Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: O intrebare va rog din 21 nov 2005 20:58 de Nekunoskuta
Eu sunt curioasa daca betivelor le vine menstruatia:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: O intrebare va rog din 21 nov 2005 20:24 de LonelyGirl
daca apelezi la cateva paharele atunci le poti administra cand ar trebui sa-ti vina cilcu.Eu amluat si pentru a-mi opri menstruatia cateva zile.A mers si asa.:flowers:
Re: Re: O intrebare va rog din 21 nov 2005 19:30 de Ema
Va multumesc mult ptr raspunsuri,eu insa nu iau deocamdata anticonceptionale deci voi apela fie la cateva paharele de tarie pe zi:),sau la vitamina k!Dar vreau sa va ma cer cateva lamuriri:mie luna asta ciclul mi-a venit pe data de 4 si deci in ...
Re: Re: R din 21 nov 2005 19:17 de saabba
unu:Cand nu pricepi....zi pass! E mai...:ok::ok:
doi: secretul adevarului ........
povesteste-mi si mie cate ceva despre chestia asta!:D:D:D
Uite io sunt tare rabdatoare si astept!:-`:-`:-`:-`
Re: O intrebare va rog din 21 nov 2005 19:01 de saabba
Anticonceptionale sau vitamina k!
Anticonceptionalele iei si in zilele cand ar fi trebuit sa ai menstra si te opresti dupa aia...cand vrei sa-ti vina! Daca sunt anticonceptionale cu dozaj fix de hormoni n-ai nici o problema daca nu-ti faci din ...
Re: help! din 21 nov 2005 18:15 de LonelyGirl
Cred ca ar trebui sa te pr4ezinti la ginecolog in cel mai scurt timp posibil.
Re: Sex for pleasure din 21 nov 2005 18:06 de LonelyGirl
La asta nu-ti va putea da nimeni o solutie.Aici intra foarte multe chestii.Ce fel de persoana e?Daca e o persoana care se ridica la sau peste nivelul tau bineinteles ca atractia e mai mare , placerea se amplifica insa daca e o persoana fata ...
Re: Relatia sexuala din 21 nov 2005 17:58 de LonelyGirl
Pai tu cum iti inchipui ca se desfasoara o relatie pur sexuala?Asa cum ai zis , e o relatie in care nu sunt implicate sentimente ci doar atractie fizica , o relatie in care fiecare primeste ceea ce isi doreste(cel mai adesea fiind vorba de ...
Re: O intrebare va rog din 21 nov 2005 17:51 de LonelyGirl
Si daca nu vrei sa iei anticonceptionale ar mai fi o metoda care cel putin la mine si la amicele mele a dat intotdeauna rezultate.Bei alcool , ceva puternic cum ar fi tuica , vodka , coniac si asta va provoca o intrerupere temporara a ...
Re: O intrebare va rog din 21 nov 2005 16:58 de sufletzik
Este posibil! Daca iei anticonceptionale combinate, 21 de zile si 7 pauza, trebuie sa le iei in continuare si astfel n-o sa-ti mai vina in luna respectiva! Daca nu iei, poti incepe de luna asta (banuiesc ca o sa-ti vina la sf lunii noiembrie, nu?)! ...
Relatia sexuala din 21 nov 2005 13:23 de MachoMan
Cum se desfasoara o relatie pur sexuala (adica una care nu include sentimente iubire, prietenie etc., dar care dureaza mai mult de o noapte)? Implica fidelitate sau fiecare face sex cu oricine prinde? Presupune si altceva in afara de sex? Daca ati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 21 nov 2005 12:58 de MachoMan
Nu stiu cine-i nemesis (de toti ceilalti am auzit), dar tre' ca este totusi o persoana faina din moment ce-i pusa in aceeasi oala cu somitatile alea!
Probabil te referi la secretul adevarului eternului feminin (ce alambicat suna! ) sau ...
help! din 21 nov 2005 12:32 de Duckling
acum 2 saptamani.. am avut un contact sexual neprotejat cu partenerul (un accident).. si am luat postinor.. am fost atenta daca au aparut ceva efecte secundare.. dar nimic.. totusi.. menstruatia(sau o sangerare asemenea menstruatiei) mi-a venit mai ...
O intrebare va rog din 21 nov 2005 11:32 de Ema
Buna ziua!Stiu ca ar trebui sa apelez la dvs numai in cazul unor probleme serioase dar deocamdata vreau sa va intreb daca stiti cumva o metoda de intarziere a ciclului menstrual macar vreo doua zile,ptr din cate am facut eu socoteala ar trebui sa am ...
Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri triste - amintiri r din 21 nov 2005 10:33 de sufletzik
Ce va aminteste cel mai bine de un fost iubit? O melodie, un parfum...?
De exemplu, eu nu pot face nimic ca sa-mi amintesc ce atmosfera aveam cu unul din ei, dar daca ii simt parfumul la altcineva simt ca sunt cu el, tot trecutul acela devine ...
Re: am si eu o intrebare?URGENTTT din 21 nov 2005 10:23 de sufletzik
Daca le iei cum trebuie nu e absolut nici o problema daca ejaculeaza inauntru!! Asta este scopul anticonceptionaleleor! Sa poti sa o faci klumea fara prezervativ fara frica! Have fun! :ok:
Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei... din 21 nov 2005 10:09 de sufletzik
da! Pot sa-l iubesc si in acelasi timp sa mi se para o scarbosenie sa fac sex oral! Ce leg are sula cu prefectura??? :D
Parerea mea e ca gura ne-a fost lasata in alte scopuri...acum fiecare face ce stie!!!:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 21 nov 2005 02:23 de Koma
daca nu ne fBEEPuzi un pic la cap cu pascal atunci o faci cu einstein !daca nu e nici einstein atunci e joe black,daca nu e nici joe black ,atunci e nemesis,daca nu e nici nemesis atunci e targul de carte de la mama dracului,daca nu e nici ...
Re: Re: Sexul oral facut de femei... din 21 nov 2005 00:47 de eu
:heart::heart:
love changes everything!
pt bebitzuk:
dar la alta femeie ai LINGE ?(daca ai fi indragostita de ea ....)
>>> daca iubesti barbatul atunci faci TOT ce-i place, si el itzi face TOT ce-tzi place.
:ok:
>>> e cineva ...
Re: Re: Re: In operatie din 20 nov 2005 23:59 de Aluka
se pun mult mai multe decat suflet intr-o relatie donshoara!dar o sa mai creshti si daca o sa ai noroc o sa si afli!pana atunci esti libera sa aberezi!:D:D:D
Pagina 2801 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||