Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
help!!!!fast din 24 nov 2005 22:22 de a1exutza
cat de sigure sunt ovulele cu spermicide...adik daca am folosit aceste ovule si el el s`a terminat afara ..si apoi a bagat`o la loc..e posibil sa raman??
Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal! din 24 nov 2005 22:04 de saabba
mie chiar nu mi-ar place un craciun pe o insula sau intr-un loc exotic!
Mi-ar place oricand in timpul iernii.....sa fiu bronzata in ianuarie, februarie...dar nu de sarbatori!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curiozitate din 24 nov 2005 21:18 de valentine
:blink::blink: from where the heck do u know?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curiozitate din 24 nov 2005 20:59 de LonelyGirl
Hai , zine-o valentine!daca stiu eu bine au mai ramas doar cateva zile.Trebuie sa ne pregatim urarile , asa ca nu mai astepta...
Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal! din 24 nov 2005 20:58 de Nekunoskuta
Pai nu e normal? Tu esti prea obisnuit cu muntele si de acum te-ai plictisit de frig si zapada la munte iarna. Bine...si pentru mine viata ideala ar fi pe malul marii:Ddar sa spunem ca putina zapada nu strica.
Re: Re: Cititi asta ! din 24 nov 2005 20:53 de Aluka
So...Q.E.D. ! :D:D:D
Re: cum v-ati descurca ? din 24 nov 2005 20:28 de RoB3rTo
pai cauta mai bine pe internet ca sigur gasesti :-`
Re: Re: Ce inseamna o viata sexuala ok? din 24 nov 2005 20:27 de LonelyGirl
Atat de rar???:blink::D:lol:
Re: Ce inseamna o viata sexuala ok? din 24 nov 2005 18:58 de valentine
Depinde...eu cand ma revad cu partenera dupa o perioada...timp de o saptamana avem zilnic cateva ore rezervate pt xxx :D
In rest...daca stam impreuna o perioada mai lunga..stiu eu, odata la 2-3 zile...si din ce in ce mai rar:/
Re: cum v-ati descurca ? din 24 nov 2005 18:56 de valentine
Ma duc la medicul de familie si il intreb...poate,poate stie el ceva:ok:
Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal! din 24 nov 2005 18:55 de valentine
Saracule...ai ajuns sa cauti chilipiruri si pe site-uri despre sex and love?
Re: Re: savarina nu e buna! din 24 nov 2005 18:26 de pulifrici
Nu mirosea urat, dar era prea multa secretie in zona.
Caut un cabinet de dermatologie particular din 24 nov 2005 15:11 de irin
Vreau sa stiu de la cei care pot raspunde, ce modalitati ati alege daca ar trebui sa gasiti un cabinet privat de dermatologie din oras ( situandu-ne intr-un oras mare diferit de capitala) ?
Eu am incercat cu : ziare locale unde se gasesc anunturi ...
Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal! din 24 nov 2005 15:08 de MachoMan
Ceva locuri de Revelion gasim la tine? Daca ne faci un pret convenabil, stam mai mult de o saptamana si pe urma promitem ca mergem la terapie. :)
Re: Revelionul/Craciunul ideal! din 24 nov 2005 14:53 de cristi88
NU inteleg ce vi se pare atat de misto rev la munte . eu stau in predeal am o pensiune si niciodagta n-am inteles de ce si bucura toti ca afara ninge si e un frig de itzi ingheatza matzele . cat despre zapada cred ca o sa incep sa fac terapie - ...
Re: savarina nu e buna! din 24 nov 2005 14:38 de cristi88
nu cred ca ai avea nici un motiv sa itzi fie scarba .daca totusi miroase nasol inseamna ca are probleme cu apa sau medicale . incearca sa mergeti la un medic .bafta
Re: A cere iertare vs orgoliu din 24 nov 2005 11:19 de sufletzik
Am fost intr-o situatie de acest gen si mi-am cerut iertare...asta doar daca vreau sa fiu iertata, daca imi mai pasa de persoana respectiva!
Inainte imi era greu si mie sa spun "Imi pare rau, iarta-ma!", dar cand am vazut cata nevoie ...
Re: Cititi asta ! din 24 nov 2005 11:14 de sufletzik
Adevaru' e ca atunci cand intri pe site-ul asta te astepti la cu totul altceva decat este :D!
Daca iti place, ramai, daca nu...
:flowers:
Si eu am avut aceeasi criza la inceput, dar acum m-am obisnuit si-mi place! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la din 24 nov 2005 09:48 de miky
Din pacate nu intotdeauna varsta spune si maturitatea omului.
Relatia mea la distanta a fost cu cineva care la varsta respectiva trebuia sa fie destul de matur sa vada unele lucruri.....dar n-a fost asa...
Re: Re: Cititi asta ! din 24 nov 2005 03:23 de Anonim
Ai scris prea mult !:wacko:
Pagina 2794 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||