Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: relatziele la distantza din 23 nov 2005 02:07 de ExoticDream
Daca ai rabdare sa scotocesti un pic forumul, vei gasi multe pagini pe tema asta.
Am avut parte de o relatie la distanta si ce-ti pot spune este ca se poate, insa in conditiile expuse de nemesis (iubire, atasament, tone de vointa, implicare), ...
Re: nemesis din 23 nov 2005 01:54 de Aluka
ei spun ca ajuta pe toata lumea..!intreaba de dan diaconescu daca te-am confuzat!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: PT FETE din 23 nov 2005 01:27 de nemesis
Tu vrei sa-ti scriu ecuatiile Einstein pentru un univers inchis? Te-ai prostit?
Calm down, chestia aia nu a spus-o Einstein, si pace! E scrisa de acelasi "poiet" care a scris:
"La-nceput era-ntuneric.
Sa fie Newton a zis ...
Re: Re: Re: Re: Re: PT FETE din 23 nov 2005 01:21 de Taqua
Zau? Stai fara grija...eram informat... Dar ca tot te-ai bagat - intre "a nu fi sigur" si "a demonstra" e o mica diferenta de nuanta, daca intelegi ce vreau sa spun...
Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza din 23 nov 2005 01:21 de ExoticDream
Iti spun eu daca ai putintica rabdare....
:love::love::love:
Re: help! din 23 nov 2005 01:16 de nemesis
Postinorul nu are nimic de-a face cu durerea ta! Din ceea ce ai descris, ai cistita. Chestia asta trece cu antibiotice si vitamina C, dar nu in cantitati industriale (prima), pentru ca vei da in candida... Whatever!
Daca citeai prospectul de la ...
Re: Re: Re: PT FETE din 23 nov 2005 00:43 de Taqua
Be your self! Be you! Asta nu era sloganul unui parfun nashpa?
Anyway, esti cam incoerenta...
Re: Re: Re: cosmetice din 23 nov 2005 00:32 de bebitzuk
eu folosesc bvlgari si naomi campbell,miros bine.in domeniu de farduri...am un fond de ten de la L'oreal(accord parfait),rimel-maybelline(volume express water proof) si mai folosesc si farduri de obraz de la avon,oriflame.ca demachiant folosesc ...
Re: help! din 23 nov 2005 00:23 de bebitzuk
am luat si eu postinor si am avut de indurat...mi-a intarziat 2saptamani,am avut parte de niste sangerari ce au durat vreo 2-3 zile si au trecut...am disperat knd am vazut k nu imi vine ciclul,am facut 2teste de sarcina care au iesit negative si am ...
Re: Re: Fostele iubiri triste - amintiri radiate c din 23 nov 2005 00:15 de bebitzuk
sunt de acord cu tine..si mai ales k timpul vindeca tot...si peste cativa ani nu sa iti mai aduci aminte decat partile frumoase...si nu le uiti niciodata.. dragostea e nedreapta..sta la panda si asteapta:(
Re: In operatie din 23 nov 2005 00:10 de bebitzuk
poate asta e pe moment..poate iti trece si revii la normal...si daca se intampla sa se duc pe apa sambetei atunci chiar e dureros :mellow:
Re: savarina nu e buna! din 23 nov 2005 00:07 de bebitzuk
da...dar asta se numeste egoism...acum depinde...:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 22 nov 2005 23:31 de bebitzuk
e cam ciudat ,nu stiu ce sa zic...stie mai bine cum e...daca nu a zis nimik inseamna k nu e nimik grav.poate ai candida...e o infectie si in timpul actului sexual ai dureri,iar cand faci"pipi" te ustura si ai si macarimi sau ai doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale fo din 22 nov 2005 22:00 de saabba
Nu stiu ce astepti tu......
n-am eu treaba cu nervul tau optic!:D:D:D
Oricum....e bine ca in sfarsit ai inteles ideea "fiecare isi exprima parerea dupa bunul plac"!;););)
Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale fo din 22 nov 2005 21:56 de bebitzuk
fiecare isi exprima parerea dupa bunul plac,daca tu te simti atacata problema ta...oricum mai bine o las asa..k nu ma atinge cu nimik si nu imi aduce nici bine si nici rau.te pup si ne auzim la subiecte interesante nu la d-astea in care te ataci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie! din 22 nov 2005 21:55 de saabba
Si tu de ce nu comentezi acum pe mirc????
Sau daca ai chef ai putea sa faci un proiect pentru un nou regulament al forumului......ni-l dai spre aprobare....majoritatii.....evident.....si mai discutam!
Asta asa....ca sa ai o ocupatie!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale fo din 22 nov 2005 21:50 de saabba
uffff....iar n-ai inteles!
cine ti-a cerut parerea despre mine?:blink::blink:
asta ca tot spuneai ca forumul asta are un scop ...sexul....nu disputele!;)
Exprima-ti parerile......nu vreau sa te simti frustrata.....si-o sa le citesc cu interes ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamati din 22 nov 2005 21:25 de Nekunoskuta
1. Nu-ti mai face tu griji de problemele altora, alea se rezolva, cand putem ajutam, chiar daca parem noi mai "zmei"asa pentru cei noi ca tine.
2. Numele meu nu trebuie amintit, e pe buzele tuturor. E sinonim (sau identic...zi valentine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie! din 22 nov 2005 21:09 de bebitzuk
stii..poate sunt noua pe site...dar din cate stiam e un site care te ajuta sa iti rezolvi problemele pe care le ai....si daca nu imi convine nu mai intru pe forum...doar nu o sa fac ca tine...sa incep sa vorbesc aiurea...te pup si ar fii mai bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie! din 22 nov 2005 21:02 de Nekunoskuta
:lol::lol::lol:Mai stai putin sa afli scopul site-ului. Dar tu de unde stii asa de bine care e acesta?????? Vad ca esti user nou...sau nu? Daca esti user nou...te inteleg...mai asteapta...putin-putin. Succes!
Fitzele mele???:lol::lol::lol:Ce sa ...
Pagina 2798 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||