Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: relatziele la distantza din 23 nov 2005 11:44 de miky
Am avut parte de o astfel de relatie care a durat 1an jumatate.Ne vedeam 1 data la 2 saptamani sau chiar in fiecare saptamana cand era posibil.
Este foarte greu si sunt multe de indurat.Drumurile te obosesc si fizic si pshihic la un moment dat ...
Re: Re: Re: savarina nu e buna! din 23 nov 2005 11:03 de nemesis
Din pacate asta ar insemna sa-ti gasesti si tu pe alta... si nu de alta, dar in algoritmul tau de analiza a situatiei, reiese o atat de mare lipsa de incredere in sine... Cred ca stai cu ea pentru ca nu ai destula incredere in tine ca sa poti sa ...
Re: Re: savarina nu e buna! din 23 nov 2005 10:59 de pulifrici
Asa e de cand lumea si pamantul: barbatul e mai tare. Si ce daca sunt egoist? Daca nu-i place, sa-si gaseasca pe altul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 nov 2005 10:18 de Necunoscut
Ai iubit doar doua persoane... inseamna ca ai fost doar cu doua persoane... in total... doar doua persoane te-au sarutat... te-au imbratisat..? Sincer.. nu cred:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamati din 23 nov 2005 08:35 de sufletzik
Se pare ca te-ai dat la urs fara batz, bebitzuko!!!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 nov 2005 08:35 de Nekunoskuta
Pentru candida se fac investigatii serioase si aceasta infectie nu are ca simptom doar durerea in timpul actului sexual. E a doua oara cand vad ca raspunzi oamenilor cu prostii. Mai informeaza-te inainte de a da sfaturi de-astea. Parca trebuia ...
Re: Re: Re: cate problemeeee :((HELP me pls din 23 nov 2005 08:30 de Nekunoskuta
Daca nu esti sigura de ceea ce ti-a spus medicul (de asta ai postat aici, nu?), mai du-te la un control.
Re: Re: help! din 23 nov 2005 08:28 de sufletzik
De ce esti atat de dur? Din ce a spus ea, se astepta la efecte secundare, ceea ce inseamna ca a citit prospectul!! Intrebarea ei era in legatura cu durerea si sangerarile din tmpul urinatului...de astea n-am vazut sa scie ceva in prospect.... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 nov 2005 08:14 de sufletzik
Daca avea candida ii dadea tratament, nu crezi? ca daca ar durea-o de la asta, inseamna ca ar fi intr-o forma avansata si ar fi vazut infectia chiar de la control...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Votati! din 23 nov 2005 02:58 de ExoticDream
Fii atent. Repeta dupa mine: To the A I R P O R T.....
Daca tot dai lectii, fa-o ca lumea!
;););)
Re: Re: In operatie din 23 nov 2005 02:45 de ExoticDream
Dureros pentru celalalt, presupun...!
:(:(:(
Re: Re: In operatie din 23 nov 2005 02:41 de valentine
:love::love::heart:
Re: Re: Re: Sex din inertie? din 23 nov 2005 02:39 de valentine
Cu placere...poate mureai proasta daca nu iti ziceam:-`
Re: Re: Re: Re: cosmetice din 23 nov 2005 02:35 de valentine
Hmmm...esti din Bucuresti?
Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza din 23 nov 2005 02:34 de ExoticDream
Nemesis, uite ca ai ajuns in punct fix, ar merge teorema lui Banach?
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamati din 23 nov 2005 02:29 de valentine
Auzi ma...tu esti ca elevii din liceu...in primele zile din clasa a9a se dau importanti si mari mahari ca sa ii respecte lumea...a si of course se baga in seama aiurea cu aia mai smecheri, deh sa fie si ei considerati smecheri...cum se numesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 nov 2005 02:20 de ExoticDream
"Parteneri la care doar am tinut si iubirea adevarata a venit in timp" nu am avut (nu prea sunt de acord cu chestia asta cum ca intai avem relatia si vedem pe urma daca ne prind si sentimentele din urma), prieteni buni cu care prietenia ...
Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza din 23 nov 2005 02:17 de spleen
cit despre tine nemesise pacat ca eshti asha sigur ca ai mereu dreptate (daca ai fost serios). daca intr-adevar crezi asta eshti pe punct mort. nu progresezi moral (dar este shi o parte buna, nu regresezi):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr din 23 nov 2005 02:12 de Necunoscut
Stii, intr-un "poll" a intrebat nemesis parca, pe fete, cati barbati au iubit... tu ai raspuns "0". (asa-mi aduc aminte)
Nu vreau sa incerc sa-ti par superior, pentru ca nu-ti sunt, dar atunci cand vei iubi pe cineva, iti ...
Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza din 23 nov 2005 02:11 de spleen
experimentez. deocamdata experientza de 2 ani.se vede ca ai experimentat shi nu din cauza faptului ca shi tu crezi ca se poate.
Pagina 2797 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||