:41 de LonelyGirl

Se pot face multe lucruri interesante.Asa cum s-a spus si mai sus , ati putea sa va plimbati , sa mergeti la sanius , sa va uitati prin magazine chiar daca nu cumparati nimik si asta e chiar amuzant.Iar acasa puteti foarte bine sa va ...

Re: Re: Re: tutunul dauneaza ?

din 28 nov 2005 18:24 de LonelyGirl

Daca reusesti sa-mi zici si mie cum ai facut-o.:ok:

probleme

din 28 nov 2005 18:21 de caramela

dupa ce fac sex cu prietenul meu ii se irita penisul(asi spune chiar ca are rana). vreau sa stiu daca e ceva normal sau e din cauza mea. pana acum nu mi s-a mai intamplat. intradevar cu nici unu din prietenii anteriori n-am facut atata sex odata. ce ...

Re: Re: sex toys

din 28 nov 2005 18:06 de saabba

serios??? mie-mi place sa ma droghez! inseamna ca-i normal, nu??:blink::blink:

Re: ati avorta?

din 28 nov 2005 17:09 de Bozgoru

Nu sunt fata... dar daca as fii fata si as ramane... as avorta fara sa ma gandesc de 2 ori inainte.. pentru cu practic un copil la o varsta frageda iti distruge tineretea...iti distruge viata... deci... DACA as fii femeie... :D... as avorta!

Ati avorta?

din 28 nov 2005 16:24 de miky

Pana acum m-a ferit D-zeu de vreo sarcina nedorita, dar de multe ori mi-am pus intrebarea ce as face daca mi s-ar intampla? Voi ce ati face?Ati analiza problema pe toate partile sau nici nu ati sta pe ganduri sa avrtati?

Re: Re: Amanunte

din 28 nov 2005 15:37 de ExoticDream

Pai sa fie opturi sportive (facute cu patinele pe gheata), opturi alpine (care fac parte din echipamentul de escaladare), opturi culinare (de exemplu, mucenicii), opturi ale bicicletei (cu roata stramba), opturi facute printre jaloane cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 nov 2005 15:12 de ExoticDream

[b][i]"Legends of the fall"[/i][/b] - povestea a trei frati (Brad Pitt, Aidan Quinn, Henry Thomas) si a tatalui lor (Anthony Hopkins), care traiesc in America la inceputul secolului al XX-lea si ale caror vieti sunt afectate de istorie, ...

Re: pt sabba si exotica

din 28 nov 2005 14:33 de ExoticDream

Mi-e lene sa caut bitcornetul ala, asa ca poate-mi transferi altfel jocul sau ce-o fi ala, desi.... nu sunt fan computer games, daca e sa-mi pierd timpul cu ceva, macar sa fie un film..., plus ca schiatul pe monitor imi induce gand de duca... si ...

Re: Care e mai infidel(a)?barbatul sau femeia?

din 28 nov 2005 14:10 de Farfalla

Ambii ... si barbati si femeile inseala la fel de mult. Asa cum e si cu masturbarea ... avem tendinta sa spunem ca baieti se masturbeaza mai mult, dar si femeile se masturbeaza, dar ele nu recunosc. Asa si cu inselatul ... destule femei isi inseala ...

din 28 nov 2005 13:58 de Farfalla

Eu am auzit, da sunt cazuri rare. Daca partenerul tau are si experienta in coitus intrerruptus(nu stiu daca am scris corect:P)si nu o faci in perioada fertila ( atunci sansele sunt mai mari ) e OK. Cunosc mai multe prietene care fac la fel si au ...

Re: Care e mai infidel(a)?barbatul sau femeia?

din 28 nov 2005 13:51 de miky

Eu zic ca ambii inseala destul de mult, insa daca s-ar face cu adevarat o statistica, barbatii ar primi locul I detasat:rolleyes:

din 28 nov 2005 13:48 de miky

Stiu de un caz cat se poate de real cand cei 2 s-au jucat efectiv, ea fiind virgina, deci nu a avut loc o penetrare propriu-zisa.A ramas insarcinata si bineinteles ca partenerul ei nici nu s-a mai uitat la ea pana nu l-a dus la ginecolog sa-i ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2789 din 3732
«   1 ... 2786   2787   2788   2789   2790   2791   2792 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare