Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: entertainment din 25 nov 2005 22:41 de babyGIRL
trebuie sa faceti ce va place amandurora.iar daca nu exista asa ceva,aveti putine probleme cu "potrivirea" la gusturi,si atunci incearca sa faci ceva ce i-ar placea si lui si daca lui ii place in casa atunci,petreceti timp in casa si ...
Re: Re: Re: Re: entertainment din 25 nov 2005 22:38 de sufletzik
:D:D:D
Mai stau si la birou din cand in cand...dar nu prea e entertaining!
Mda...deci nu prea am ce face sa inteleg, nu? :-`
Ne uitam la filme, ne mai jucam sah, table (sa nu radeti :~*), ne facem de mancare...poate o sa mergem si la Sala ...
Re: Re: Re: entertainment din 25 nov 2005 22:37 de babyGIRL
pai daca iubitul tau e mai dificil,intreaba-l ce i-ar placea sa faca,daca i-ar placea,nu sa stati numai in casa.asa era si iubitul meu inainte,eram amandoi la el si ajunsesem sa nu stim unul de altul,odata s-a simtit neglijat si el a venit cu ideea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cosmetice din 25 nov 2005 22:34 de babyGIRL
AM si eu o curiozitate daca nu te superi.de unde stii cum miroase o piele de negresa?:lol:
Re: Re: Re: entertainment din 25 nov 2005 22:34 de Nekunoskuta
Asta e...iarna nu prea ai ce face daca nu ai bani. Nu poti iesi la o plimbare si sa stai ore in sir cu ochii in vitrine. Cauta si tu filme mai noi sa le urmariti, cheama prietenii la tine, du-te la ei, gatiti impreuna...mai incearca si biroul ala din ...
Re: Re: entertainment din 25 nov 2005 22:20 de sufletzik
:((:((:(( M-am saturat de casa...
Re: entertainment din 25 nov 2005 22:19 de Nekunoskuta
Daca e foarte frig stati in casa. Gasiti si aici ce sa faceti (in afara de pat ;) ). Sau in casele altora, duceti-va pe la prieteni. Daca vreti sa iesiti afara inseamna ca nu e foarte frig, nu?:)
Re: Re: conteaza cat de des...?:D din 25 nov 2005 22:18 de saabba
sa stii ca mi-am imaginat ca nu prea ai "chef".....in general!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 25 nov 2005 22:14 de saabba
daca ar fi in limba dupa o zi ....as zice ca nu e sanatos!:D:D:D
dar ca sa-mi castige atentia trebuie sa-mi acorde foarte multa atentie!
daca-mi arata indiferenta si mister....cu ele ramane!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: cum v-ati descurca ? din 25 nov 2005 21:35 de Nekunoskuta
Am citit destul de atent si ma refeream si eu la faptul ca sunt cabinete cu acest specific, o multime chiar. Plus ca sunt medici si in spitale, nu neaparat la un cabinet particular. Sa fim seriosi, eu nu cred ca exista doar un astfel de cabinet ...
Re: cat ar trebui sa tina? din 25 nov 2005 21:24 de Nekunoskuta
Durata actului sexual nu conteaza. Poate sa te tina 2-3 minute daca esti foarte excitat si este primul "numar", te poate tine si cateva ore in alte conditii. Pe parcurs o sa-ti dai seama singur cum sa te controlezi sa te tina mai mult.
Re: Re: cat ar trebui sa tina? din 25 nov 2005 21:22 de Daniella
da, asa este, sunt de acord cu sufletzic, ca cel mai fain ar fi daca tine pana are si fata orgasm, ca sa va simtiti bine amdoi si sa nu fie suparari:).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!? din 25 nov 2005 19:08 de Necunoscut
Poate nu mintind, dar fiind mai misterios... reusesti sa o faci pe persoana de langa tine sa fie mai curioasa, si mai dornica... sa te cunoasca...
Daca arati de la inceput cine esti, nu mai are nici un farmec... trebuie sa fii descoperit in ...
Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal! din 25 nov 2005 18:46 de saabba
Nu am prins zile de bronzat pe partie! frumoase cu soare si caldutz.....era varianta Minunata....sau viscol de nu vedeai la un metru in fata!
Re: Am o reclamatie! din 25 nov 2005 17:52 de saabba
offfff
are aluka o vorba: "imi vine sa ragai"!:D:D:D:D
Re: Efect Postinor din 25 nov 2005 16:48 de sufletzik
Nu e obligatoriu ca dupa postinor sa survina acele sangerari... De obicei isi face efectul, depinde la cat timp a luat dupa contact! Siguranta scade direct proportional cu timpul care trece dupa actul sexual! :ok:
Re: Efect Postinor din 25 nov 2005 14:46 de bad_boy
e foarte bine ca nu a avut sangerari,asta nu inseamna ca nu si-a facut efectul,daca ar fii avut sangerari ar fii fost mai rau...
Efect Postinor din 25 nov 2005 14:04 de Noname
Daca prietena mea a luat Postinor, iar dupa 10 zile, nu a avut sangerari asa cum auzisem pe undeva ca trebuie sa aiba, exista posibilitatea ca pastilele de postinor sa nu isi fi facut efectul?
Re: Re: Re: mituri din 25 nov 2005 12:57 de blue_angel
daca stam sa ne gandim,un baiat nu e ca o fata.baiatul simte si cu si fara,dar la o fata depinde de situatie,stii ca fetele la inceput nu prea simt mare lucru si cred k prezervativul e unul dintre motive,pe cand un baiat chiar daca e la inceput si ...
Re: Re: mituri din 25 nov 2005 12:29 de sufletzik
Da, am iubit si am discutat cu el despre asta...el mi-a spus k simte foarte bine si cu si fara!!! E adevarat ca e mai bine fara pentru amandoi! Dar multi baieti se plang ca prietenele lor vor cu, iar ei astfel nu simt nimic...deci e una gogonata, ...
Pagina 2792 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||