Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: mituri

din 25 nov 2005 12:25 de blue_angel

un baiat simte cu si fara prezervativ,dar pt o fata e mai incomod.stii si tu k unele fete nu suporta latexul.te pup si intreaba-ti iubitul daca ai,sau daca ai avut trebuia sa il intrebi.sa stii k depinde si de baiat.:):blink:

Re: Re: Re: Re: problema.....de gandit...

din 25 nov 2005 10:23 de pulifrici

Pai deja am rezolvat-o. Raspunsul l-am dat putin mai sus. Numai ca pe urma am vazut ca altcineva spunea ca e un banc...asta m-a cam nedumerit. Mie chiar mi-a placut sa-mi pun putin mintea la contributie.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 25 nov 2005 09:13 de miky

Daca nu esti natural cu persoana de langa tine aceasta s-ar putea indragosti de cineva care nu exista,nu crezi? Si cand va descoperi adevaratul om....s-ar putea sa nu-i placa...

Re: As putea sa imi fac vreodata o prietena?

din 25 nov 2005 07:06 de saboteur

Hai sa iti spun eu ce sa faci...dute la cel mai apropiat prieten al tau si spunei ca vrei sa mai iesi cu el din cand in cand prin oras...la agatat si chestii din astea de se vb intre baieti. Si in primu rand nu e asa usor cu zic unele chiar sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum v-ati descurca ?

din 25 nov 2005 04:07 de YLoveCamelia

Re: Re: Re: Re: cum v-ati descurca ?

din 25 nov 2005 04:06 de YLoveCamelia

daca citeai cu mai mare atentie descopereai ca a gasit unul. si la el in oras gasesti cabinete medicale particulare la fiecare pas. ia uita te cu atentie. ofera majoritatea cabinetelor astora de la tine din oras consultatii in domeniul ...

Re: Re: Cititi asta !

din 25 nov 2005 02:18 de ExoticDream

Ai dreptate, chiar daca am dispune de serviciile unui medic (sexolog), normal ar fi sa mergi la consultatie indiferent ce ti-ar spune acela, o opinie medicala online nu are cum sa inlocuiasca una obtinuta in urma unei consultatii live. In ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 25 nov 2005 01:51 de ExoticDream

Mintind??? Mimand indiferenta??? Daca te comporti natural si ai ceva de spus, vei fi remarcat cu siguranta! Daca nu merge, inseamna ca auditoriul e la un nivel mai... scazut si atunci poti sa aplici planul de rezerva, varianta B: minciunele, ...

Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal!

din 25 nov 2005 01:46 de ExoticDream

Nu-mi spune ca nu stii ce fain te bronzezi pe partie daca prinzi una din zilele alea cu cer albastru ca in ilustrate! Din pacate, vremea e cu hachite, anul trecut am avut parte de 3 zile consecutive total diferite: una cu soare, alta cu ninsoare ...

Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal!

din 25 nov 2005 01:42 de ExoticDream

Fiecare isi doreste ceea ce nu are, stiu multe persoane care stau la munte si nu-s tentate de schi sau escaladari, precum si unii care locuiesc pe malul marii si nu stiu ce este inotul. Pentru noi, astia de la campie, care vedem zapada de 2-3 ori ...

Re: De ce nu are orgasm ???

din 25 nov 2005 01:35 de Necunoscut

O pui la marginea patului, tu jos, in gennunchi.. cu degetul... ar trebui sa fie 100% (daca nici asa... inseamna ca poate nu esti tu de vina) .. intri si iesi cu degetul, facand presiunea in partea superioara a vaginului.. incet.. dupa care tot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 25 nov 2005 01:32 de Necunoscut

Poate persoana respectiva nu ne observa atunci cand suntem naturali... intr-un fel tot trebuie sa ne facem remarcati.

Re: Re: Re: problema.....de gandit...

din 25 nov 2005 01:11 de ExoticDream

Nu e banc, ci problema, rezolv-o, este simpatica! Daca te incurci, avem si rezolvarea! ;););)

Re: Re: Inteligenta vs. Cultura generala

din 25 nov 2005 00:38 de ExoticDream

This was deep! I'm... wordless! :):):) But wait for the others.... it will be sooooo sweet! :love::love::love:

Re: Inteligenta vs. Cultura generala

din 25 nov 2005 00:33 de nemesis

Incercand sa faca o comparatie (reusita, as spune) intre un concept matematic abstract - o sfera n-dimensionala - si lumea inconjuratoare, profu' de Analiza Functionala spunea: Inteligenta si cultura sunt corelate, alcatuind impreuna sfera ...

Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 25 nov 2005 00:19 de ExoticDream

Daca ar fi sincer si chiar ar simti asa, mi-ar placea! Toata prosteala aia cu mimarea indiferentei este hilara, o merge la 13-14 ani, dar pe urma suna a joc de-a v-ati ascunselea, m-as amuza si i-as spune ca... imi este indiferent! Fiti ...

Re: help!!!!fast

din 25 nov 2005 00:09 de nemesis

Statistic ~80% sigure (daca ejaculeaza inauntru). Daca ejaculeaza in exterior... probabil pe undeva pe la 90-95%...

Re: conteaza cat de des...?:D

din 25 nov 2005 00:03 de nemesis

Da, conteaza. Cel mai important este sa o faceti atunci cand simtiti. Nu exista un numar fix, nici un numar "bun" de ori. Sunteti ridicoli, dand numere. Daca nu ai chef, degeaba scrie ca e sanatos sa o faci de cinci ori pe saptamana. ...

Re: Re: Re: cum v-ati descurca ?

din 24 nov 2005 22:38 de Nekunoskuta

De ce, sunt mai cu motz sau ce? Eu ce sa fac daca el nu se descurca sa gaseasca un amarat de cabinet in tot orasul care mai spunea ca e si mare? La mine in oras la fiecare pas gasesti cabinete medicale particulare de tot felul.

Re: help!!!!fast

din 24 nov 2005 22:26 de saabba

N-am folosit niciodata, dar am auzit ca sunt f bune!n-ai cum sa ramai!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2793 din 3732
«   1 ... 2790   2791   2792   2793   2794   2795   2796 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare