Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie!

din 22 nov 2005 20:54 de bebitzuk

problema ta daca nu il suporti pe nemesis...se pare k u nu stii care e scopul acestui site.nu sa te iti scoti fitzele la vedere...si sa ii ajuti pe cei care au nevoie...daca ai ceva de comentat intra pe mirc..te pup:-*

Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 nov 2005 20:25 de sufletzik

Da, dar faptul ca nu-l iubeste nu tine de fizic..nu? Nu e nevoie sa fii ironica, ti-am spus ca asta am citit, doar n-am inventat eu...;)

Re: Re: Re: Re:

din 22 nov 2005 20:22 de Nekunoskuta

Hai sa-ti spun o faza. Daca nu-l iubeste/doreste...etc nu are loc o lubrifiere adecvata a vaginului deci penetrarea e mai dificila deci apare durerea deci...ai inteles? Si astfel tot problema fizica e pentru ca lubrifierea tine de vagin nu ...

Re: savarina nu e buna!

din 22 nov 2005 20:15 de sufletzik

Super altruist baiat esti tu!! Ce o fi asa scarbos?? Poate nu stii tu ce tre sa faci p'acolo...cine stie unde tia-i bagat nasu'... :D:D

Re:

din 22 nov 2005 20:11 de sufletzik

Problema ar putea fi si fizica, sa ai o infectie, dar si psihica... poate ca nu-ti doresti asa mult sa faci sex, poate nu-l iubesti foarte mult...orice poate fi... mai inatai exclude posibilitatile astea, si daca tot te doare, da o fuga la ...

Re: Re: problema.....de gandit...

din 22 nov 2005 19:38 de Nekunoskuta

Subscriu ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare va rog

din 22 nov 2005 19:24 de Ema

Va multumesc ptr raspunsuri si sugestii,chiar sunteti foarte simpatici,sa stiti ca nu ma refeream neaparat la faptul ca nu voi putea face dragoste cu prietenul(nu mi-ar displace insa ideea) ci si la faptul ca nu ma voi simti prea in largul meu ...

Re: Re: PT FETE

din 22 nov 2005 18:16 de saabba

ce inseamna "prima conversatie trebuie sa aiba si substanta?"

Re: Re: Sex for pleasure

din 22 nov 2005 18:14 de absolutul

Good, good, good!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale fo

din 22 nov 2005 18:09 de bebitzuk

Ufff...dar nici u n-ai inteles!!! Eu nu incerc sa ma fac placuta! Eu pur si simplu imi exprim parerea in leg cu tine!!! Si daca se nimereste ca parerea mea sa coincida cu a altora...nu inseaman ca vreau sa ma fac placuta...oricum nu vad ce ...

Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale for

din 22 nov 2005 17:45 de saabba

unu:Rolul forumului este unul de divertisment! doi: cand vorbesti ar fi bine macar sa ai habar de ceea ce spui! Macar vag!;) Ce a facut nemesis? a creat forumul asta? Hai lasa-ma??? a dat la stiri si eu am pierdut faza ...

Re: problema.....de gandit...

din 22 nov 2005 17:33 de valentine

A mai fost, chiar de 2 ori daca nu ma insel ;) P.S germanului

Re: Re: PT FETE

din 22 nov 2005 17:28 de valentine

Ramane...ca de intamplat, nu se intampla:D

problema.....de gandit...

din 22 nov 2005 17:09 de Dovela

1 Exista 5 case , fiecare de alta culoare; 2 Sunt 5 persoane de alta nationalitate care loc in fiecare casa 3 Fiecarui locatar ii apartine un animal de casa,o bautura,fumeaza o anumita marca de tigari Cui ii apartine pestisorul din ...

savarina nu e buna!

din 22 nov 2005 16:36 de pulifrici

M-am luat si eu dupa voi si am pus botul la savarina, acum, la batranete. Cum dracu' v-o placea voua asa ceva n-am sa inteleg niciodata! Si sa nu-mi veniti mie cu prostii de-alea ca "era poate tipa nespalata" sau altele de genul asta... Pur ...

Re: PT FETE

din 22 nov 2005 14:54 de ExoticDream

Mie nu-mi place sa fiu agatata si nici nu cred in dragoste la prima vedere, asa ca unui baiat care vrea sa ma cunoasca nu i-as pretinde sa faca giumbuslucuri ca sa-mi atraga atentia, o poezie recitata tam-nesam ar fi cel mult amuzanta daca nu ar ...

Re: Re: Re: Re: O intrebare va rog

din 22 nov 2005 14:42 de ExoticDream

Poate in coma chiar nu, insa daca-i dai unei fete care nu e obisnuita cu alcoolul 3 "paharele" de vodca, tuica sau alta tarie, te asigur ca pica sub masa si nu cred ca socul ala (alcoolic, nu caderea propriuzisa) i-ar face tocmai bine! ...

Re: Zex for pleasure

din 22 nov 2005 14:33 de ExoticDream

Daca nu sunteti prieteni, amici, nu te iubeste.. si doreste doar sex... hmmm : De ce da? :) Pentru cresterea libidoului (este nevoie in acest caz), folositi Male Factor 1000 Supliment pentru barbati, Ego Potent, traditionala salata de telina ...

Re: Re: Re: O intrebare va rog

din 22 nov 2005 14:31 de LonelyGirl

Nu ai cum sa intri in coma alcoolica de la catevqa paharele.Nu se bea cu litru.Se bea cu masura.Plus ca daca ii dai lui de baut prea mult o sa aiba si mai mult chef...nu prea sunt sanse sa uite.:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragos

din 22 nov 2005 14:14 de ExoticDream

Ma bucur ca v-ati impacat, dar eu una nu inteleg: cum adica saruturile si mangaierile nu sunt false, dar fata nu te iubeste?!? Exista oare un gen de sentimente hibrid, nici de prietenie, nici de iubire, ci cu elemente din fiecare, dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2799 din 3732
«   1 ... 2796   2797   2798   2799   2800   2801   2802 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare