Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 27 nov 2005 01:20 de x

n-am vrut sa te jignesc (ca te simtzi jignita), dar daca ai cerut parerea altora, asta ai avut, tot ce am scris a fost ce gindesc, daca am greshit inseamna ca nu potzi sa te exprimi. Daca problema e faptul ca pentru el iubirea nu e totul atunci ...

poate..

din 27 nov 2005 01:13 de Aluka

..v-ati intrebat vreodata de unde vin numele pe care producatorii le aleg pentru masini. Iata mai jos cateva raspunsuri: AUDI : Another Ugly Deutsche Invention BMW : Brings Me Women FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fix ...

Re: Amanunte

din 27 nov 2005 00:45 de Aluka

daca incepi cu opt-urile e la fel ca la 69!te pierzi!:D:D

Re: entertainment

din 26 nov 2005 23:11 de Koma

daca va faceti cateva adrese de mail va trimit tone de filme si muzica!:)

Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 22:52 de aventura22

Prietenul meu e prea las sa lupte pt iubirea noastra,dupa cum am mai spus!Se vede ca iubirea nu e totul pt el(iubitul meu),de ce ar fi pt mine!?

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 22:43 de aventura22

Dragul meu,tin sa te anunt ca si starea mea materiala este foarte buna!Si asta am dobandit-o prin propriile mele forte!!!Dar,e tot una pt tine daca esti falit sau,nu!??Cel pe care il iubesc,ar putea avea multe......daca iar si placea ...

Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 21:14 de x

cit despre intrebarea ta, alege banii. daca eshti asha cum pari asta e cea mai buna solutzie. fetele care aleg dragostea nu scriu asha ceva. shi-apoi tare straniu imi pare ca iubind pe cineva ai primit asha propuneri de la altcineva. imi e ...

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 26 nov 2005 21:10 de x

absolut de acord necunoscut-o. daca ash fi boyfriend-ul ei shi ash afla ce "framintari are" mi-ar muri o parte din dragoste shi poate chiar ash fi parasit-o. In plus fetelor, avetzi shi voi cap pe umere, avetzi aceleashi drepturi etc etc ...

din 26 nov 2005 20:57 de Nekunoskuta

Serios?:blink:Nu prea mi se pare tinand cont de "problema" ta. Ori ti-ai raspuns singura la intrebare, ori nici tu nu prea stii daca iubirea chiar inseamna totul pentru tine. Si nu ai precizat care e situatia financiara a celui pe ...

Re: Re: Re: entertainment

din 26 nov 2005 20:07 de sufletzik

De un an si jumatate suntem impreuna... E, nici chiar asa! Facem si ce vreau eu si ce vrea el! Dar mai mult las eu de la mine, decat invers..cred ca tre' sa fie mereu unul care lasa mai mult de la sine...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cosmetice

din 26 nov 2005 16:51 de saabba

pentru ca am mirosit!:p:p :D:D:D

Re: Re: entertainment

din 26 nov 2005 11:32 de babyGIRL

nu e santaj sentimental,pur si simplu trebuie sa impartiti totul la doi,mai trebuie sa faci si cate un compromis din cand in cand,nu?dar nu un compromis dintr-ala mare,cred ca v-ar prinde bine.discutati pe tema asta si explica-i ca intr-o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 26 nov 2005 09:47 de miky

Revin si spun ca naturaletea isi are locul ei, dar intr-o relatie trebuie sa ai si mult tact, asta insemnand si putin mister. Cand spun tact ma refer la mici trucuri care fac sa disapra monotonia si dau sarea si piperul relatiei...

din 26 nov 2005 09:33 de miky

Plimbare,bulgareala sa va dati cu nailonul daca aveti unde...:D

Re: Re: Re: cat ar trebui sa tina?

din 26 nov 2005 04:51 de valentine

Damn cand o sa intelegi ca daca ai coniditie fizica si nu te lasa muschii poti sa faci si 7 zile!!! Of course...nu non-stop...bang bang, ati terminat, pauza 5-10 min de pupaceala si nu stiu ce...in cazul meu statam toate orele fara sa ...

Re: Re: cat ar trebui sa tina?

din 26 nov 2005 03:02 de nemesis

Iar sunt 9? Incep sa am si eu sechele! :wacko:

Re: cat ar trebui sa tina?

din 26 nov 2005 01:58 de valentine

Cel mult 9 ore :D @edit - daca ai conditie fizica te poti duce si la 12...eu inca nu am testat pt ca nu am gasit partenera dornica de asa ceva:D

Re: Re: Re: Inteligenta vs. Cultura generala

din 25 nov 2005 23:49 de nemesis

Nu, nu este neaparat! Dar... te numesti tocilar daca ingurgitezi fara inteligenta. B)

din 25 nov 2005 23:04 de sufletzik

Depinde de ce-ti doresti de la viata! Daca iti doresti vila, bani, piscina, masini, bijuterii, dar un imens gol in viata sentimentala, ceea ce va duce la deprimare (pt ca ai spus ca esti o fire romantica)...e clar ca nu vei fii fericita! Eu ...

din 25 nov 2005 22:45 de sufletzik

Asta e santaj sentimental :D:D!!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2791 din 3732
«   1 ... 2788   2789   2790   2791   2792   2793   2794 ... 3732   »

loading...