Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: O intrebare va rog

din 21 nov 2005 20:58 de Nekunoskuta

Eu sunt curioasa daca betivelor le vine menstruatia:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: O intrebare va rog

din 21 nov 2005 20:24 de LonelyGirl

daca apelezi la cateva paharele atunci le poti administra cand ar trebui sa-ti vina cilcu.Eu amluat si pentru a-mi opri menstruatia cateva zile.A mers si asa.:flowers:

Re: Re: O intrebare va rog

din 21 nov 2005 19:30 de Ema

Va multumesc mult ptr raspunsuri,eu insa nu iau deocamdata anticonceptionale deci voi apela fie la cateva paharele de tarie pe zi:),sau la vitamina k!Dar vreau sa va ma cer cateva lamuriri:mie luna asta ciclul mi-a venit pe data de 4 si deci in ...

Re: Re: R

din 21 nov 2005 19:17 de saabba

unu:Cand nu pricepi....zi pass! E mai...:ok::ok: doi: secretul adevarului ........ povesteste-mi si mie cate ceva despre chestia asta!:D:D:D Uite io sunt tare rabdatoare si astept!:-`:-`:-`:-`

Re: O intrebare va rog

din 21 nov 2005 19:01 de saabba

Anticonceptionale sau vitamina k! Anticonceptionalele iei si in zilele cand ar fi trebuit sa ai menstra si te opresti dupa aia...cand vrei sa-ti vina! Daca sunt anticonceptionale cu dozaj fix de hormoni n-ai nici o problema daca nu-ti faci din ...

Re: help!

din 21 nov 2005 18:15 de LonelyGirl

Cred ca ar trebui sa te pr4ezinti la ginecolog in cel mai scurt timp posibil.

Re: Sex for pleasure

din 21 nov 2005 18:06 de LonelyGirl

La asta nu-ti va putea da nimeni o solutie.Aici intra foarte multe chestii.Ce fel de persoana e?Daca e o persoana care se ridica la sau peste nivelul tau bineinteles ca atractia e mai mare , placerea se amplifica insa daca e o persoana fata ...

Re: Relatia sexuala

din 21 nov 2005 17:58 de LonelyGirl

Pai tu cum iti inchipui ca se desfasoara o relatie pur sexuala?Asa cum ai zis , e o relatie in care nu sunt implicate sentimente ci doar atractie fizica , o relatie in care fiecare primeste ceea ce isi doreste(cel mai adesea fiind vorba de ...

din 21 nov 2005 17:51 de LonelyGirl

Si daca nu vrei sa iei anticonceptionale ar mai fi o metoda care cel putin la mine si la amicele mele a dat intotdeauna rezultate.Bei alcool , ceva puternic cum ar fi tuica , vodka , coniac si asta va provoca o intrerupere temporara a ...

din 21 nov 2005 16:58 de sufletzik

Este posibil! Daca iei anticonceptionale combinate, 21 de zile si 7 pauza, trebuie sa le iei in continuare si astfel n-o sa-ti mai vina in luna respectiva! Daca nu iei, poti incepe de luna asta (banuiesc ca o sa-ti vina la sf lunii noiembrie, nu?)! ...

Relatia sexuala

din 21 nov 2005 13:23 de MachoMan

Cum se desfasoara o relatie pur sexuala (adica una care nu include sentimente iubire, prietenie etc., dar care dureaza mai mult de o noapte)? Implica fidelitate sau fiecare face sex cu oricine prinde? Presupune si altceva in afara de sex? Daca ati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 21 nov 2005 12:58 de MachoMan

Nu stiu cine-i nemesis (de toti ceilalti am auzit), dar tre' ca este totusi o persoana faina din moment ce-i pusa in aceeasi oala cu somitatile alea! Probabil te referi la secretul adevarului eternului feminin (ce alambicat suna! ) sau ...

help!

din 21 nov 2005 12:32 de Duckling

acum 2 saptamani.. am avut un contact sexual neprotejat cu partenerul (un accident).. si am luat postinor.. am fost atenta daca au aparut ceva efecte secundare.. dar nimic.. totusi.. menstruatia(sau o sangerare asemenea menstruatiei) mi-a venit mai ...

O intrebare va rog

din 21 nov 2005 11:32 de Ema

Buna ziua!Stiu ca ar trebui sa apelez la dvs numai in cazul unor probleme serioase dar deocamdata vreau sa va intreb daca stiti cumva o metoda de intarziere a ciclului menstrual macar vreo doua zile,ptr din cate am facut eu socoteala ar trebui sa am ...

Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri triste - amintiri r

din 21 nov 2005 10:33 de sufletzik

Ce va aminteste cel mai bine de un fost iubit? O melodie, un parfum...? De exemplu, eu nu pot face nimic ca sa-mi amintesc ce atmosfera aveam cu unul din ei, dar daca ii simt parfumul la altcineva simt ca sunt cu el, tot trecutul acela devine ...

Re: am si eu o intrebare?URGENTTT

din 21 nov 2005 10:23 de sufletzik

Daca le iei cum trebuie nu e absolut nici o problema daca ejaculeaza inauntru!! Asta este scopul anticonceptionaleleor! Sa poti sa o faci klumea fara prezervativ fara frica! Have fun! :ok:

Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 21 nov 2005 10:09 de sufletzik

da! Pot sa-l iubesc si in acelasi timp sa mi se para o scarbosenie sa fac sex oral! Ce leg are sula cu prefectura??? :D Parerea mea e ca gura ne-a fost lasata in alte scopuri...acum fiecare face ce stie!!!:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 21 nov 2005 02:23 de Koma

daca nu ne fBEEPuzi un pic la cap cu pascal atunci o faci cu einstein !daca nu e nici einstein atunci e joe black,daca nu e nici joe black ,atunci e nemesis,daca nu e nici nemesis atunci e targul de carte de la mama dracului,daca nu e nici ...

Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 21 nov 2005 00:47 de eu

:heart::heart: love changes everything! pt bebitzuk: dar la alta femeie ai LINGE ?(daca ai fi indragostita de ea ....) >>> daca iubesti barbatul atunci faci TOT ce-i place, si el itzi face TOT ce-tzi place. :ok: >>> e cineva ...

Re: Re: Re: In operatie

din 20 nov 2005 23:59 de Aluka

se pun mult mai multe decat suflet intr-o relatie donshoara!dar o sa mai creshti si daca o sa ai noroc o sa si afli!pana atunci esti libera sa aberezi!:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2801 din 3732
«   1 ... 2798   2799   2800   2801   2802   2803   2804 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare